- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A Honor 400-ak is beszállnak a számháborúba
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
colonell
senior tag
Nem szoktam nézegetni a prociteljesítményt, de nem vettem azt sem észre, hogy kevés lenne.
Azért megkérdezném azt aki azt mondja, hogy inkább vegyél Xiaomit, hogy mennyi Xiaomi telefonja volt és mennyi ideig használta, ha 1.5- 2 év után mindenhogy cserélnéd a telefont akkor vegyél Xiaomit, ha szeretnél ha azért használnád tovább is, ne vegyél XiaomitÉn szerettem a Xiaomit, az sem érdekelt, hogy übergagyi az alapanyagból vannak. Aztán jött a tapasztalat, nem mondom, hogy nem vennék, de max .5-1 évre ha gyorsan kellene valami, de amúgy rosebbnekse...
Zeneügyileg meg fülhallgatója válogatja, nem használom a gyárit, csak agybadugósat. Melóhelyen 75-85 db az alapzaj simán elnyomja az 1200 forintos maxell fülesem és nincs bajom a hangzással. Pedig otthon a 5.1 70x1200 subládával érdekel a minőség(Annyi mondjuk hozzátartozik,hogy a 4000-res sonyt meg úgy dobtam a fenébe, hogy csak röppent, szóval lehet nekem van ízlésficamom
)
Bl4ze, az a lényeg, hogy most már jó
-
bl4ze
veterán
válasz
Black_Raven #1496 üzenetére
Nem mentem vele sokra, a jelszót (5 számjegy) nem tudtam. Ment egy mail az üzleti kapcsolattarónak : ő 5p alatt átrakta.
Nem is értem miért tiltott alapból: f+%ág.colonell : sikerült, lásd fent. Én nem értem, de nálam minden töltéskor torony magasan a "Google Play Szolgáltatások" van, 2 nap alatt 16-18%-os terheléssel
Ez viszi nagyon.
2 naponta töltöm, van benne jellemzően 60-100p SOT + 50-60p telefonálás. Kb 15%-nál rakom töltőre. -
Dhampir
félisten
válasz
Zsozsoka 74 #1493 üzenetére
A 220 Voltnál most 67 900 Ft.
-
ZephX
senior tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy mennyire elég a teló processzor teljesítménye? Mert mindenki azt mondja ekem, hogy ennyi pénzért vegyek egy Xiaomit, de nekem tetszik a teló. Főleg, hogy Emagon 69 990 Ft ma. Illetve a fülhallgatóra jutó hang milyen minőségű?
Előre is köszi.
-
Black_Raven
veterán
A 1414 a Telekom Ügyfélszolgálata, érdekes lenne ha nem élne. Először a Vanda jelentkezik be, ott csöndben kell lenni, majd a 9/1/2, de kellene a jelszó! Az hogy nem tudod nem a mi bajunk. A 1777 igen Dominósoknak ugyanez. Viszont nem emlékszem hogy írtad volna elsőre hogy előfizetés vagy dominó. Ezért kaptál 2 lehetőséget. Azonkívűl a Telekom appban a Hívásoknál is be lehet kapcsolni a Hívószám kijelzést. Vagy ahogy a kolléga írta személyesen a Telekomnál. Remélem ennyiből már ki birod választani a megfelelőt.
-
colonell
senior tag
Akkor be kell vonulni a számlatulajdonossal (nem a flottatulajdonos képviselőjével, hála a jó égnek ez nem minden esetben ugyanaz, ha ugyanaz akkor cumi) és át kell állítatni a szám alapértelmezettjét. Szomorú, hogy a trékom miatt ennyi bosszúság van, ami ugye abszolút szolgáltatói hiba, és nem a telefoné. Play nálam most 2.88% míg mondjuk a YouTube app meg 15%
Jó mondjuk álló nap YouTubeoztam
Nagyon meg vagyok elégdve a telefon üzemidejével, 36 óránként 30-35 perc töltés abszolút nem sok. 99% üzemidő 1% töltésidő (1.38% amúgy de értitek) -
bl4ze
veterán
válasz
Black_Raven #1490 üzenetére
Nem kell menned sehova, a 1414-en vagy a 1777-en az automata rendszerben beállitod magadnak hogy küldje a számot. Utána örökre az marad, amíg újra megváltoztatod. A teló nem tudja felülbirálni a hálózati beállitásokat.
Kösz. 1414 : megváltozott a szám, ez már nem él, és ez egy élő üzleti ügyfélszolgálat.
1777 : Domino-s szám, nincsen a menüben semmi ahol beállíthatom magamnak, hogy küldje a számot.
Szóval akárhogyan akarom: nem tudom. Az előfizetés egy üzleti előfizetés, szóval jó lenne valami automata beállítás, mert nem tudom az üzleti jelszavunkat. A megadott fenti két számmal nem lettem előrébb, sajnos.
-
Dhampir
félisten
válasz
Zsozsoka 74 #1486 üzenetére
Expert bolt újságjában 69.999 Ft-ért írják.
-
Nordik
őstag
Notebook.hu-n 70er volt, most indult a black friday 8kor de mire végig vittem a rendelést már elfogyott...
-
bl4ze
veterán
válasz
colonell #1484 üzenetére
Nekem nem tűnt fel: a fő fogyasztó torony magasan a Google Play Szolgáltatások.
2 naponta töltöm 60-100 perc SOT-tal. Nem találom túl erősnek.
MÁS : dual sim telefonom van. SIM 1 : Telekom céges kártya SIM 2 : Telenor privát kártya
Bármilyen újraindítás-kikapcsolás után a Telekom 1-es kártya "Privát szám"-ra átáll. Kézzel kell állítani, hogy mutassa a számot, hivószám kijelzést.
Mit lehet ez ellen tenni? Mert rohadt idegesítő. -
Nordik
őstag
válasz
Zsozsoka 74 #1486 üzenetére
Az oldalukon nem találtam. Honnan az info?
-
Nordik
őstag
Várható valahol a készülék jó árban black friday alkalmával?
-
colonell
senior tag
Nemtudom másnak is feltűnt-e, de mocskos jó lett nekem az üzemidő. Pedig ugyanúgy használom, talán még többet megy mert megemeltettem a mobilnetem.
-
ORCA58
addikt
Ha minden igaz 1-2 nap és megjön a Telekomtól a P20Lite. Hogy más ne járjon így leírom a kálváriámat.
A Telekom 2018.11.13-ai szállítással visszaigazolta a helyi Pic-Pack pontra a rendelést. Az napra ki is állították a számlát, garancia levelet amit le lehet tölteni. Hogy ez nem a várható szállítás ideje, mint az sokan elhiszi, az is igazolja, hogy a Telekom oldalán fel van tüntetve a garanciánál, hogy az átvétel napjára (ez a gyakorlatba a szállítás napja) állítják ki a garancia levelet. A lényeg csomag nem jött. A Telekomnál mindig leráztak vagy nem válaszoltak akár telefonon akár e-mailben próbálkoztam. Végül sikerült kinyomozni, hogy a csomag tényleg átkerült időben a Sprinter szállító cég raktárába, de a Telekom rendszerhiba miatt több min egy hétig nem tudott szállítási információt átadni a szállítási cégnek. Tegnapra valahogy ez megoldódott, de a megadott Pick-Pack-os cég nem hajlandó befogadnia csomagomat. E miatt tegnap felhívtak a Telekomtól, és valami csoda folytán beismerték, hogy náluk volt a hiba, és elnézést. A csomagomat pedig átkérhetem másik Pick-Pack Pontra. De csak oda, házhoz szállítás nem lehetséges már!
Tudni kell, hogy a Telekomtól nagyon kevés Pick-Pack pontra történik kiszállítás. Kizárólag Inmedio üzletbe vagy a kijelölt OMW kutakra szállítanak. Hiába van a közelben 2 OMW kút és még 3 Pick-Pack pont, oda nem kérhettem. A legközelebbi 45 Km-re van a lakhelyemtől. Ha nem tetszik lemondhatom a rendelést.
A garanciára telefonon azt mondták, hogy hogy az 2 hét nem számít. E-mailben pedig azt javasolták, hogy az átvételt igazoló papírt, és egy saját kézzel aláírt kérelmet postai úton küldjem el nekik, és akkor lehet kapok új garanciát. Amit a törvény és saját szabályzatuk is garantál, azt csak külön kérelem esetén kapom meg méltányossági okokból. Hát itt tartunk a 21. századi Magyarországban.
Ezen eznem segít!
-
Jeffi
aktív tag
Találkozott már valaki olyannal hogy a telefon zsebben tartva meggörbül? Pár hónappal ezelőtt vettem észre először. Farmer zsebben (nyilván nem farzsebben) kijelzővel befele szoktam rakni, így a hátlap fele gyakorlatilag hajlik meg a keret. Ráadásul úgy, hogy egy elég durung tokban van hordva..
-
KLIOS
aktív tag
Na egyszer csak megjavult a hívó képe. Ennek a telefonnak lelke van.
-
ORCA58
addikt
Egyre zűrösebb a telefonom kiszállítása. Mivel telefonon e-mailben nem segítettek írtam a Facebook oldalukra. Ott azt a "megnyugtató" választ kaptam, hogy utána néztek, és tévedésből van még fent a rendelésemnél a "kiszállításra várva", mert már kiszállították a kért pontra. Végig jártam az összes környékbeli Pick-Pack helyet sehol sincs. Mondjuk nem csodálkozom, hogy a T-nél semmiről sem tudnak, sorba döglenek be a rendszereik. Ma már telefonálni sem lehetett, az sem működött.
De üveg képernyő védőm már van!
-
ctibor
senior tag
Sziasztok, nejemnek nemrég ezt a telót vettük. Alapvetően elégedetten használja (bár az előző, a Honor 8 után, amit nagyon szeretett, elájulva nincs tőle).
Egy visszatérő gond van: időnként (1-2 hetenként) ROM frissítés vagy más nagyobb beavatkozás, pl. hard reset NÉLKÜL is elfelejti a telefon, hogy hívott félnek kijelezze a hívó számát. Visszaáll arra, hogy a központ alapbeállításai határozzák meg. Az pedig a szám elrejtése. És valamilyen okból a Telekom vonakodik attól, hogy a központban átállítsa, azt mondja, ezt a készülékben is tudom szabályozni - ami normál esetben igaz is.
Más is tapasztalt ilyet? Van erre valami tartós megoldás? Vagy mindenképpen be kell mennie egy t-com irodába és személyesen kérni az alapbeállítás módosítását?
-
tylerddd
veterán
Lehet-e a telefonon külön az értesítések hangerejét állítani?!
-
ottesz
aktív tag
Nekem tiszta amikor csörög valaki megnézem felveszem és olyankor homályosodik el a kép.Míg fel nem veszem tiszta..
-
KLIOS
aktív tag
válasz
kakuk.tamas #1464 üzenetére
Amikor a Google fiókból szinkronizálta a névjegyzéket akkor az apró körben jelent meg a kép. Kép csere után lett homályos.
-
ORCA58
addikt
válasz
kakuk.tamas #1461 üzenetére
Még nincs meg a telóm, nem tudom megnézni, de nem lehet, hogy köze van a kép méretéhez?
-
bl4ze
veterán
válasz
kakuk.tamas #1461 üzenetére
Nekem is az van fent, és nekem is homályos a kép bárki hív és van fotója
Engem is zavar -
KLIOS
aktív tag
válasz
kakuk.tamas #1459 üzenetére
Ez sehol de nekem mindegyik kép homályos akár én hívok akár engem hívnak.
-
KLIOS
aktív tag
válasz
kakuk.tamas #1453 üzenetére
Akkor mi értelme van a képnek ha homályos?Te a füleddel nézed a telefont mikor felveszed?
-
Doki42
őstag
válasz
kakuk.tamas #1453 üzenetére
Szerintem meg mindenkinek más a fontos, azért vagyunk itt, hogy egymásnak segítsünk... 😑
-
Doki42
őstag
válasz
kakuk.tamas #1454 üzenetére
🙄😎
-
weinmaker
őstag
válasz
Black_Raven #1444 üzenetére
Holnap fel fogom.
-
weinmaker
őstag
válasz
Black_Raven #1435 üzenetére
A p9-nél akárhogy tettem oda, azonnal feloldott, itt van úgy hogy 2. Vagy 3. Próbálkozásra.
-
Járókeret
senior tag
válasz
Black_Raven #1441 üzenetére
minden esetre érdekes. lehet holnap bemegyek egy boltba kézbe veszem.
igazság szerint, a legfontosabb a minősége a telefonnak. a megapixel nem érdekel, csak pár évig legyen jó, pláne,hogy üzleti célra lenne használva, nem csak a facebook olvasásra.
-
Dhampir
félisten
válasz
Járókeret #1439 üzenetére
Például itt összehasonlíthatod a méreteket.
-
Járókeret
senior tag
válasz
Black_Raven #1433 üzenetére
köszönöm a segítséget, viszont valamit akkor rosszul értelmeztem. a p20 lite 6 colos, az a8 meg 5,6. akkor most melyik a tepsi ?
-
KLIOS
aktív tag
Sziasztok
Olyan kérdésem lenne hogy ha a névjegyzékben beállítok képet a névhez akkor az hívás közben a háttérben csak homályosan látszik. Ez ilyen vagy nálam rossz valami?
Köszönöm -
Doki42
őstag
válasz
Black_Raven #1435 üzenetére
+1😎
-
weinmaker
őstag
Akinek volt korábbi magasabb kategóriás huawei telója, nem vette észre, hogy a p20lite-nak, mintha érzéketlenebb lenne az ujjlenyomat olvasója? Nekem a p9-en jobb volt.
-
ORCA58
addikt
válasz
bubus66 #1430 üzenetére
Nekem sem ez az első, de így még soha sem jártam.
"Amit a saját fiókodban meg jelenik a számla, és a garancia jegy, úgy másnap szállítanak."
Ha így lenne nem is lennék kiakadva. 13-án le lehetett tölteni a doksikat. 13-kiszállítási dátummal él is a garancia, de teló sehol.
Megmondtam, hogy nekem ez fáj igazából. Jártam már úgy , hogy a garanciai végén döglött be cuccom.
Ha most így járnék, már éppen lejárna a hibás dátum miatt a garancia, és sehol sem panaszkodhatnék. Mivel józan emberi számítás szerint péntek lévén már csak hétfő az a nap, amikor leghamarabb megjöhet, már egy hetet buktam a garanciával. De ezt azért nem fogom hagyni.
A koma egyébkén azt állította , hogy a szállítás napjára állítják ki mindig a garancia levelet.
Ja és ahogy minden nap, ma sem hívtak vissza. Az ügyintéző azt mondta isten bizony visszahív, ha visszajeleznek neki az illetékes osztályról, mert engedély nélkül senkit sem hívhat vissza.A szállítás időpontja pedig a tényleges szállítás időpontja. Semmi köze a várható szállításhoz , bármennyire állította az telefonos intéző. A kettőt nem szabad keverni. Tudom, mivel a számla és szállítólevél tartalmát ismernem kell a munkám miatt.
Járókeret
Meglepne, ha itt sorban a konkurencia telóját kezdenék ajánlgatni. -
Járókeret
senior tag
sziasztok.
BF alkalmából édesanyámnak szeretnék venni telefont.
jelenleg kettőt néztem ki.
a P20 lite és a samsung A8dual-t. valakinek tapasztalata, pro kontra?köszi
-
bubus66
nagyúr
Szia én most a hónap elején 2 nap különbséggel rendeltem (egy P20 és egy Mate20 litet) az Otthoni csomag (Magenta1) mellé (szállítási határ idő 30 nap) és mindkettőt a rendeléstől számított másnap megkaptam... És nem kellett reklamálnom se Amit a saját fiókodban meg jelenik a számla, és a garancia jegy, úgy másnap szállítanak...
A Huawei P20, 2018. 11.07-én rendeltem 2018.11.08-án a kezembe volt.
A Hauwei Mate 20 Lite, 2018.11.08-án rendeltem meg és 2018.11.10 (szombat munka nap) kaptam meg.
És ugyan úgy felhívták a figyelmem, hogy a szállítási határ idő 30 nap
-
ORCA58
addikt
Ha minden igaz 13-ától van ilyen telefonom, de még nem láttam.
A papírokat letölthetem a T oldaláról, csak kiszállítani felejtik el, pedig minden nap reklamálok telefonon. E-mailben is próbáltam volna reklamálni, de az oldalukról nem lehet elküldeni mert az sem működik, normálisan.
Sőt ma új infóval gazdagodtam. A megadott szállítási idő, amire már kiállították a garancia levelet is, tulajdonképpen várható szállítási időnek számít, és 30 napon belül teljesen normális dolog a csúszás. Egyébként van raktáron telefon, nem ez az akadály. Lányomnak egy nappal később 10-én szombaton rendeltem egy másik készüléket, 13-án megkapta. Mutassatok még egy web shopot, ahol ez így működhet! Ez még kínából sem elfogadható.Egyébként azért szántam rá magam az új készülékre, -a P9 lite makulátlan és hibátlan-, mert attól tarok, hogy a következőkben már "ilyen kicsi" készüléket nem is fognak gyártani, és egy esetleges későbbi aksi csere is sokkal drágább, mint amennyiért ezt most kapom, ha valaha ideér.
No.01
Egyébként tényleg vannak ilyen üveg és műanyag védők, ahol a kis pontok az érzékenység miatt vannak benne, mivel nem simulnak rá a kijelzőre. Ha ezeknél ez nem lenne, az érintés hatékonyságát nagyban lerontaná.
Persze volt olyan eladó, ahol azt olvastam azért van benne, hogy könnyebben tudjon törni, Üvegnél még ez elképzelhető lenne, no de műanyagnál? -
No.01
addikt
En ilyet meg egyaltalan nem lattam, de ha megoldhato ugy, h egyaltalan nem latszanak akkor ahhoz kepest ez igenis gyengebb minoseg vagy talalobb ha azt irom, h alacsonyabb gyartasi szint.
Persze itt az irodabn tobben elkezdtek azzal ervelni, h amiket en eddig vettem azok jellemzoen ~10EUR/USD kerultek, ezek meg altalaban szallitassal egyutt sem erik el a 3-4EUR/USD szintet. Ha ez v.kit zavar akkor erre figyeljen, ennyi. Peace
-
atala
addikt
Ezt már én is észre vettem egy-két üvegnél. Szerintem ez nem gyártási hiba, hanem szándákosan vannak a pöttyök. Sok fóliát vettem, különböző helyekről, de eddig ilyet csak full cover üvegeken láttam.
Csak elmélet, de nem azért vannak a pöttyök, hogy jobb legyen a tapintás? Mivel az ilyen full cover üvegek csak a szélein tapadnak, így nem biztos, hogy a közepén teljesen hozzá ér az érintőhöz. Talán ezek a pöttyök segítenek az érzékelésben. -
No.01
addikt
válasz
colonell #1414 üzenetére
Kozben ha ossze nem is vesztunk, de sikerult elegge heves vitat generalnunk amibe vegul tobb kollega is beszallt igy kenytelenek voltunk utanna menni a dolognak.
Summa summarum ami a kollegamnak van az egy gyengebb minosegu uveg... o cserebe dragan vette
Maga a pontok a dot matrix elvebol adodnak, de mivel en sosem vettem olcso "eldobhato" uveget igy nem is tallakoztam a jelenseggel... de mostamr tudom, h nemcsak az szamit, h full coverage vagy sem, de ez a matrix dolgo isTalan a kepen latszik a dolog:
zsole84:
Koszi a linket
-
-
Doki42
őstag
válasz
st3v3np3t3r #1419 üzenetére
Szia!
Nekem is volt én szerettem, de ez keskenyebb ezért váltottam... 😎 -
válasz
hajniooo #1416 üzenetére
ha jót akarsz,a xiaomi márkát kerüld messzire... nagyon gyalázat, főleg az android one-os telói, az alap hibákat képtelenek javítani...egyedül a havi aktuális biztonsági javítás ami pozitív...nekem A1em volt kb.fél évig, amilyen jónak ígérkezett, olyan hulladék is...pedig lehetne jó is... csak hát a sok javítatlan hiba tönkre vágja a felhasználói élményt... a kamera szoftverük egy hulladék, főleg manuális módban,automata módban tűrhető képet csinálnak... lehet vannak jó xiaomi telók is... de azt nem európai piacra szánja a gyártó...
-
hajniooo
csendes tag
Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy Xiaomi Mi A2, vagy inkább P20 lite?
-
colonell
senior tag
Pont ezt szokta produkálni, ha megpróbálják egyenletesen rásimogatni de nem jön össze, azért lesz alatta sok kicsi buborék, de ettől függetlenül lehet, hogy gagyi az üveg, ezen nem veszünk össze
Én ali-ról rendeltem az összes legolcsóbb kínait 0.90 dollártól 2.75-ig most a jó kis mattfóliátés mind jó volt, csak azért kellett cserélni mert leesett a telefon és berepedt az üvegfólia széle
Azt megértem ha valaki a készülék vásárlásakor rakat fel egyet, hogy 3-4k-ért,hogy legyen rajta, de hogy ennyi pénzért rendelni egy méretre szabott ragadós üvegfóliadarabot, hááát kinek milyen a pénztárcája,de most ha megveszed a legolcsóbb "leggagyibbat" kínából és ha valóban rossz akkor kb ott vagy mintha benyelte volna melóhelyen az automata a kávépénzed,szerintem az semmi. Most hogy kiderül, hogy még lehet jobb is csak azért várnod kell 2-5 hetet...
Na de visszakanyarodva, beírod AliExpressen azt megveszed az első keretest aztán ennyi. Szélei ragadnak, hogy pontosan illeszkedjen és ne jöjjön fel a széle, szóval el lehet batyni a felrakást is, de semmi gond vele. Igazából rendelj 10-et és még akkor is olcsóbban megúsztad mint a munkatársad és van miből gyakorolni a felrakást is -
No.01
addikt
Sziasztok,
V.mi normalsi "faltol falig" uveget keresnek ami ha lehetseges akkor nem "keppontos" a kollegam rendelt v.mit ha jol emlekszik akkor 11-12EUR votl postaval egyutt, tok jo lenne de ha a kijelzo nem aktiv akkro televan apro, de lathato pontokkal. En kis naiv azt gondoltam, h ilyen csak a nagyon olcso kinai uvegekben van, de vagy tevedtem vagy ot vertek at...
Szoval barmilyen ajanlast szivesen vennek
Új hozzászólás Aktív témák
ma Kizárólag a formája különbözteti meg a többi olyan Huawei/Honor terméktől, amiben ugyanezt a hardvert és felületet találjuk meg. Ez viszont nem indokol ekkora felárat.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest