- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Mobil flották
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nfsman20
tag
Alapvetően nem sokkal... Ha van elég fény, a mate 9 is hibátlan képet csinál. Az újabbak sötétben jók, illetve a többi kamerában. "Optikai zoom", széles látószög stb... ha ezek nem izgatnak, akkor a mate 9 még mindig kiváló telefon. Nálam egyedül az akku gyengélkedik, de nem meglepő, elmúlt 3.5 éves. Más telefont ilyenkorra már rég lecseréltem vagy a kukában végezte. Igaz az egy napos üzemidő még így is megvan.
-
-
-
r3dwo0d
tag
Ha nem vagyok indiszkrét milyen apoot próbálsz beállítani? Nekem az iSkitracker csak a második napon lett jó, az adguardnak is kellett egy kis idő, míg benne maradt a memóriában. Természetesen az összes többi energiagazdálkodási beállításnál is engedélyezni kell, hogy háttérben fusson, sokat fogyasszon.
-
r3dwo0d
tag
Ne ezt a menüpontot keresd, én írtam rosszul. Optimalizálás mellőzése opciót válaszd ki, ott az első menüpont az optimalizálás mellőzése, itt kiválasztod az összes appot és a kívánt appra, ha rányomsz akkor lesz egy felugró ablak amiben van egy tiltás és egy engedélyezés opció. Válaszd az engedélyezést és akkor jó lesz.
-
gubacsino
aktív tag
-
magicbox
senior tag
Csak pár másodpercig világít, de a kijelző már nem reagál. Ennél használhatóbbat én nem találtam. Az összes többi pin kódot kér.
Bocs, most olvastam csak tovább amit írtál a programról.
#2540 Az annyira nem vicces, hogy mondjuk 3-4 hétig nincs telefonod egy gomb csere miatt. Én nekem volt nexus 5-m, onnan van a gomb fóbiám. Mindenkinek sorban halt be
-
vwpolopg
őstag
Írja bele valaki az osszefoglalóba, hogy mik ezek a címkék, az újak mindig megkérdezik
-
magicbox
senior tag
Hibátlanul pontos az összes illesztés mindenhol mm-re stimmel, nagyon durva. Teljesen más kategória mint az olcsó tokok. Arra figyeljetek, hogy az amerikai vagy az angol hivatalos (official spigen) e-bay store-ból rendeljétek meg, mert a kínai hamis, a szingapúrinál meg brutális a posta. Amit linkeltem ott postával 7000 körül állt meg.
-
Szpisti
addikt
Gyárilag van rajta fólia és van a dobozban egy "tok" is, amíg megjön amit rendelsz, azzal kibírod szerintem.
bobika44: Sajnos minden telefon fényképezője ilyen, kis fénynél nem lehet velük jó képet lőni, ahhoz túl kicsi az optika, túl kevés fényt ereszt át. Vakuval egy kicsit javítható a helyzet, bár nem sokkal...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Filmvilág
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- BestBuy topik
- Háztartási gépek
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Nintendo Switch
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mérlegeli a csúcstechnológiás chipgyártásból való kilépést is az Intel
- További aktív témák...
- Xiaomi POCO X6 Pro 12/512gb - Makulátlan, Alza garancia, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB (Phantom Black, Dual SIM) Új akksi!
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- JBL Charge 6 és Xtreme 3/4 akciós áron eladó!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix Thor Platinum II 1200W 80+Platinum Prémium tápegység!
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max