- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- One mobilszolgáltatások
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
mekker
őstag
Huhh, itt aztán négy dolog is permutálódik a termékazonosítóban. Ha van valakinél még sárgulás, az dobjon fel egy screenshotot, hátha kiderül, hogy kik érintettek.
@atala
Szemmel láthatóan is más a színkalibráció vagy a fényerő a két teló között?@más
https://forum.xda-developers.com/project-treble/trebleenabled-device-development/aosp-10-0-quack-phh-treble-t3992559
Írták fórumon, hogy valaki már próbálkozik. Ha valakinek van kedve bétatesztelni, az próbálja ki valamelyik Treble-ös romot. A Treble annyit tud, hogy az Oreo környékén rendet raktak az Android motorháztetője alatt, így nem igényel annyi kézi munkát összegányolni komoly hardvergyártói support nélkül egy új főverziójú Androidot, ha már van Treble támogatás. -
MR ME
aktív tag
Nekem az előző kijelzőnél egyre nagyobb lett a folt, most is úgy veszem észre h szép lassan növekszik...arra a kérdésemre, hogy az akkumulátort miért cserélték a kijelzővel együtt, nem kaptam választ, nem értek a telefonokhoz, de gondolom h nem csak poénból hamár ott volt cseréljük ki módon történt ez a dolog hanem összefügg....csak bosszantó, hogy augusztusban volt cserélve, és megint előjön, ugyanott egyébként...
Hozzáteszem, akkor mázlim volt, másfél óra múlva vissza is kaptam a telefonomat,mert nem volt benn épp javítandó készülék, de ez egyáltalán nem biztos h most is így lesz...
-
MR ME
aktív tag
Nem tudok róla h ilyen opció lenne sajnos, csak ha épp a kezedben van akkor látszik az értesítéseknél, illetve a szundit tudod kilőni....ln azt szoktam csinálni, hogy amikor kikapcsolom, úgy zárom le a kijelzőt, hogy az ébresztés meg van nyitva az előtérben, így amikor feloldom, rögtön az ugrik elém, és visszakapcsolom
-
426os
őstag
Hm, lehet, hogy több kijelző beszállító is van. Megkéne nézni a kijelző típusát mindkét telefonban, hogy egyezik-e, ha nem, akkor én lehet gariztatnám, ha zavaró (szemvédelem nincs véletlenül bekacsolva?).
Hirtelen ránéztem CPU-Z-vel és Aida64-el, egyik sem szolgáltatott erre vonatkozó infót, pedig emlékeim szerint korábbi telefonjaimnál ki lehetett olvasni.
Kérdezz rá az azonnali mobilos kérdések vagy a Melyik az az android alkalmazás? topicban, hogy tudnak-e ajánlani erre valamit. -
petati94
tag
A MediaMarkt hivatalos viszonteladó, ezért ha ott veszel telefont, akkor az 99,99%,hogy gyártói garis. A Huawei (és még sok más gyártónak) hivatalos szervíz partnere a Telemax (aka. TMX). Emellett NEM csak a MM-ban lehet leadni a telefont. Bevihehted a készüléket hiba esetén a Huawei Service Centerbe is.
-
törölt tag
Ha nem huawei logós szervízpapírt adnak, akkor nem gyári garis...szerintem. az ide kell vinni, vagy oda kell küldeni, meg az ingyenesen elszállítjuk javíttatásra meg vissza, hogy is mondjam, lóga...éj szagú
occsón nem lehet gyári garist venni (2 év) még drágán sem biztos....
egyébként jó készülék. nem biztos, hogy szükség lesz szervízre gari idő belül.
-
Tityahome
aktív tag
Értem én...nem is lenne ezzel gond ha én álltam volna el a vásárlástól mert még sincs szükségem a termékre.
Viszont ebben az esetben nem megfelelő terméket kaptam. Szerintem itt az lett volna a korrekt ha ők állnak minden költséget.
Mindegy...nem lényeg egyébként...már így is túltárgyaltuk. -
426os
őstag
Nem áll ki belőle. A kivágás körül van egy kis plusz perem, így annak kb 0,3mm-el kijjebb van a síkja, mint a kamerának. Egy negatívuma van csak a toknak, ha passzentos a zseb (pl. farmer, ülés közben), akkor kicsit nehezen lehet be/kicsúsztatni a telefont a felülete miatt.
Ja igen, nekem a kamerán is van tempered glass védőüveg, anélkül még beljebb van a kamera.
-
st3v3np3t3r
nagyúr
nem az időn van a lényeg,hanem a garantált kézbesítésen...követés nélkül 90% eséllyel a feladási hely és az országba érkezés között bármikor eltűnhet nyom nélkül,hisz az csak egy levél...a követéses levelet nem tudják csak úgy eltűntetni,annak nyoma van a rendszerben,merre jár, hol rakták át másik járatra,stb...
inkább fizetek pluszba mint azt, hogy minden hónapban rendelgessek meg várjam, hogy mikor ér ide... egy üvegfóliára vagy más egyébre nem fogok 3*1hónapot,hogy talán megkapom...ez legbiztosabb,de még így is olcsóbb mint itthon... minden ami műszaki cikkhez használható, bármikor eltűnik... de amit nem tudnak hamar eladni, azt nem lopják el sehol... rendeltem forrasztó ónt kínából követés nélkül,az ideért... nem lopták el sehol ide fele jövet... de egy mobil tok,vagy egy kártya olvasó hamarabb eltűnik kína és mo. között...
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- EAFC 25
- Javít a szinkronizációs modelljén a Vulkan
- Fűnyíró topik
- OLED TV topic
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mini-ITX
- bambano: Bambanő háza tája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- További aktív témák...
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Watch Ultra
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus TUF Gaming A15 FA506 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 -3 év gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest