Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #24536576

    törölt tag

    válasz magicbox #2563 üzenetére

    1. Nem tudom feltűnt-e, de direkt kiemeltem, hogy NEKEM. Reggelente amikor sietek és meg akarom nézni pl, hogy mennyi az idő, akkor egyszerűbb benyomni az elején egy gombot, mint felvenni a telefon. Más élethelyzetekben élünk, kinek ez, kink az. Sajnos én is láttam a Samsungos kiszivárgást, elég vicces lenne ha a kamera mellé kerülne a leolvasó.

    2. Nekem benyomódik, lehet, hogy a spigen nem olyan érzékeny.

    3. Csomó teszt? Nekem Note7-esem volt ezelőtt, ahhoz képest a kanyarban sincs, ezt a tesztekben is elolvashatod. Bár inkább fényképezz vele előbb, ne a teszteket nézd, ahol mondjuk álvány egítségével fotóznak, hanem a valódi helyzeteket. :)

    4. Samsungon miért működött? Most ugye viccelsz? Androidon ne működjön a Play-ről töltött app, mert "nagyon messze van a stock-tól"?

    5. JBL Everest 700 Elite biztos a szar fejhallgatók közé tartozik. Egyébként itt is másak az emberi ízlések, operához biztos jó az alap hang. Az meg, hogy azért értesz a zenéhez, mert nem használsz EQ-t, ok. :DD

    6. Ez is tanusítja, hogy a levegőbe beszélsz. Fentebb említetted a teszteket, olvass az amoledről is. Note7 kijelzőjénél max az S8é lesz jobb. Egyébként nem kifejezetten a színekre értettem, hanem pl filmnézés közben nincs fekete.

    8. Szeretem ha nem csak zölden világít, hanem külön lehet állítani az appok színeit. (Samsung ezt is megoldja)

    9. Használat közben merül, hidd el. :U

    Még mielőtt Samsung fannak lennék kikiáltva, ez legalább nem gyullad ki. :)

Új hozzászólás Aktív témák