- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huawei Ascend Y300 topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoMagix
addikt
válasz
fntastic #11601 üzenetére
Szia,
nálam bevált ez a telefon, 9 hónapja használom, gyári T-sen, semmi bajom sem volt eddig vele!
A rezgése nem a legacélosabb, a hangereje nagyon jó, de itt a fórumon vannak páran akik erre panaszkodtak.
Hívás közben jó a beszéd minősége és hangereje.
A kijelzője jó, a fényereje viszont alapesetben kevés lehet verőfényes nyári napon, ezen lehet javítani root után!
Normál használatra teljesen megfelelő, a játékok is elég jól mennek rajta, viszont a kamerája nem a legjobb!
Makróban elég jó képeket készít, normál fotózásra is lehet használni, de persze nem egy DSLR minőségre kell gondolni!
Videója csapnivaló! -
Viktor77
titán
válasz
fntastic #10805 üzenetére
Múltkor az ágyban fekve kinyújtottam a karom, kézben a telóval és megmozdult a helyzetjelző. Ezzel szórakoztam pár percig. :-)
Most az elöbb meg a térerőjelzőnél 3G volt kiírva. Én még nem láttam, csak H és E jelzéseket.
Amúgy amíg nem frissítettem a térképet, addig kis nyilacska volt navigálásnál, ami a haladási irányba mutatott.
-
gurabli
őstag
válasz
fntastic #10780 üzenetére
Igen, nézegettem is, szimpatikus is, eleve Nokia-párti vagyok (még mindig), rühellem a Samsung, LG, stb. telefonokat.
Tartok egy kicsit a Windows 8-tól, bár amire kell, ott valószínű, hogy jobb mint az droid vagy ios.
Majd alszunk rá még egyet, aztán kiderül mi lesz belőle.
Új hozzászólás Aktív témák
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest