- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Holee21
tag
válasz
ultigregi #14104 üzenetére
Szia. Ez egy nagyon érdekes történet, mivel a GMS szolgáltatások csak a P30Pro utáni telefonoknál tiltottak (Mate 30 Pro volt az első). Nálam is szolgál még egy mate 9 tartalék/multimédiás telefonnak. Gyári akksi,gyári kijelző, bontatlan telefon. Alkalmazások gond nélkül működnek, viszont a telefon már be tud lassulni egy messenger nyitásakor. Így én ezt úgy küszöböltem ki, hogy mikor nem használom a telefont, kikapcsolom (már amikor nem felejtem el). Nem értem, hogy nem működik pl. egy Play Áruház, a mai napig firssülnek az alkalmazások onnan. Esetleg egy gyári visszaállítást meg lehetne próbálni.
-
Holee21
tag
Az RR3 mellett tolok még egy másik játékot, War Robots a neve. Valószínű optimalizálatlanság is közrejátszik, de tényleg felforrósítja úgy a telefont, hogy kézben fogni kellemetlen, a kamera környéke mind a hátlap mind a kijelző durván meleg. Jelentkezettt már RR3 közben is. Most hőmérsékletet nem tudok mérni, de erre már inkább illik az, hogy forrósodik, mint az hogy melegszik.
Előző telóm egy Sony Z3C volt, ott köztudott volt a melegedés. -
Holee21
tag
Sziasztok!
Lassan egy hónapja boldog tulajdonosa vagyok egy Mate 9-nek.
Arra lennék kíváncsi, hogy másnál is fel tud melegedni (akár forrósodni) a készülék elég jelentősen komolyabb 3D-s játékoknál (pl. RR3) mondjuk 10-20-30 perc után?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Viccrovat
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- LEGO klub
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Apple iPhone 14 Pro Max (USA Model) / 256GB / Gyári függeteln / (CSAK E-SIM) / 12 Hó garancia
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest