- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- MIUI / HyperOS topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- iPhone topik
- Magyarországra jött a Honor szuperzoomos mobilja
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
Huawei Ascend Y300 topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
fricy81
tag
@fdavs Nekem a beépített sötét téma miatt kellene. Meg azért mert nincs túlcsicsázva mint egyes romok, ezért elvileg kevés memóriát eszik. Sajnos még várni kell rá, valami bug miatt nincs kész, addig is marad a CM.
@Mozzarella: Állítsd vissza gyári állapotra. Ha továbbra is újraindul, akkor próbáld frissíteni egy újabb stock romra, de ha eddig nem csináltál blnyitást akkor nehogyd kinyisd most!! Ha új rommal is megmarad a hiba, akkor irány a szervíz.
@Bass: Lol, nightly romhoz ilyen szintű supportot ne várj, azért hívják nightlynak. Guglizz rá arra hogy "better battery stats XDA", és rakd fel az appot, ez segít megtalálni hogy mi eszi az akksit éjszaka. A frissítésel elvileg megmarad minden beállítás ha nem wipeolod a data partíciót.
@Leito92: Gyári T-s romot nem tudom honnan lehet lőni, én b175-el vettem a T-től a telómat, valószínűleg csak a bootanimácóban és néhány csengőhangban tér el az eredeti huaweitől. Ha nem rootolsz és nyitsz BL-t akkor garancia Huawei rommal is meg kell hogy maradjon, ha pedig kinyitod, akkor úgyis marad nyoma, tök mindegy milyen romot raksz vissza. Mi a célod, inkább azt mond.
Új hozzászólás Aktív témák
- DVD lemez tapasztalatok
- Renault, Dacia topik
- Az EU Trump ellenére sem változtat a big tech elleni szigoron, nincs visszalépés
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Autós topik
- Amazon Kindle
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Huawei P Smart Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Black128GB mobiltelefon (2024.12.20. - i vásárlás) 4év garancia + 4 év bztositás
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával