Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Luser2000
addikt
-
nyeklenyukk
csendes tag
válasz
magicbox #4624 üzenetére
Jolvan én voltam a hülye. Ha nincs kiválasztva alapértelémezett hivó sim, akkor megjelenik a két hívásindíto zöld ikon a tárcsázóban.
Most már csak a GPS részben kéne rendet rakni. De talán fw. frissítéssel javítják. Egy ismerősömnek is ez van, és ugyanúgy n em látja sem galileot, se glonasst!
Hívásrögzítésre ki milyen progit használ? Szerintem messze van a másodlkagos mikrofon a beszéd hangszórótól, és ezért halkan veszi fel a hívott fél hangját. Ezzel kapcsolatban észrevétel? -
-
emvy
félisten
válasz
magicbox #3469 üzenetére
Arra van idod, amire akarod, nyilvan. Ha van szabad negy oram, akkor nem a Play Store-ban akarom feltetlenul eltolteni. Miert visszatetszo ez?
Na, de hagyjuk is, nem akartam ebbol ekkora felzudulast, nem tudom, miert nem lehet megerteni, hogy nem csak penzbeli koltsege van annak, hogy az ember telefont valt; es siman lehet, hogy a macera nem er annyit.
-
pepetech
őstag
válasz
magicbox #2824 üzenetére
Érdekes nekem is ez volt anno P9 esetén de kicsomagoltam sd-n dload mappába bemásoltam a kicsomagolt tartalmat utána simán felment. De ha itt ebben az esetben is megáll akkor lehet nem stimmel valami.
Lehet nem is c432 dual simesre való.most nézem benne van a nevében hogy update az nem megy fel csak a fő verzió. P9 esetén megtanultam amikor c900 lett a build onnantól frissítés nem jött egyáltalán 3 gombossal meg csak fő verziót tudtam telepíteni. -
Sword
őstag
válasz
magicbox #2643 üzenetére
Nagyon jó!
Én is feltettem. És működik vele a dupla koppos felébresztés kód nélkül az alábbi megkötésekkel:
- legyezni kell, hogy feléledjen a képernyő
- lock screen-re ébred, onnan el kell továbbmenni
- BT eszköz legyen párosítva - pl. okosóra, amire enged feloldani kód nélkül (a többinél így sem volt jó) -
k5.20
senior tag
válasz
magicbox #2651 üzenetére
Nekem az az elvem, hogy a készülékvásárlás előtt az ember legyen hideg-fejű, elfogulatlan, józanon mérlegeljen, olvasgasson mindennek alaposan utána...
DE ha már megvetted, akkor szeretheted, akár elvakultan is...kell is szeretni, mert ugye lakva ismeri meg igazán az ember... a hibákat (mert azok vannak minden készüléknél) csak úgy tudod elhordozni...Nagyon nem jó példa, de mindenki értheti: ha elvetted felségül, ne arról dumálj, hogy milyen lenne a másikkal...
Persze minden nem vonatkozik azokra, akik aprópénzként kidobják azt a 200ezret egyik héten erre, másik héten meg arra...
-
törölt tag
válasz
magicbox #2635 üzenetére
Bluetooth fejhallgatóval hallgatok zenét, vagy nézek filmet, akkor tapasztaltam. Van egy BT Fej/fülhallgatós beállítás, azzal is teszteltem, de csak csinálta. Viszont nem mindig. Ezért is tapasztalom úgy, hogy még szeszélyes ez a 7.0... Nem hiába vonta vissza több gyártó is a frissítést.
-
törölt tag
válasz
magicbox #2563 üzenetére
1. Nem tudom feltűnt-e, de direkt kiemeltem, hogy NEKEM. Reggelente amikor sietek és meg akarom nézni pl, hogy mennyi az idő, akkor egyszerűbb benyomni az elején egy gombot, mint felvenni a telefon. Más élethelyzetekben élünk, kinek ez, kink az. Sajnos én is láttam a Samsungos kiszivárgást, elég vicces lenne ha a kamera mellé kerülne a leolvasó.
2. Nekem benyomódik, lehet, hogy a spigen nem olyan érzékeny.
3. Csomó teszt? Nekem Note7-esem volt ezelőtt, ahhoz képest a kanyarban sincs, ezt a tesztekben is elolvashatod. Bár inkább fényképezz vele előbb, ne a teszteket nézd, ahol mondjuk álvány egítségével fotóznak, hanem a valódi helyzeteket.
4. Samsungon miért működött? Most ugye viccelsz? Androidon ne működjön a Play-ről töltött app, mert "nagyon messze van a stock-tól"?
5. JBL Everest 700 Elite biztos a szar fejhallgatók közé tartozik. Egyébként itt is másak az emberi ízlések, operához biztos jó az alap hang. Az meg, hogy azért értesz a zenéhez, mert nem használsz EQ-t, ok.
6. Ez is tanusítja, hogy a levegőbe beszélsz. Fentebb említetted a teszteket, olvass az amoledről is. Note7 kijelzőjénél max az S8é lesz jobb. Egyébként nem kifejezetten a színekre értettem, hanem pl filmnézés közben nincs fekete.
8. Szeretem ha nem csak zölden világít, hanem külön lehet állítani az appok színeit. (Samsung ezt is megoldja)
9. Használat közben merül, hidd el.
Még mielőtt Samsung fannak lennék kikiáltva, ez legalább nem gyullad ki.
-
válasz
magicbox #2535 üzenetére
Köszi, direkt kerestem a topic keresőben, de nem találtam meg a korábbi beírásod..
Hát kipróbáltam ezt az app-ot, de 'kinyírja' az ujjlenyomatos feloldást a teljes képernyőzár beállítása mellett. (ekkor pin kódot kér az ujj szenzorhoz érintésével és nem oldja fel azonnal)
Ha pedig az 'ujjlenyomat barát' beállításnál pedig nem teljes a képernyőzár, mert az alsó 3 funkciógomb kivilágítva marad.
Olyan nincs amikor teljes a képernyőzár 2 koppintásra, nincs is semmi zavaró 'lebegő gomb' ehhez és nem is zavarodik meg az azonnali ujjlenyomat feloldás?
-
mtm800
senior tag
válasz
magicbox #2512 üzenetére
Azért az akkuidő sztem gyengébb 138-on, mint az előzőn. Már pár napja figyelgettem, épp két készülék volt nálam a sajátom és egy másik b138 nélküli . Természetesen mind a kettőn a saját dolgaim voltak beállítva, mindenhol nálam voltak, zsebben is stb....csak hogy valami alapja is legyen a kísérlezezésnek, kb pecre azonosan használtam rajta a böngészőket messengert stb.........háááátttt a b138 nélküli tovább bírta bizony.
Hogy on is legyen.....aki használ messengert kérdeném, nálatok a hangulatjeleket elküldi? Illetve nálam is elküldi de csak üres semleges négyzetet látok. Pár napja csinálja ezt nálam ....mindenesetre érdekes s7e-n és l950xl-en meg simán működik
-
-
válasz
magicbox #2464 üzenetére
Ez a Spigen tok hirtelen nekem nem áll össze..
A képeket nézve róla az ebay-es linken az látszik, hogy a hátlapi kamera részt és a készülék alját (navigációs gombok részét) jócskán nem fedi be egy nagyobb darabon, egy másik fotón pedig csak épp a kamera és érzékelők vannak körbehagyva..
Most akkor hogy van ez? -
Tav-Csoves
őstag
válasz
magicbox #2381 üzenetére
Vallomással tartozom neked, valóban jó ez az adguard, én is megvettem.
Ma kipróbáltam a hisuite-t és lementettem a telefonom, majd pedig factory reset után szépen visszarakott mindent.igaz néhány beállítást nem rakott vissza, és hiányzik a letöltött adat history, de ez nem nagy egetverően rossz. Tök jó, hogy nem kell Titanium Backupot használni a teljes gyökérszintű mentéshez/visszaállításhoz.
-
Sword
őstag
válasz
magicbox #1663 üzenetére
Ez egy vagylagos kapcsolat természetesen
Tehát vagy USB-n keresztül kéne jönnie a hangnak vagy BT-n keresztül.
- USB-n kívül nem jön hang, de kapcsolat van az eszközök között, pl. beállításokat lehet eszközölni, látom az akku töltöttségét stb. USB Audio player nevű app hibajelzést is ad, hogy nincs USB-s audio eszköz rákötve a telefonra. Ez lehet a teló és lehet az OTG kábel problémája, mivel egy kábelem van (nem a gyári, hanem vettem egy OTG-t), ezért nem tudom jobban tesztelni.
- BT-n keresztül lehet hallgatni a zenét, kifejezetten jó minőségben szerencsére, viszont az egy érintéses NFC kapcsolódás nem működik. Anno ez úgy ment, hogy ki volt kapcsolva a DAC, hozzá érintettem a telefont és az NFC felébresztette a DAC-ot és kapcsolódott NFC-n / BT-n keresztül.
-
dodicsaba
aktív tag
-
Nfsman20
tag
válasz
magicbox #1516 üzenetére
Hát... igazából fogalmam sincs. Csináltam mindent, ami épp jött. A régi telóról, mint írtam is nemrég, csak a számok, képek és SMS-ek jöttek, a többit újra letöltöttem. A Play áruház szerint is minden naprakész. Passz, hogy mi lehet a hiba.
Csak a tisztánlátás végett: te is widgetből indítottad ezt a két appot? -
Sword
őstag
válasz
magicbox #1486 üzenetére
A Huaweiblog-on megjelent egy rövidke leírás a Telefonklónozóról. Inkább azoknak jó, akik még gondolkodnak a vásárláson, mert az első lépések egyike a telefon belakásánál, ezért már mindegyikünk túlesett rajta
Nekünk nem mond túl sok újat emiatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bestbuy játékok
- Azonnali fotós kérdések órája
- Cipő topic
- Valami baja van a tápomnak
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mini PC
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- További aktív témák...
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Apple Watch SE 40mm 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus ZenBook Duo UX8406 -14" 3K OLED 120Hz Érintő - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - Win11- 3 év garancia
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest