- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Újabb koreai forrás ír Exynosra épülő Galaxy Z Flip7-ről
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
espi38
őstag
A huawei gyári fliptokra mérethelyességére rácáfolnák-ugyanis amit vettem a mediamarktban lötyögött benne a telefon.
Nem azt mondom,hogy kiesett de érezhetően mozgott benne,ami a karcolást nagy mértékben segíti. -
aszti75
senior tag
P20 Lite -on nincs olyan app, mint a Samsungon a Samsung Pass? Ha van, mi az az app?
-
-
Gabmami
tag
válasz
Szabcsizz #189 üzenetére
Igen a régebbi tipusoknál ez igaz is volt. Ezek a tokok már nem karcolnak. Belül bársonyos tapintásúak. Szinte semmi sem tud a tok "alá" kerülni, mert a hátulja tökéletesen passzol védi a sarkokat is, az eleje pedig mágneses. Régebben a Samsung galaxy s6 edge-nél volt olyan karcolós flip cover tok, ami miatt még kijelzőt is cserélt anno a samu.
-
aszti75
senior tag
Köszönöm mindenkinek a válaszokat. Ma jött meg a telefon.Kicsit fura a súlya az A5-hoz viszonyítva.Maradok a szilikon tok és az üveg fólia párosnál.
-
Gabmami
tag
Megjött a tok. Ez egy gyári tok. Egyelőre első nekifutásra jónak tünik. A led valóban nem látszik, viszont ha be van állítva a teló, hogy emelésre bekapcsoljon a képernyő akkor a tok bekapcsol, vagyis látszik az idő, a lépésszám és az aktuális időjárási adatok, valamint az értesítések. Tehát egyelőre jónak tűnik.
-
-
colonell
senior tag
Én is p8 lite-ról váltottam, de igazából csak a sajtkukac miatt, mert semmi gondom nem volt vele
Megmondom őszintén nekem sokkal jobban bejön ez a hátlapi ujjlenyomat olvasó kombozvá egy emelési wakeup gesture meg arcfelismerővel. Elhúzom, megnyomom felemelem, biztonságos és mégis nagyon kényelmes. Előlapi ujjlenyomatolvasónál (iPhone 6) feloldottam a telót és már fogtam is át, ennél meg pont ottvan ahol fogom.
Emui meg 4 giga ram (Y) nem kell bemutatni annak aki ismeri, nekem a p8L is elég volt, ez meg ugye hasítimádom még mindig a p8L-ot de egy hét p20L után kézbevéve elsőre full kockás kis képernyőjű vacaknak tűnik
-
aszti75
senior tag
válasz
colonell #180 üzenetére
Ismerem az S szeriat a Samsungbol.Volt S6-om.Ahhoz eleg messze van az A5 2017.Gyorstoltes az A5 2017-ben is van,de szemely szerint en nem hasznalom.Kikapcsoltam az akksi kimelese erdekeben.Raer egesz ejjel tolteni.Igazabol ami motivalt a valtasban,az a 4 Giga ram es a dual kamera.Elonyben reszesitem az elolapi ujjlenyomat olvasot,de ebben az arban nem talaltam olyat a Telenornal.Dragabbat meg nem akartam.
Huaweiben utoljara P8 Lite-ot hasznaltam.Nekem tetszett es most vissza is terek.Az A5 meg marad a gyereknek jatszani🙂 -
aszti75
senior tag
Udv!
Most rendeltem egy ilyen keszuleket a Telenortol.Meg nem erkezett meg,de kivancsi vagyok,hogy vannak-e negativ tapasztalatok a keszulekkel kapcsolatban.A teszt szamomra nem igazan mervado,mert szubjektiv. Galaxy A 5 2017-et valtana.
Koszonom -
LacTom
csendes tag
Sziasztok,
P20 Lite tulajokat kérdezném:
Jelenleg egy Nokia 5-öt használok, munkára és magán célra egyaránt. Teljesen meg is felelne, szép, minőségi, egyben van. Viszont előfordul, hogy egyszerre 15-20 alkalmazás meg van nyitva, és ettől teljesen belassul a teló. Például ilyenkor ha egy Messenger chat-fejet be akarok húzni a kukába másodpercek telnek el mire megmozdul. Vagy van, hogy egy excel-ből vissza akarok menni Gmail-be, onnan böngészőbe, aztán csinálni egy képet Messengerben, és a telefon nem igazán tudja lekövetni.P20 Lite-ot néztem ki helyette, ezért kérdezném a tulajokat, hogy nektek ez hogyan működik. Ha pusztán a számokat nézem elvileg nem lehet gond, hisz itt 4 GB van szemben a Nokia 2-jével. Ettől függetlenül kíváncsi vagyok a tapasztalataitokra.
Köszönöm!
-
dezz
nagyúr
válasz
colonell #169 üzenetére
Köszi! Érdekes, a P20/P20 Pro-hoz 5V 4,5A-est adnak, 9V opció nélkül. A 9V 2A az 5V 3,6A-nak felel meg, de ezt a módot valószínűleg nem használja a P20 Lite. A standard töltők 5V 1A-esek, így ez a töltő azokhoz képest 2x sebességgel tölt, azaz gyorstöltő, csak nem szupergyors. De nem is baj, mert a 4,5A már nagyon sok, nem csak töltésben gyorsabb, hanem szerintem az akku öregítésében is. (Külön is meg lehet vásárolni egyébként a 4,5A-s töltőt, ha valaki nagyon szeretné, mondjuk nem olcsó.)
-
dezz
nagyúr
Sziasztok! Hány A-s (amperes) töltőt adnak hozzá?
-
colonell
senior tag
Megmondom őszintén, hogy vagy 10 éve nem vettem szolgáltatónál telefont, hogy most perpill, hogy működik, halvány lila gőzöm sincs.
Holnap lemegyek a postára a fóliáért kemény 1.87 dolcsi volt, hát kíváncsi leszek
Off fogalmam sincs egyszer csak rajta voltelég halovány, szóval sanszos hogy elfedi majd az üvegfólia.
Na majd jövő hónapba bedugom faterom 70-es kártyáját aztán kiderül, de igen, nagyon úgy néz ki, hogy amíg tart a 2 év addig függő és a lejárta után függetlenítik, ugye amit meg a törvény/jogszabály nemtudom mi előír nekik /off -
Joe.36
addikt
válasz
colonell #159 üzenetére
Tmobilos-s biztos független, a Telenoros függő lenne ?
Hogy karcolódott meg ? Holnap veszek rá fóliát !!!!!
Telenor oldala szerint lehet...
Fenti ajánlataink Telenor Előfizetői szerződéssel érhetőek el. Egyes tarifákra vonatkozó ajánlatunk hűséggel együtt érvényes, melyben az Előfizető vállalja, hogy számlás előfizetés esetén az ajánlatban meghatározott időtartamig az Előfizetői szerződését nem mondja fel, nem függeszti fel és a Telenor által történő felfüggesztésre, kikapcsolásra nem ad okot.
Az értékesített készülékek csak telenoros SIM kártyával használhatóak.
-
colonell
senior tag
119-ért megvettem volna függetlenül, így is hülye voltam, hogy - 23k-ért vettem egy két évig függő telefont
(aztán lehet ez is az, nincs perpill más kártyám, hogy tesztelhessem)
Kijelző ma sikeresen megkarcolódott pedig semmi észlelhető behatás nem történt, annyira mégse jó mint... -
Peterking
tag
A Media Marktban kuponnal volt 89759ft. Én onnan vettem a független P20 lite-t.
-
Joe.36
addikt
válasz
colonell #149 üzenetére
Hátul van ? Nem is tudtam, én egyből beraktam egy[Huawei P20 Lite / Nova 3e Case Liquid Air ] tokba.
Huawei AM61 sztereó bluetooth headset füles sztem nagyon jó. Eddig a legjobb amit telefonhoz kaptam.
-
colonell
senior tag
-
colonell
senior tag
Én nem látom, hogy lenne rajta fólia, pedig körbenéztem mikroszkóppal.
YT-on néztem meg külföldi kicsomagolós/körbenézős videóban egyikben sem említik, hogy GG3 lenne sőt az iPhone X vs P20 Lite összehasonlítást az ájfón GG a huawei nem GG
Ui. : én spec rendeltem rá 4 dolcsi nem tétel -
Joe.36
addikt
-
kiszeb
csendes tag
Sziasztok! Tegnap óta én is boldog tulajdonosa vagyok egy ilyen telefonnak. Nekem minden benne van amire szükségem van. Egy kérdésem van, nem tudjátok hogy az üveg amiből készült Gorilla Glass vagy más edzett üveg? Samsung A3 2016 abból volt és soha nem karcolódott a zsebemben. Nem tudom hogy vegyek e rá fólíát? Igazából szeretem az üveg érzését amikor fogom. De sehol nem találok róla infót.
-
szendo777
tag
Csatlakoztam én is a tulajok táborához, eddig nagyon tetszik.
-
Pistakiss
őstag
Sziasztok!
A feleségemnek vettem egy ilyen telefont, nagyon meg vagyok vele elégedve! Én LG G6-ot használok, ugyancsak gond nélkül.
Ma erre a telefonra szerettem volna feltölteni zenéket, hogy ne azok a gagyi csengőhangok legyenek rajta. Mikor le akartam játszani a zenét, kiirta, hogy nem tudja lejátszani, amit az LG röhögve játszik le, WMA volt a kiterjesztése..
Azt kérdezem tőletek, hogy milyen zenefájlokat játszik le a telefon? -
colonell
senior tag
válasz
pusszycat #129 üzenetére
Én eddig még nem találtam meg, hogy a gyorstöltést ki be lehetne kapcsolni.
Valóban kell neki a 2 óra olyan 20%-ról 100-ra.
(Kiscsaj meg azt mondta nekem a szolgáltatónál hogyendelkezik gyorstöltés funkcióval, ez azt jelenti, hogy kb fél óra alatt felnyomja 0-ról 100-ra. Hát jót mosolyogtak mikor mondta
)
-
HoAn
újonc
Huawei telefonban mióta van RDS képes rádió?
Nem elírás? -
Joe.36
addikt
válasz
pusszycat #129 üzenetére
Nem érdekel , alszom, ennyi... Ne zavarjanak ! Napközben sokat vezetek, kell a nyugodt pihenés. Ebben úgy tudom van gyors töltés.
Szerencsére a Huawei gyorstöltőt is mellékel, amivel 30 perc alatt nagyjából 50%-ot lehet belepumpálni az akkumulátorba, ebben a kategóriában ez még nem annyira gyakori, de azért ritkaságnak túlzás lenne nevezni
Igen van benne
Viszont ez az első telefonom ami simán kibír nálam 3 napot, kivéve a CAT B25 azt elég havonta 1 tölteni.
-
Joe.36
addikt
válasz
BasketMatthe #127 üzenetére
Még nem mértem, ahogy én használom 3 napot elmegy most már, ( Éjszakára kikapcsolva ) amikor tölteni kell kikapcsolva este felrakom, reggel leveszem kikapcsolt állapotban persze.
Egyébként kikapcsolva töltöd ? Gyári töltővel ? -
BasketMatthe
csendes tag
Sziasztok!
Kb. egy hete használom a telefont és azt vettem észre, hogy elég lassan tölt. Kb. 2-3 óra kell neki 0-ról 100-ra, pedig nem is használom közben. Valaki valami ötlet esetleg? Tapasztaltátok ti is? -
fity
csendes tag
Sziasztok! Nekem azt csinálja a p20 lite hogyha bluetooth eszközhöz van kapcsolódva, használhatatlanra lassul a net. Mindegy hogy wifi vagy mobilnet. Más nem tapasztalt ilyet?
-
gyuri2008
veterán
A gear fit2 pro megy ezzel a telefonnal?
-
Joe.36
addikt
Kipróbáltam ma a hozzá adott Huawei Stereo Sport (AM61) Bt fülest.
+ Kényelmes
+ Stabilan benne marad a fülben.
+ Power AMP használva, mély hangokat feltolva meglepően jól szól.
+ Telefonálás minősége tökéletes
+ Telefon kijelzi az akku töltötségét
+ Akku sokáig bírja
+ Stabil a kapcsolat a telefon és füles között.- Nem tapasztaltam eddig
Plantronics Explorer 10 Bt headset nem teljesen kompatibilis a telefonal, telefonálás közben nem mindig jön át a hang, kapcsolat nem stabil. Remélem javítják ezt.
Néha működik jól, néha meg nem. -
törölt tag
válasz
pusszycat #115 üzenetére
Csatlakozom, a notch ellenére nekem is nagyon tetszik.
Következő váltásnál - ha maradok ennél a márkánál -, (akkor) egyik kiszemeltem ez. Fotókat nézve én úgy látom, hogy ennyi pénzért elég jó képeket csinál, a mostani teljesítményével is meg vagyok elégedve, kép minőségét tekintve.Még nagyobb OFF: valaki már próbálta a Huawei Share-t? Ma láttam működésben is, 1 másodperc alatt átment a két készüléken (P9 Lite '17 - Honor 8) keresztül vagy 8 fotó. Szerintem bőven jó, kb. AirDrop szinten van.
-
h@jMi
csendes tag
Ahogy elnéztem az utóbbi időkben kiadott új telefonokat, szinte mindegyiknek túltolták az árát.
Ezt vettem meg, jó sokáig vártam valamire ami eddig mindegyikből hiányzott. Nem csak tudás, hanem a fogása, képe, meg úgy egyáltalán. Nem fog fájni a szívem amikor kijönnek még jobbak, még szebbek, amíg ez működik. Persze számítok rá, hogy talán 3, max 4 év aztán csere.
-
espi38
őstag
Az inbox appal már nekem is jelez az értesítő led,érdekes akkor nem a telefonnal van a baj
)
-
törölt tag
Így is viszik, a kategória egyik legismertebb sorozata a P - lite. Az írásom inkább a plecsniről szólt.
Egyik nagy webshop (főleg közép-kelet EU - Alza) eladási toplistája :
1. Xiaomi Redmi 4X LTE 32GB Black (140 euró)
2. Xiaomi Redmi 4X LTE 32 GB Gold (140 euró)
3. HUAWEI P20 Lite Midnight Black (360 euró)
4. Xiaomi Mi A1 LTE 64 GB Black (200 euró)
5. Xiaomi Redmi Note 4 LTE 32 GB Black (155 euró)
6. Xiaomi Redmi 5 Plus 64 GB LTE Black (200 euró)
7. iPhone 7 32 GB Black (600 euró)
8. Xiaomi Redmi Note 5 LTE 64 GB Black (240 euró)
9. HUAWEI P20 Lite Sakura Pink (360 euró)
10. iPhone SE 32 GB Space Grey (300 euró)Szolgáltatók márciusban (SK adatok - fony.sk)
Orange
1. Huawei P10 Lite
2. Huawei P9 Lite mini
3. Huawei Mate 10 Lite
4. Samsung Galaxy A5 (2017)
5. Apple iPhone 8 64 GBO2
1. Samsung Galaxy J5 (2017)
2. Huawei Mate 10 Lite
3. Huawei P10 Lite
4. Lenovo Moto E4 Plus
5. Huawei P9 Lite (2017)T
1. Samsung Galaxy J5 (2017)
2. Samsung Galaxy A8 (2018)
3. Huawei P9 Lite mini
4. Samsung Galaxy A5 (2017)
5. LG Q6Ide is be fog férni a P20 Lite
-
esi75
csendes tag
Üdv
Megjelenése napjától használjuk egy nagyon jó teló szerintem .Nem értem azt hogy egy Nokia 7 plus kaphat ajánlott plecsnit szintén 100 ezer feletti árral a Huawei P20 lite pedig nem .Ez érdekes..... -
ORCA58
addikt
Az ára tényleg durva a tudáshoz képest. A 2016-os P9 lite telómnál alig erősebb.
Tény a kijelző nagyobb, a memória és RAM duplája és 8-as android fut rajta. Normál használat során nem hinném, hogy sok különbséget éreznék, bár nem volt a kezemben.
Nem biztos, hogy erre érdeme lenne váltani.A Xiaomi még mindig nem alternatíva, mert évek óta képtelenek megoldani a videó sz.. hangját, ill. ha nincs szerencséje az embernek, ilyen olyan hibába gyakrabban lehet belefutni, mint más készülékeknél, ha lehet hinni a fórumoknak. (Majd ezért kapok attól, aki hibátlan példányt fogott ki.
)
Új hozzászólás Aktív témák
ma Kizárólag a formája különbözteti meg a többi olyan Huawei/Honor terméktől, amiben ugyanezt a hardvert és felületet találjuk meg. Ez viszont nem indokol ekkora felárat.
- Temu
- Nintendo Switch 2
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Óvodások homokozója
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ford topik
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest