- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
Új hozzászólás Aktív témák
-
mdani01
aktív tag
válasz
jakabtamas #3541 üzenetére
Fenn van, de nem jelenik meg mikor a widget-et kiakarom választani.
-
mdani01
aktív tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, mióta feltettem a gyári B898-as ROM-ot azóta ha keresem a Időjárás és óra widget-et nem találom ha ki akarom rakni a kezdőképernyőre. Tudnátok ebben segíteni hogyan tehetném ki újra?
Köszönöm!
-
mdani01
aktív tag
Sziasztok!
Rootoltam a telefont de mikor töltőre dugom akkor bejön a recovery mód, unrootoltam de még sajnos ugyanez a gond. Tudnátok segíteni ebben? Remélem nem rontottam el a telefont
-
mdani01
aktív tag
Sziasztok!
Ma érkezett meg a telefon, nagyon tetszik, gyors, és valóban minden szögből belátni a kijelzőt szépek a színek is rajta.
Sms írás is könnyű vele, semmi rosszat nem tapasztaltam.
Fast boot-al nem olyan rossz a bekapcsolás, de utána elég lassan áll fel a rendszer, de már megszoktam (X8-ról váltottam)
Hangszóró, jó hangos nekem nagyon tetszik
De már fülhallgatóval már nem az igazi, lehet az a gond Samsung agyba-dugós fülhallgatóval használom. Kíváncsi lennék rá ha pld egy 3000 forintos Sennheiserrel is így szólna e bár kétlem.
Play-ből alkalmazások/játékokat letudtam tölteni nem volt vele gond. Wifi-vel szép gyorsan jön le minden.
Angry Birds Star Wars/Seasons magától le pause-olja magát amit nem értek így elég játszhatatlan..
GT Racing Academy is azt produkálja, betölti a pályát és rányomok a startra megyek az autóval majd újra töltöget...Sejtésem szerint biztos a RAM miatt van.Amint írtam X8-ról váltottam ég és föld különbség a két telefon.
Véleményem szerint megérte a telefon az árát
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Bittorrent topik
- Gitáros topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- iPhone topik
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fehér Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! Intel I9 13900KS Processzor!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest