- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Mobil flották
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kötike
tag
A Huawei vírushelyzetes garanciahosszabítása miatt még van rajta egy kevés gari. Az asszony telójának gatya az akksija. Az enyém még viszi a 2 napot. Néztem videót a cseréről, de nem az én idegrendszeremnek való. Helyi gms boltban érdeklődtem, ott azonnali akku csere 14 ezer.
-
Daemos
tag
Szia,
Én és párom elsők közt hoztuk ki mi is es mind2 sargult.... Az enyem jelenleg 2x volt cserelve ugyan ugy ahogy nalad, fel eves intervallumban es most úgy néz ki hogy 3. is lessz :( bent nekünk azt a tájékoztatást adták hogy az első szériás mobilok mind sargulnak es mikor mi is mentunk, nekunk se rebbent meg ezen a szemukse hogy besargult. Annyit mondtak hogy mar új beszállító van amivel nem sargul.... Elsőnek mikor vittem akkor újra ragasztották , utana mikor másodjára besárgult már cserélték a kijelzőt kompletten! Az akkumulátort pedig azert cserelik benne mert elvileg a kijelzovel egybe van építve..... (Ezen en is meglepődtem)
Vodanal vettuk mi is de nemsokára le fog jarni a gari es jelezni fogom hogy így nem vagyok hajlandó a készüléket tovább tartani mert tuti be fog sargulni majd 4.re is es garin kivul meg cseszhetem......
En se hasznaltam max fényerőn! -
-
atala
addikt
A feleségemél is ez a helyzet. A kijelző jobb felső részén besárgul, de úgy emlékszem, hogy neki eltűnik, majd vissza jön.
Azt mondta akkor lett ilyen, amikor az automata kávéfőző tetejére tette.
Na, majd meg nézem, hogy tényleg eltűnik-e, vagy folyamatosan sárga.
Az enyémnek semmi baja. -
Susana
tag
Nekem az aksival nem volt gond kb fél év után jött sz hogy már a nap végét se birta ki. Főleg akkor ha erősitőn keresztűl halgattam a zenét lemerítette saját magát. Ami addig nem volt gond.
Most energiatakarékos modban van és ujra a régi.Én ugy tudom hogy tavasz fele jön erre a típusra.
Az asszonynak A50 van de ilyet még nem tapasztaltunk.
-
-
amdboy
senior tag
-
Tityahome
aktív tag
-
Tityahome
aktív tag
Hmmm...Én is innen rendeltem és pont ezt. Viszont nem ezt kaptam ami a képen van bár megjegyzésbe oda van írva hogy a kép illusztráció.
Amit kaptam az alapjában illik a telefonra méretben viszont még az értesítési LED helye sincs kihagyva.
Neked nem takar bele a képernyőbe?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sorozatok
- Vezetékes FEJhallgatók
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Jogász topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged