- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huawei Ascend Y300 topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ebegab92
senior tag
válasz
ebegab92 #16807 üzenetére
UPDATE: Érdekes, de a CWM recovery sok ROM-ot fel sem akart engedni, mert elvileg nem G510-es a cucc, pedig a ROM Y300-asként lett meghirdetve
A csoda ott folytatódott, hogy TWRP viszont simán feltolta ezeket is, így végül egy Expert ROM és CeXstel kernel mellett tettem le a voksom. Ezen gond nélkül megy most a 2. SD-EXT partíció, illetve a 3. SWAP partíció. Maga a cucc ezzel a 4.2.2-es ROM-mal egész fürge lett
Jó lenne a 4.4.4 is, de ott a SWAP egyszerűen nem kelthető életre, és az SD-EXT sem akarta a jót, szóval azokon a ROM-okon lenne még mit fejleszteni
-
A_ScHuLcZ
addikt
válasz
ebegab92 #16184 üzenetére
Teljesen jól működik azóta húgom telefonja, egy apró bibi van csak vele, amit az előbb írt, miszerint az értesítési panelt nem lehet bekapcsolni, a helye megvan, de a bekapcs rész szürke, tehát nem módosítható. Van erre valami trükk, vagy ez valami B197 sajátosság?
B190 jobb lett volna rá, de mivel már volt fenn B197, így azt kellett feltetetnem vele, bár ez nem egészen a mi számunkra készült: Y300 firmware(Y300-0100,Android 4.1,Emotion UI,V100R001C479B197,United Kingdom Channel) -
Exian
addikt
válasz
ebegab92 #16190 üzenetére
Hát, igen, attól még, hogy most működik, szerintem lesznek bajai. Elkezdenek korrodálódni itt-ott a forrasztási pontok és annyi. Mindegy, így jártam, végül is már másfél éves lesz, elhasználom, amíg bírja. Felül abban az 1 centiben legkevésbé kell az érintőpanel, ha középen lenne, zavaróbb lenne.
-
Zolio3
senior tag
válasz
ebegab92 #16053 üzenetére
A CM11-be nincs benne. Van olyan rom, amibe már eleve más kernel van, azok tudják. Nekem nem jött be a 4.4.4, visszatettem 4.2.2-őt. Szinte semmi különbség nincs tudásba, clock, meg a többi cuccot áttettem CM11-ből. Az áttetsző értesítési sáv nekem nem gyerebe, egyébként ez megoldható régebbi romra is gravityboxszal. Swapre emlékezetem szerint jó a chil, próbáld meg. A CM saját kernelénél biztosan jobb.
-
Zolio3
senior tag
válasz
ebegab92 #16032 üzenetére
A Te esetedben is azt tudnám írni, mint az előtted kérdezőnek: alapvetően a kernel határozza meg a stabilitást, gyorsaságot, és persze azt is, hogy swapelni lehetséges e? Ehhez olyan kernel kell, amelyik támogatja a swapet, azzal tudsz tolni a memórián. Egyébként a mai appok elég memóriaéhesek, a swap pedig elég látványos javulást hoz. Titanium backuppal bármely app áthelyezhető SD kártyára. Az is, amelyik alkalmazáskezelőben nem lehetséges. A CM11 gyári kernele nem támogatja a swapet, asszem talán a chil360 igen, és az a processzoron is enged húzni 1046 megáig.
-
kareszm
tag
válasz
ebegab92 #564 üzenetére
Ha videotelefonáláson Skype-ot és Vibert értesz (akár mobilnettel), akkor lehet. Ha a GSM hálózaton keresztüli videóhívást érted, akkor azt nem támogatja (de MO-n kinek is kéne ilyen).
Önarcképet úgy lehet, hogy a kamera módban a kijelzőn van egy forgatás jel, vagy mi, arra kell rányomni és megcseréli a kamerát.
-
lecsobacsi
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen routert?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- BestBuy topik
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- Battlefield 1
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest