- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Macrodroid
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
snowdog
veterán
válasz
#73959936 #3696 üzenetére
Nem a töltő teljesítménye szabja meg a töltőáramot, hanem a telefon vezérlő egysége (persze ha a töltő le tud adni min. 1,5A-t). Az pedig az akku állapotát veszi figyelembe. Nem tudsz beleavatkozni. Legfeljebb ha gyorstöltést alkalmazol, de az meg a 2-3 éves akkunál már nem egy előny, sőt.
-
ORCA58
addikt
válasz
#73959936 #2884 üzenetére
Ilyent se láttam még. Mentés után még megvolt, de oldal frissítéskor eltűnt a hozzászólásom.
Tehát újra. A Volte azaz 4G-s telefon kapcsolat tapasztalatom szerint sokat ki tud harapni az aksiból. Így ha nem kell mobil net, átállítom 2G-re. Egyébként hallásra eddig nem tapasztaltam különbséget. Viszont 4G-n volt, hogy akadozott a hang, ami biztos hálózati probléma, mert ritkán jelentkezett. A múltkori telekomos VOLTE kimaradás után egyszer sem.
Számomra akkor hasznos igazán, ha meló miatt a telefonon keresztül lóg a laptop a neten, és közben telefonálok az ügyféllel.kovacsen222
Nem tudok róla. A "buta" telókon voltak és vannak is a Profilok. Ott lehetett ilyent beállítani. -
bl4ze
veterán
válasz
#73959936 #2566 üzenetére
Próbáltam, de az nem automatikus - manuális ergo nem követi a helyzetemet
Most az időjáráson ha lefelé húzom akkor sem frissíti a helyzetet.
Második képen a "kék diszk" sem frissített, 4x 5x megpróbáltam.
Csak az segített, hogy ki-be kapcsolatam az időjárástEz sajnos így nagyon fapados, gagyi
Jó lenne erre valami automatikus megoldás. Fejlesztő nem válaszol.
-
426os
őstag
válasz
#73959936 #2480 üzenetére
Ennyi erővel az összes telefon tudja, nincs értelme a kérdésnek.
Nekem az a tapasztalatom ezzel az adapterrel, hogy lassan tölt és elég pontosan kell pozícionálni. Pl. autóban látnám nagy előnyét, de az előző telefonommal (p8 lite) ez kb annyit tudott, hogy futó waze+spotify+stream bt-n keresztül használattal éppen csak nem merült le teljesen a telefon. Egy hosszabb, 7-8 órás út alatt viszont simán volt -30-40% merülés.
Plusz ugye mindenképpen kell hozzá tok, amivel az a probléma, hogy bármennyire is vékonynak tűnik ez az adapter, egy idő után meg fog nyúlni tőle a tok, mert nagyon feszül tőle. Plusz ha mást dugnál rá a telefonra, vagy éppen gyorsan szeretnéd tölteni, akkor tok le, adapter kihúz, usb kábel be, majd a végén ugyanez fordítva.
Nincs értelme, főleg type-C csatlakozó mellett (azért is választottam ezt a telefont, mert a csatlakozója szvsz tartósabb lesz, mint a microusb-s társai (illetve autóban egyszerűbb csatlakoztatni). -
-
ORCA58
addikt
válasz
#73959936 #2286 üzenetére
Csak tipp. Nem a képek méretével van a baj?
Nekem van amelyiket teljes méretben (sőt ki is lóg a kép) és van amelyiket kis körben jeleníti meg. Még nem fejtettem meg az okát. Elméletileg 840x480 -as képekből indultam ki. Az Ascend G6 óta ez van.
Esetleg próbáltad a google-be behelyezni a képet? Hátha szinkronizálás után jó lesz."összes média mentése az sd-re menjen"
A kamera mindenképpen oda menti, ha bele teszed a kártyát. Ha nem akkor be lehet állítani a kamera beállításaiban. Más esetben nem próbáltam.
Ez egyébként alap nálam, nem tárhely függvénye. Már több telefon ment tönkre a rokonságban, és sok kép maradt bent, hiába papoltam, pár ezer Ft és ilyen nem fordul elő. -
ottesz
aktív tag
válasz
#73959936 #2282 üzenetére
Nem tudom a képmegjelenítést ,de én úgy csináltam beléptem face-re és az ott lévő képet elmentettem a telefonon majd beállítottam a névjegyhez és mutatja a képet híváskor. Akkor nem szokta ha ébren van a telefon és érzékeli hogy használom akkor csak a rábökési módszerrel tudom felvenni a telefont és nincs hívókép.Talán valami opciót nem szereti..(pl hívásfogadás újjlenyomatolvasóval…..stb)én ott keresném a hibát a beállításokban.
-
bb71
őstag
válasz
#73959936 #2277 üzenetére
Full:
http://update.hicloud.com:8180/TDS/data/files/p3/s15/G2496/g1789/v211770/f1/full/update.zip [link]ANE-L21hw_eu (2 simes)
http://update.hicloud.com:8180/TDS/data/files/p3/s15/G2496/g1789/v211770/f1/full/ANE-L21_hw_eu/update_full_ANE-L21_hw_eu.zip [link]ANE-L01hw_eu (1 sim)
http://update.hicloud.com:8180/TDS/data/files/p3/s15/G2496/g1789/v211770/f1/full/ANE-L01_hw_eu/update_full_ANE-L01_hw_eu.zip [link]Public:
http://update.hicloud.com:8180/TDS/data/files/p3/s15/G2496/g1789/v211770/f1/full/public/update_data_full_public.zip [link]Firmware Finder-rel Te is meg tudod oldani...
Egyébként már itt tartunk: 8.0.0.174
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Debian GNU/Linux
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Óvodások homokozója
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Építő/felújító topik
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest