- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A71 - elég ennyi?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Techergo87
csendes tag
válasz
rayoliviero #5817 üzenetére
Én is náluk vettem, megbízható bolt. 2 év garanciával vettem, és utána beregisztráltam a 3+3+3 garanciáért.
-
Techergo87
csendes tag
válasz
Tav-Csoves #4516 üzenetére
Teljesen rendben van. Ettől jobb kamera nem kell egy telefonba. Akinek ez a mindennapi használatra nem elég, annak nem telefonnal kell fényképezni, hanem venni egy komoly fényképezőt. Tudomásul kell venni hogy ez egy telefon amivel lehet fényképezni, nem pedig egy fényképezőgép, amivel lehet telefonálni. 😀😀😀
-
Techergo87
csendes tag
válasz
bokarcsi71 #4472 üzenetére
Egy képet készítenél róla?
-
Techergo87
csendes tag
Kinek mennyire fedi a kijelzőt az üvegfólia? Rendeltem 1 üvegfóliát, de kb 2-2 mm-rel keskenyebb oldalanként.
-
Techergo87
csendes tag
Tud valaki jó üvegfóliát ajánlani, ami takarja az egész kijelzőt? Lehetőleg olyan érdekel, amit nem külföldről kell rendelni.
-
Techergo87
csendes tag
Kedden csatlakoztam a Mate 9 tulajok táborába. Nagyon komoly a telefon, jó választás volt. Lenovo Vibe Z2 Pro-t váltott. Ahhoz képest mindenben előre lépés, kivéve a kijelzőt. Egymás mellett a két telefon közül a Lenovo kontrasztosabb, magasabb a fényereje is, de a mate kijelzője is szuper. Az akkumulátor az várakozáson felül teljesít. Tudtam hogy erős ezen a téren, de 2 kártyával, 22 óra készenlét, 8 óra kijelző idővel, végig bekapcsolt mobiladattal minimális wifivel, sok facebook, messenger, chrome használatával nagyon meggyőző, úgy hogy maradt benne 30%. A zenei képessége is átlag feletti. Nagyon elégedett vagyok, aki ezen a telefonon gondolkodik, az ne tegye tovább. ☺️
-
Techergo87
csendes tag
Sziasztok. Az lenne a kérdésem, hogy a Vodafone által forgalmazott készülék ek mindegyike csak 1 simes? Korábban írta valaki hogy neki vodás van és az függő, 1 simes.A vodánál nem voltak a helyzet magaslatán és nem tudtak segíteni.
-
Techergo87
csendes tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem hogy garancia érvényesítéséhez elég a telefon imei száma, vagy kell hozzá garancia jegy is vagy esetleg számla is? / Elméletileg gyártói garanciás/
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gran Turismo
- PlayStation 1 / 2
- TCL LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- EAFC 25
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- Samsung Galaxy A16 128GB Kártyafüggetlen 12 Hónap Garancia 0 perces készülék
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 85% akku
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080TI 12GB ZALMAN I3 NEO GIGABYTE 850W
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest