- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
SektorFlop
aktív tag
Sziasztok!
Elővettem a fiókból a telefont, és gondoltam gyári rom helyet rakok rá valami custom romot, már réggen is volt rajta, sőt sokan lehet pont az én leírásom alapján csináltam. Ami ironikus a történetben, hogy nem tudom működésre bírni a készüléket. Már a recovery is nehezen ment fel, de aztán sikerült és romot is telepítettem, de bootnál mindig csak a huawei logóig jut el a dolog.
Valakinek ötlet?
-
SektorFlop
aktív tag
válasz
jakabtamas #3122 üzenetére
Android animációm van, 2 perc alatt feldobta újraindítás után tökéletesen megy azóta is.
KamuMazsola: Természetesen van benne magyar nyelv, 2.1 felet már nem is találsz olyan android-os teló ami nem tud magyarul.
És még valaki kérdezte, hogy lehet e ezután romot cserélni, természetesen lehet, a szokásos recovery telepítés és abból install vagy fastboot módból.
-
SektorFlop
aktív tag
válasz
jakabtamas #3120 üzenetére
nekem tökéletesen működik... nem tudom mit rontottál el
-
SektorFlop
aktív tag
válasz
bulldog77 #3078 üzenetére
Van Android SDK a gépeden? Ha igen navigálj a platform-tools mappába, és indíts egy parancssort, dugd a készüléket a gépre. Írd be a következőt: adb devices
Ha eredményül wait devices-t kapsz akkor valószínű driver hiányzik, vagy sérült. Már én is sokszor találkoztam ezzel az üzenettel, és mindig a driverekkel volt baj. Lehet a G300-as driverek bezavarnak. Én a helyedben ezek után nyomozgatnék elsőnek.
szerk.: egyébbként ha jól tudom nincs fastboot alapból a készüléken.
-
SektorFlop
aktív tag
-
SektorFlop
aktív tag
Segítséget szeretnék kérni, egy olyantól akinek root-olt a telója. Szükségem lenne egy mappára valaki telójáról, szerintem az megoldaná a problémámat.
-
SektorFlop
aktív tag
válasz
gyurikabmx #2798 üzenetére
párosítottad az Link2sd-vel az sd kártya partícióját? valami olyasmit kellett kiírni hogy a kapcsoló fájl létrejött, indítsa újra a telót.
-
SektorFlop
aktív tag
válasz
Lacika0002 #2794 üzenetére
muszáj voltam egyébként én is feltenni inkább a CM7-et, mert munkahelyemen még nem kaptam készüléket, én meg ICS_OS alatt nem tudtam tesztelni
El is csúsztam egy napi melóval miatta
-
SektorFlop
aktív tag
válasz
Lacika0002 #2790 üzenetére
azt csak system fájlokat piszkálva lehet helyrehozni. én beállítottam inkább hogy ne kérjen pint, probléma megoldva.
-
SektorFlop
aktív tag
válasz
rolkaDb #2779 üzenetére
wipe-olás közel megegyezik a hard resettel, azt parancssorból tudod végrehatani adb shell-ből, de elsőnek próbáld ki a hard resetet, ha nem válik be beszélünk a wipe-olásról vagy a szoftver frissítésről. Amit viszont meg kell jegyezni, hogy az adatok és minden el fognak veszni a telóról :S Végeredmény egy "új" telefon lesz, amit most hoztál ki az üzletből.
-
SektorFlop
aktív tag
válasz
rolkaDb #2776 üzenetére
Valószínű a szoftver, wipe-olni kellen az helyreteszi, vagy ha van Hard Reset gomb kombináció erre telefonra az is megteszi.
Találtam is egyet gyorsan: Hard Reset
-
SektorFlop
aktív tag
válasz
littlebuddha #2755 üzenetére
én még mindig azt mondom hogy az ICS_OS a legjobb rom eddig erre a telóra, minden meg van benne amit írtál, és ráadásul nincsenek bug-ok.
-
SektorFlop
aktív tag
válasz
jakabtamas #2750 üzenetére
erősen gondolkozom rajta, régi telómon cm-et használtam, de azon már cm9 is futott pedig sokkal gyengébb teló volt ennél.
-
SektorFlop
aktív tag
válasz
jakabtamas #2747 üzenetére
az a baj most raktam fel nem rég az ICS_OS-t, be is configoltam magamnak, meg már telepítettem a fontos dolgokat, nincs kedvem újra elkezdeni.
-
SektorFlop
aktív tag
válasz
Lacika0002 #2745 üzenetére
Fastboot és CWM között nem hiszem hogy sok különbség van kernel telepítés tekintetében, a végeredmény ugyan az. Itt szerintem más gondok vannak. De nem tudok rájönni, hogy mi.
-
SektorFlop
aktív tag
válasz
catattack #2743 üzenetére
hát elvileg felraktad már a kernelt, am jut eszembe biztos jól felraktad? mert az egyébként lehet hogy a gyárinak is ez a száma. fastboot-ból felrakta? mit írt ki a parancssor a végén?
am viszont ha jól jól felrakta, akkor most próbáld meg újra telepíteni a romot.
CM7-et valaki tesztelte már?
-
SektorFlop
aktív tag
válasz
SektorFlop #2741 üzenetére
upsz, sok lett a lehet.xd
-
SektorFlop
aktív tag
válasz
Lacika0002 #2729 üzenetére
CWM-ből hogy lehet kernelt telepíteni?
-
SektorFlop
aktív tag
szerintem van különbség! de ha nem is a gyorsaság miatt nyúlnál hozzá, már az is elég ha több helyed van. Nekem nincsenek fent játékok, talán egy szokott fent lenni, hogy ha esetleg várakoznék eltudjam ütni az időt. De még úgy is kevés lenne a gyári telefon nyújtotta tárhely.
(#2698) Nemezys: Már több mint egy napja, visszavettem a swap-ot 256-ra, eddig nem jelentkezett újraindulás. De nálam 2-3 naponta egyszer ha előfordult, így még annyira nem hiteles a dolog. Majd még azért pár nap múlva visszatérünk erre a témára.
-
SektorFlop
aktív tag
válasz
Lacika0002 #2674 üzenetére
Kipróbáltam a romot, a wifit sajnos sehogy se bírtam működésre bírni így le is töröltem.
-
SektorFlop
aktív tag
válasz
#24644864 #2692 üzenetére
Én nem vagyok benne biztos, hogy a swap miatt jött elő ez a probléma, csak én úgy emlékszem vissza hónapokkal ezelőtt mikor felraktam a swap-ott akkor jelentkezett elsőnek ez a gond. Egyébként most hogy így visszagondolok, a régi telómnál a proci miatt indulgatott újra a készülék néha, lehet az zavar be. De sajnos nem tudok neked segíteni ebben a problémában, csak találgatni tudok. Számomra nem zavaró mert tényleg nagyon ritkán indul újra, és eddig sose akkor amikor kellet volna épp sürgősen a telefon.
-
SektorFlop
aktív tag
válasz
dokee78 #2685 üzenetére
a swap miatt néha (2-3 naponta egyszer) újraindul. egyébként semmi negatívum, vagyis már írtam itt többször hogy a fejlesztéshez szükséges logcat nem megy rajta, de most már megvárom a CM-et.
De visszatérve a most használt romhoz, semmi negatívum nincs. Én nyugodt szívvel ajánlanám bárkinek. Viszont sokan panaszkodnak hogy nem megy vele a wifi, nem tudom ott mi lehet a probléma nekem az OC_kernel fastboot-ból való telepítése helyrehozta a wifi gondot. Annyi hogy most már azt hiszem ebből az ICS_OS-ből van final verzió ha jól tudom, én már azt raknám fel nem a betat. De mondom annyira nincs bajom a beta-val se hogy még a final verzióra sem frissítettem eddig, nem volt szükséges.
-
-
SektorFlop
aktív tag
válasz
Lacika0002 #2647 üzenetére
Fejlesztés alatt, lehet log-olni, hogy mit csinál épp a telefon, és azt lehetsz szűrni saját alkalmazásra. De nekem ez hiányzik a telómról így csak virtuális telóval tudom tesztelni az alkalmazásokat.
-
SektorFlop
aktív tag
válasz
Lacika0002 #2640 üzenetére
a "/system/etc/init.d/" mappával is kezdhetnének valamit, mert nekem erre nagyon szükségem lenne, bár lehet hogy ez kernel probléma inkább.
-
SektorFlop
aktív tag
válasz
Lacika0002 #2634 üzenetére
Én is megpróbáltam összehozni rá a CM-et, de sajnos elakadtam. Remélem ők már ügyesebbek lesznek.
-
SektorFlop
aktív tag
válasz
SektorFlop #2632 üzenetére
Egyébként Play Store-on többen is írják ezt a hibát, ha nézted a kommenteket.
Megoldás: Töröld a Youtube frissítéseit. Nekem most már gond nélkül bejelentkezik.
-
SektorFlop
aktív tag
válasz
jakabtamas #2615 üzenetére
Nah és neked is játszható a GTA?
@Nemezys: Szerintem nem sokan próbálták még itt ezt a romot, én pl személy szerint még nem.
Nekem valaki mondjon egy olyan kernelt, és romot amibe megy a Logcat, mert most már nagyon unom hogy sehogy se tudom összevarázsolni.
-
SektorFlop
aktív tag
-
SektorFlop
aktív tag
válasz
jakabtamas #2570 üzenetére
megy a GTA, sőt néha szépen is fut, de az esetek nagy részében, akadozik. Viszont nálam unalom űzés céljából fent van a telómon, mert simán játszható és élvezhető így is.
-
SektorFlop
aktív tag
hát ha már az email címedet szinkronizáltad a telefonon, akkor a market is aktiválódott.
Talán az segítene neked, hogy a Fiók és szinkronizálás beállításoknál leveszed a két pipát. "Háttéradatok", "Automatikus szinkronizálás". De lehet nem ez a legjobb megközelítése a dolognak. Vagy rootolt telefonról ellehet távolítani a marketet. Egyébként megkérdezhetem, hogy mi a baj a play áruházzal?
-
SektorFlop
aktív tag
válasz
dokee78 #2512 üzenetére
Egyébként nem kell mind a két gombot nyomni egyszerre. Bekapcsolod, elengedheted nyugodtan a bekapcs gombot, és amikor rezeg egyet a teló, nyomod folyamatosan a hangerő fel gombot. De ha már van rom a telódon szerintem kikapcsolásnál fel ajánlja azt is hogy recovery-be lépjen be.
-
SektorFlop
aktív tag
válasz
chungee #2486 üzenetére
Play áruházban van egy BlackList nevű alkalmazás, azzal letudod tiltani.
Rom területén van valami újítás? Elég rég jártam erre. És mióta megvettem a telefont (szeptember környékén) azóta ICS_OB_07-et használok, csak most előjött vele egy kis probléma a Logcat-el kapcsolatban, amit nem tudok sehogy se orvosolni. Ezért elgondolkoztam a rom cserén.
-
SektorFlop
aktív tag
Ma vettem észre hogy a galléria kifagy, de ahogy látom már van final verzió az ICS OS-ből, ICS OS RC02 és ebben javítva is van a galéria.
Am nem visszatérve a témára, nem szokot fagyogatni. Mindössze 1x indul újra. Bár az érdekes volt mert zsebemben volt lezárva.
-
SektorFlop
aktív tag
Szabyka_ kérte, de kirakom ide is hátha mást is érdekel. 1094Mhz-el és 512MB swap memóriával ezt mutatja a telefon:
-
SektorFlop
aktív tag
Poénból kipróbpáltam a GTA 3mat a telón, 512mb swap és 1094mhz procival játszható... sőt meg is lepődtem nem erre számítottam, mert csk nagyon ritkán akadozik és már 30 perce folyamatosan megy. Egy kicsit hozzá kellet nyúlni a telóhoz, de azért minden dicséretem a huawei-é!
-
SektorFlop
aktív tag
válasz
littlebuddha #1639 üzenetére
Nem tapasztaltam ilyet, nálam 1093MHz-en stabilan fut a készülék, csak ha annál feljebb hozzom akkor tapasztalok ilyneket.
-
SektorFlop
aktív tag
Nálam semmi negatívum nem jelentkezet a kernel telepítése óta. Ami az sd kártyát illeti komoly baja nem lehet, de szerintem nem megerőltető rányomni a leválasztasra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 11
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Egyéni arckép OFF
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 256Gb Dobozos 24 hónap garanciával
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Samsung Galaxy Z Fold 5 (SM-F946B/DS) 512GB/12GB - Jégkék
- Honor Magic V5 -- 512Gb -- 16Gb Ram -- Magyar Nyelv -- EREDETI
- Nothing Phone 2 - 8/128 GB szürke dobozában + tokok
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest