- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
woodworm
veterán
válasz
peestike #4375 üzenetére
"nekem az a bajom, hogy nem root-olni akarok, az már megvolt.
csak kellett volna helyreállítás, de hiába nyomom az ON + Volume+ gombokat "Annyit azért megtettél, hogy a hozzászólásom alapján megnézted a cwm-recovery_SDext.img méretét, vajon a jó van-e benne? Lehet meglepetésként ér, de a root.bat csak annyit csinál, hogy lecseréli a recoveryt cwm-esre. Hiába van benne az adb parancsrész, az már nem hajtódik végre, mert reboot után nem csatlakozik újra boot üzemmódban, a tényleges rootolást mindig az user végzi cwm-ben a zip indításával.
-
KamuMazsola
őstag
-
KamuMazsola
őstag
válasz
peestike #4300 üzenetére
Ebből az egészből az a tanulság, hogy a gyári a legjobb rom erre a telóra, bár én a 889-re voksolok. Minden más romolás, csak ront rajta, vagy a wifi, vagy valami más nem működik. Lehet hogy gyorsabbnak véli valaki, de ez a telefon nem az... nem lesz gyorsabb csak ideig-óráig, aztán meg jön vissza a gyári rom, már ha visszamegy egyáltalán. Szvsz kár vele vesződni, használni kell!
-
peestike
senior tag
válasz
peestike #4299 üzenetére
sziasztok!
akik nem értenek egyáltalán a hókusz-pókuszhoz, de szeretnének root-ot, azután rom-ot cserélni egy kis segítség:
root:
"(…) Download the application "Y200ToolBox".
Then, configure the device
> Settings -> Applications -> Quick Restart (uncheck)
> Settings -> Applications -> Development -> USB debugging (enable)
Adb drivers installed connect the device and given the option to finish installing the phone disconnected).
Turn off the device, remove the battery a few seconds then put back. Get the device in Fastboot with the combination of the [Volume-/ Power] during 15sec until it stay stuck in the logo
Connect the device to the PC and run the software
Select the Root + CMW
It takes a few seconds to work, do not touch anything.
It takes a while because the software will be doing some work, but it tells you when the process is finished completely and boot.
And you'll be already root users”
It work perfect for me for rooting, CMW I’m still trying, and when I get it I’ll post it. I hope it will work for everybody.
All credits to the friends in MyHuawei.net for the creation of the tool”tökéletesen működik, mindegy milyen a rom a telón, kábé 5 perc alatt végez, újraindul közben a teló, de nem kell megrémülni.
a progi:
[link]a topik elejéna rom cserék leírása tökéletes, nekem ment.
kipróbáltam több rom-ot, végül is a gyári B898 maradt meg.
kigyomlálva teljesen megfelelő.
az időjárás és a zene app már nem kell, megvolt a rom-ban az app, csak telepíteni kellett.
a "B898 Redőny visszaállítás" leírtak alapján csináltam, de újraindulás után az android figurát hiába babráltam nem akart továbblépni, így nem tudom megy e....
de újra kellett rakni a rom-ot miatta...
üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - i5 11320H 16GB DDR4 256GB+1TB SSD GTX 1650 4GB WIN11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S4 Plus TT 500W
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest