- Honor 200 Pro - mobilportré
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Ekkora lehet az iPhone Air és a Galaxy Slim akkumulátora
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Egy csokor, friss Galaxy S25 render
- Windows CE fórum
-
Mobilarena
Huawei Ascend Y300 topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
schulzz
tag
Én is a régi vibert ajánlom ami tökéletes nincs hangprobléma. letiltottam az alkalmazások auto frissítését és kész. ez annyi macerát jelent, hogy nem frissít automatán na bumm. ilyenkor rábökök egyesével és frissíti. Ha esetleg kell a régebbi viber apk akkor szóljatok belinkelem.
Más:
tudna valaki abba segíteni, hogy hogyan állítom be, az sms nél, hogy ne több sms be küldje el az ékezetes üzeneteket? tudom, hogy valami karakterkódolás beállítás vagy mi a túró de esetleg valaki megmondaná, hogy pontosan hol és mit kell beállítani?
Köszi. -
randrew
csendes tag
Nálam nincs gond a hívásokkal, 5-10 perces (vagy hosszabb) beszélgetések alatt sem. Igaz, én nem használok Vibert és csak 2g megy. A 3g térerős probléma más gyártók készülékeivel is előjön (ZTE, Samsung, HTC, stb...), így esélyes, hogy a szolgáltatók hálózati terheltsége is közrejátszik ebben. Belegondolva, egyre több okoskészüléket (telefont és tabletet) használnak és mostanában a szolgáltatók szinte csak az LTE-re koncentrálnak.
A 2g egyébként elég a legtöbb esetben, Viberen szöveges üzenetet lehet így is küldeni, a legtöbb widget is elvan a kisebb sávszélességgel. 3g inkább csak a Voip, böngészés, Youtube és a hasonlóan nagyobb adatforgalmat igénylő alkalmazások miatt kell. 2g/3g közötti gyors váltásra pedig több lehetőség is van (pl. widget).
Viberből pedig tegyél fel egy régebbi (2.3-ast írtál te is a hsz-ben) változatot és próbáld meg azzal pár napig. Azt ne felejtsd el, hogy miután a régebbi verzió felment, ne hagyd, hogy a Playből automatikusan frissüljön...[ Szerkesztve ]
--- Elégedett Huawei Ascend Y300, Huawei Mediapad T1 8.0 LTE és LG Leon 4G LTE tulaj---
-
peestike
őstag
már többször leírtam, hogy NEM csak a viber a probléma....
ha viber uninstall után megjavul, akkor lehet örülni, ha nem, az baj...
bár eddig főként tmobil-os telóknál jött ki, ott se mindenkinek.
ezek szerint más szolgáltatónál is vannak bajok.
de ha idegesít 3 napon belüli cserére vidd vissza, hátha a következő jó lesz.42 - Nincs is jobb, mint egy kis kötöttség, ami ellen az ember kényelmesen lázadozhat.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- RC modell földön, vízen, levegőben
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kompakt vízhűtés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Elektromos autók - motorok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Házimozi haladó szinten
- Vezetékes FEJhallgatók
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Huawei P Smart Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Black128GB mobiltelefon (2024.12.20. - i vásárlás) 4év garancia + 4 év bztositás
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával