- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Motorola Edge 40 - jó bőr
Új hozzászólás Aktív témák
-
426os
őstag
Kitöröltem azt a pár képet a záróképernyők közül, a Témák appot meg igazából nem használom. Egyelőre nincs újabb. Azért ezt most egy kicsit zokon vettem. Remélem nem indul el ebbe az irányba a Huawei, mert akkor hamar elválnak útjaink.
Más: Én is úgy veszem észre, hogy pörgősebb kicsit az új rendszer. Egyébként lehet még ezzel kicsit trükközni, én minden telefonom át szoktam állítani az animációk sebességét 1-ről 0,5x-re, ezzel egy kicsit gyorsabbnak érződnek többnyire (habár csak illúzió). Fejlesztői beállításokban lehet ezzel szórakozni. Mazochisták kipróbálhatják 10x-en is használni
-
-
bl4ze
veterán
Tegnap én is töröltem a MiFit-et, és felraktam a Mi Bandage-t.
Úgy néz ki sikerült minden beállítanom, külön használom a Mi Bandage-et MiFit nélkül.Mi Fit-tel gondjaim voltak, nem volt stabil a kapcsolat, sokszor eltűnt az aktuális hőfok kijelzés
A Mi Bandage app-pal most újból folyamatosan, 100%-ban kint van az aktuális hőfok.Viszont lenne egy kérdésem : az időjárás részben azt veszem észre, hogy nem frissít helyet, helyzetet a legutolsó poziciót használja folyamatosan.
Értsd : tegnap este installáltam, akkor pozicionálta a helyet (lakásunk) és ma egész nap mozogtam Budapesten, és még mindig az előző esti hely időjárását "használta".
A "helymeghatározásnál" úgy tudok csak manuálisan frissíteni, ha a térképen a kék "diszk" "mentés" ikonra kattintok, akkor 1-2 próbálkozás után új/aktuális helyre vált. Magától nem frissül, nem követi a helyzetet a Mi Bandage? Ergo ha utazok, úton vagyok mindig a legutolsó hely időjárását fogja mutatni?
Nálam az időjárás lapon a második menüben a "Google" térkép üres, fehér. És egyébként a többi gomb nem is él, hiába nyomom meg semmire nem reagál, csak a kék "diszk" avagy "mentés" élő gomb.
A térképen nem látom a helyet ahol vagyok.Ez normális így, illetve hogyan/mennyi időnként nézi az app az aktuális helyemet? Helymeghatározás folyamatosan be van kapcsolva a telefonon : akku kímélő üzemmódban fut.
-
tylerddd
veterán
Valószínűleg az lesz, hogy berendelem valamelyik ismertebb gyártó (Spigen, Nillkin,Xpro stb.) termékét és meglátjuk. Édesanyámnak lesz a készülék és ő gyakran szórja el ezeket, de az eddigi nyomógombos cuccok jobban bírták a strapát, meg hát nincs akkora kijelzőjük se. A hátuljára a Nillkin Super Frostedet néztem ki, már nem egy telefonon bevált a cucc és teljesen korrekt az ára, fogása remek. Köszi!
-
426os
őstag
-
Huvi00
tag
Felső gombot és a bekapcs gombot nyomva bejön a hardreset mod ahol :. Software installer Failed! ir ki.
Sajnos kénytelen vagyok rebootolni a telefonomat mivel sajnálatosan át állította a kis öcsém a belépő kodot s nem is tudja mire irta át. Nem hibáztatom az én hibám én hagytam , hogy ismerkedjen vele. Most muszáj reboot csupán az a baj, hogy nem működik nálam.
-
st3v3np3t3r
nagyúr
A gyári leírás is szokszor vetít... Pl. van olyan, hogy az ip68as minősítésű telefonok leírásában benne van hogy ne használja víz alatt... akkor most vízálló vagy nem??
Ugyan ez a helyzet a töltéssel is, persze bármikor rá lehet tölteni... Ez a Ni-MH akkuk után maradt benne. A Ni-MH akkuknak nagyon nagy volt a memória effektusa, azokat kikapcsolásig kellett meríteni, ellenkező esetben minden töltéssel csökkent az akku kapacitása,és kb.4-6hónap alatt lehetett cserélni azokat az akkukat... a Li akkuk a kapacitási szint felénél ajánlott cserélni... a Li akkuk élettartama függ a töltési ciklustól... lehet, hogy sokan azt mondják,hogy 30-90% ajánlott használni, csak vegyük számításba, hogy a 40% maradék töltés akár 3-4óra üzemidőt tud még biztosítani... telefonok esetében leginkább a környezeti hőmérséklet az ami jobban károsítja az akkut a töltésnél... ugyanis 70-80fok körül "megindulhat" a belső gázképződés ami puposodáshoz vezet,persze ezt tartós hőmérsékleti behatásra értem,nem alkalmi használatra...pl.nyáron he hagyjuk az autóban ami a tűző napon áll...
-
giroud199
senior tag
Nem is engedik magukat teljesen lemerülni... Pár százalék meg akkor is marad, amikor a készülék már kikapcsol
(a legfontosabb tényező maga a használat mennyisége... Van olyan ember, aki napi szinten 2,3x tölti a készüléket, míg más egyszer... Előbbinek persze, hogy hamarabb fog elhasznalodni az akkumulátor.....) -
st3v3np3t3r
nagyúr
nem káros... ezt hol olvastad?
Bármikor rá tölthetsz, nem számít
ez részben igaz csak, a lítiumnak nagyon csekély mértékű,szinte elenyésző memória effektusa van, ezért is tölthető szinte bármikor... az viszont kamu, hogy a töltések száma nem számít,igen is számít! a lítium ugyanis nem bír korlátlan számú töltési/merítési ciklust. a mai modernebb akkuk is csak 6-700 ciklus élettartalmúak... minden töltési folyamat megkezdése 1 ciklust jelent(fél,negyed ciklus nincs)... persze ez nem aszt jelenti,hogy valaki heccből neki áll vele játszadozni és 6-700szor be dugja/kihúzza a töltőt, hogy ezzel kinyírja az akkut, ez azért kicsit bonyolultabb, ugyanis a 100%os töltési folyamat nem azonnal indul meg... én általában 1-3%on szoktam felrakni tölteni... és van olyan 18650es nagyáramú(nem laptop akku) li-ion akkum is ami 4éves már és még mindig 80%os kapacitása van,ja igen vapelek és a modokban ilyen akku van,a laptop akkuk élettartamát is ki lehet húzni sokáig ugyan így... -
ctibor
senior tag
-
ORCA58
addikt
Ezt írtam én is, de bl4ze szerint nála is így van beállítva.
bl4ze
Telefonon is megkérdezném, (ha nem tetted meg) mert ha a honlap azt mutatja, az még nem biztos. Tapasztalat, hogy nem lehet 100%-osan megbízni a T rendszerében. Ráadásul van olyan, amit otthonról nem is enged átállítani. -
ZephX
senior tag
Hát igen az tuti, hogy nem ér annyit. Nekem 2000 Ft volt. Rendelek Ali-n 1500 Ft-rt 5 db- hát ha jó lesz az egyik és még így is olcsóbb.
Nordik: Azon én is gondolkodtam, de elvettem, mert mondták, hogy nem megy ki a széléig. Az biztos valami gagyibb volt.
huberpe: A Spigen az egy minőségi cucc. Mondjuk ezeken a fekete keretes üvegeken, mintha más lenne a ragasztó. Édesanyám telefonjára tettem hasonlót, úgy raktam fel, hogy épp csak hozzáérintettem.
-
ORCA58
addikt
Nem azt mondtam, hogy rossz, sőt jobban tetszik, jobban működik mint a P9 Lite. Nem szándékozom visszalépni, de tényleg többet vártam az aksitól, főleg, hogy egy 2 éves telót váltott, de talán még alakulni fog.
A kijelző minősége nem rossz, de a P9 Lite-é nekem jobban tetszett. A különbség akkor feltűnő ha mindkettőt látom. Ez csak 2 dolog, ebből nem kell általánosítani!Az üveg fóliám baromi jó úgy tűnik, de az ujjlenyomatok nagyon látszanak rajta, gyakrabban kell törölgetni. Mondjuk a korábbin a gyári fólia is nagyon gyűjtötte, de annak a lekapcsolt képernyője szinte fekete volt, és kevésbé látszott rajta.
A VLC tényleg haragszik a Huawei tulajokra. A Play-ről próbáltam feltenni, fel is települt, de nem futott rajta. Az ikonja is szürke volt. Feltettem a régi verziót az megy, és érdekes módon nem írta felül a szürke ikont, amit "kidobtam".
-
Black_Raven
veterán
Nem elég stabil a vas,? Kamera turbózás alatt az AI-ra gondolsz? mert azzal tényleg jobb képet lő, kipróbáltam. De szerintem a p20 lite már egyből Pite Emuira vált. Elvileg 1 hét múlva megkapom én is, de a tudása nagy százaléka már nálunk van, ezáltal annyira nem izgat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- PlayStation 5
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Milyen autót vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i7-2760QM I 8GB I 256SSD I Nvidia I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged