- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Új belépőszintű Motorola árára derült fény
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
pepetech
őstag
válasz
csubííí #2488 üzenetére
Más gyártókról nem tudok. Kivéve a Samsungot. És hogy náluk miért lehet? Lehet piac kutattak és rájöttek egy ilyen igényre. Egyébként nekem eddig bármilyen telefonom is volt azt este felraktam tölteni és reggel szépen lehúztam. Hogy lesz e baja az aksinak? Biztos de nem az alatt az 1000 töltési ciklus alatt fog beszarni. 3-4 ezer töltést ki kell bírjanak. Ez a töltés dolog valahogy olyan mint a P9 topicban a rengeteg ember a bekapcsoló gombot sem hajlandó megnyomni mert hogy elromlik és emiatt alkalmazást pakolnak a telefonra amivel elérhető a screen off. Tiszta röhely
. Ha elromlik az a gomb küldje szervizbe de gari nélkül sem hiszem hogy több 10 ezres tétel lenne
-
-
magicbox
senior tag
válasz
csubííí #1321 üzenetére
Igen, ez működik hibátlanul. Jó ötlet! Annyi hátránya van, hogy folyamatosan látszik egy kis pötty, de lehet, hogy majd megszokom
Köszönöm a tippet!
Nexus 5-m volt, ott gyári hiba volt, hogy meghalt a bekapcsológomb sorban mindenkinél, valószínű ezért keresek alternatívát a kikapcsolásra
Kezdem szép lassan belakni a telefont, szerencsére rengeteg mindent áttudtam tenni a huawei backup-os mate 8-as mentésemből. Nagyon jó a saját biztonsági mentés készítő programja.
Ami pozitív, brutálisan jó és pontos lett a gps, egy teljes napot hasznátam ebben a mocskos ködös időben.
Ami negatív, istennek nem működik a számítógép elérése ip cím alapján, tehát bsplayerben, és egyéb programokban, így az eddig működő nyomtatás se megy a nyomtatómmal ami a gépre van kötve
Egyszerűen nem engedi belépni a gépre a telefont. De ezzel még játszok. Lehet, hogy a router szívat...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Sky Blue, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Kék, Garanciális
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Sky Blue, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Kék, Garanciális
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest