- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Macrodroid
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
safar.janos
csendes tag
Sziasztok!
Nekem is van egy Y200-asom, korábban sikerült az App2SD-vel megoldani a tárhely problémát, de egy idő után belassult a készülék, így gondoltam visszaállítom a gyári beállításokat. Ezután viszont néhány alkalmazás (pl. hívásinfók, zene) nem ment (talán ezekkel is babráltam valamit az App2SD-nél), így a topic elején leírtak szerint frissítettem a 898-as ROM-ra... itt jött a redőny probléma, de ez nem zavar annyira (nem sikerült rootolni sem már, de mondjuk nem is értek hozzá különösebben).
Most viszont ismét böszme lassú a telefon (talán a 889-es verziónem volt ilyen), és valamilyen módon szeretném visszatenni az eredeti ROM-ot, illetve aztán megpróbálni újra rootolást az app2sd miatt, de úgy tudom, hogy már a 889-es nem tehető vissza.
Tud valaki segíteni, hogy hogyan rakható vissza a telefon kb. az eredeti állapotba? Honnan lehet letölteni a ROM-ot? És hogyan hajtható mindez végre?
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- EAFC 25
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen házat vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen videókártyát?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Tervező és alkalmazott grafikai beszélgetős topic
- További aktív témák...
- Akcio! Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X OC Videokártya!
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest