- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Mobil flották
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
rdt89
addikt
Nálam a pro-n meg van minden szín, de igen kicsit fusztráló, hogy nem állíthatod be mihez milyen színt akarsz társítani, valamint az Always On Display is lehetne kicsit testre szabhatóbb és ha már LG hiányzik a rezgés erősség állítása valamint a komponálható rezgés. Legjobban az LG videószerkesztője hiányzik, ahol több helyen is lehetett a rögzített anyagba lassítiani/gyorsítani akár egyszerre is. De ezek szoftveres hiányosságok, melyeket az Android P-ben pótolhatnak még, mert hardweresen tényleg mindegyik telefon felé emelkedik, még a p20 pro-ba sincs ennyi minden egyszerre beletömve (jack hiánya)
-
emerzee
aktív tag
Az, azért maradt le, mert most nagyon sokat játszok a Last Day on Earth-el. (De várom már a stabil klónját a Grim Soul-t.) Szóval, most elég sokat kell tölteni. De nem gond, mert hamar visszatölt...
Nem nagyon játszottam soha a telefonnal. Inkább csak passziánsz és sudoku. De ezzel a telefonnal élvezet! Nagy kijelző, hosszú üzemidő és nem is melegszik vészesen! A Xiaomi 4x-em, na az igen! meg az M4 Aqua... (Azt beázásnál procihajtó programmal fűtöttem, hogy kiszáradjon a belseje...) Szóval ez a telefon, tényleg prémium kategória. Nem is hittem volna hajdanán, hogy ilyen létezik. Ha mesélek másoknak, hogy tele van extrákkal (hangvezérlés, zseb mód, bütyök parancsok, extra fényképezési módok...), nem is tudnak vele mit kezdeni. De én már érzem a prémium érzést. Fura dolog ez...
Persze ennek a telefonnak is vannak nyűgjei, de együtt tudok élni vele...
Sose hittem a Huawei telefonokban, de már látom, hogy mekkora nagy gyártó is ez! -
-
-
-
-
Tav-Csoves
őstag
bocs, ez nem neked, hanem erre (#12341)lett volna válasz
mivel a cikkben a mate 9 széria szerepel, így az én értelmezésemben az összes 'Mate 9' kezdetű elnevezést viselő telefon megkapja ezt a frissítést.
-
RECSKA
veterán
Bizony. De biztos vagyok benne, hogy nem lebegsz az utcan, es hogy nem terhajlitassal kozlekedsz, hanem setalsz, mozogsz...
Ergo ez szinte folyamatosan figyelesre keszteti a telefont.
Probaljatok ki. Tegyetek le az asztalra. Semmivel sem merul jobban, mint a 366... Ezutan pedig vagd zsebre es setalj 1 orat XD tadamm
-
brd
nagyúr
Már nem kell, fastboot-tal simán fel lehet tolni az update.zip-ből kiszedhető system.img-t. Igaz, így hiányoznak majd a bloatware-ek, amiket a két másik zip tol fel update-kor, de azt meg a kicsit meggyógyított hwota.sh fel tud telepíteni (a gyógyítás abban áll, hogy az update.zip-et ne telepítse, mert az a teljes update, úgy bootloader-t is nyitni kell majd, attól meg ugye ugrik a data).
-
Intru
csendes tag
Köszi az infót, vettem egy nagy levegőt és OTA verzióval felnyomtam a B194-et, majd ezt követően az FF nélkül megtalalta a B198-at. Elképzelhető, hogy a vásárlás idején jött ki a B198 és mivel kimaradt a B194 így amiatt nem találta? No mindegy, fent van, majd figyelem a fejleményeket...
-
-
-
-
Muky_
tag
Szia.
Ha jól olvasom akkor csak a fastboot és az erecovery jön be. És sehogy se tudsz fastboot módban recovery-t felrakni és bootloadert nyitni.
Van még egy lehetőség ami ugyan fizetős,de az erecovery megléte a lényeg.
Funkyhuawei oldalon nézz körbe...
A multitool jó progi, de szerintem az sem tud segíteni, de egy próbát megér.
Sok sikert... :-) -
peanar
senior tag
Szia. Van az úgynevezett multitool (jó pár hozzászólással ezelőtt emlitettem) azt kellene megkeresned, majd név szerint rákeresni xda-n, mert azzal be tudsz lépni recoverybe, illetve elméletileg a 197 rom recoveryét is tudod vele flashellni. A tool tud unbricket is (nem vagyok otthon, nem tudom most megnézni) meg sok minden mást... Azzal szerintem vissza tudod állítani.
Én hasonló toollal honor6+-t hoztam vissza az élők közé. -
Sanki
addikt
Nem fog működni, ha nyitott a bl és rootolva van. Előtte vissza kell állítani a gyári boot és recovery img-t.
A frissítéshez mindenkinek: a kiadott frissítések nem egy időben fognak megjelenni, ugyanez a helyzet mind honor mind huawei vonalon. Van, aki egyből megkapja van, aki hetekkel később. Valószínű régiónként és imei csoportonként adják ki a frissítéseket. A szerver leterheltség esetén pedig igaz lehet, nem csak a mate 9 létezik.
Flashelni a PV végű romokat lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Filmvilág
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- BestBuy topik
- Háztartási gépek
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Nintendo Switch
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mérlegeli a csúcstechnológiás chipgyártásból való kilépést is az Intel
- További aktív témák...
- Xiaomi POCO X6 Pro 12/512gb - Makulátlan, Alza garancia, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB (Phantom Black, Dual SIM) Új akksi!
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel N4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!