- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
r3dwo0d
tag
Én is búcsúzom a csoporttól, Hevesjegeshez hasonlóan P30 Prora váltottam. Mai napig nagyon szuper készülék a Mate 9, nem is tudom, hogy eladjam-e vagy megtartsam tartaléknak...
-
r3dwo0d
tag
Ha nem vagyok indiszkrét milyen apoot próbálsz beállítani? Nekem az iSkitracker csak a második napon lett jó, az adguardnak is kellett egy kis idő, míg benne maradt a memóriában. Természetesen az összes többi energiagazdálkodási beállításnál is engedélyezni kell, hogy háttérben fusson, sokat fogyasszon.
-
r3dwo0d
tag
Ne ezt a menüpontot keresd, én írtam rosszul. Optimalizálás mellőzése opciót válaszd ki, ott az első menüpont az optimalizálás mellőzése, itt kiválasztod az összes appot és a kívánt appra, ha rányomsz akkor lesz egy felugró ablak amiben van egy tiltás és egy engedélyezés opció. Válaszd az engedélyezést és akkor jó lesz.
-
r3dwo0d
tag
Valamiféle általános google maps hiba van jó néhány napja, a párom telefonjain is. Laggol a térkép, nem talál pozíciót. Hasonlóakat tapasztalok én is mint a mapsben mint a wazeben. Remélhetőleg hamarosan frissül és megoldódik a probléma.
-
r3dwo0d
tag
Nálam az Adguard folyamatosan kikapcsol 363-s oreo alatt. Van erre valami megoldás? Az optimalizásnál már ki lett véve, hogy ne kapcsolja ki, mégis folyamatosan lelövi. Valakinek tapasztalat ötlet?
-
r3dwo0d
tag
-
r3dwo0d
tag
Sziasztok!
Telenoros 1 simes verzióra az előbb sikerült felraknom Firmware finder segítségével a B198-t. Nekem a 101990 végű full otát engedte feltenni. Remélem hasznos lesz a többieknek az infó! -
r3dwo0d
tag
válasz
bakosarpi #8465 üzenetére
Az appon belül a bal felső sarokban a 3 vonalra rányomsz, ott licenc állapota, licenckezelés és a továbbiakat én nem látom mert van licenszem, így nem biztos, hogy az jön be mint ami először mikor vettem. A lényeg, hogy magáról a telefonról kellett elvégezni a vásárlást és a fizetési valutáknál rubelt választani, így a lehető legolcsóbb.
-
r3dwo0d
tag
Ezzel az üveggel van valakinek tapasztalata? Jelenleg egy teljes előlapos imak üveget használok, de az eltört miután kiesett a zsebemből a telefon és gyorsan szükségem lenne valami másra mielőtt még elutazok. Segítségeteket előre is köszönöm!
-
r3dwo0d
tag
Ezek a kicsi erősítők pont erre lettek kitalálva, hogy bármilyen jackes eszközbe bedughasd. Az ultramobil erősítők között nem is láttam még nagyon usbs verziót csak jackest. Én egy E5-t használok, igaz telefonnal még nem próbáltam ki, hogy milyen, de valóban fényévekkel jobb egy ilyennel a zenehallgatás.
-
r3dwo0d
tag
válasz
TedMosby26 #3615 üzenetére
Nekem rendszeresen utána tesz egy spacet amit nem feltétlen vettem észre, emiatt többször cseréltem jelszót. Felhasználónévnél lehet ez probléma főleg.
-
r3dwo0d
tag
A töltési ledet ki lehet esetleg valahogy kapcsolni? Vagy csak külső app segítségével lehet megoldani?
-
r3dwo0d
tag
Sziasztok!
Csatlakozom hozzátok, egy hete használom a telefont és eddig hibátlanul teszi a dolgát. G2-ről váltottam nagyon jó a telefon. Telenoros telefonom van 1 simes a függőségről nem tudok nyilatkozni. B126-s rendszeren van a telefon és egyelőre nem is akar frissítést találni. A korábban leírt módon majd megpróbálom frissíteni. Root nélküli adblockerre mi a legjobb megoldás? Ti mit használtok? Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Energiaital topic
- Yettel topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- IPHONE 15 PRO 128GB NATUR TITAN 100% AKKU
- Pixel 7 Snow 128Gb-sok tartozék-1 hónapos-garanciás
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Bezámítás! Lenovo IdaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3050 6GBB WIN11
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- BESZÁMÍTÁS! MSI A320M R3 4100 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T7 NBASE 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest