- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mobil flották
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Magisk
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Megvan a Magic V5 európai startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
somé
őstag
Mint feljebb írtam, ha frissítetted a ROm-ot, akkor nem tudod root-olni a leírt módon.....eltűnik a Recovery.
-
somé
őstag
válasz
jakabtamas #3164 üzenetére
Na én annyira feb@sztam magam, hogy észre sem vettem, hogy ennyi minden hiányzik....
Nameg, hogy nem lehet visszateni az előző ROM-ot és nincs Recovery mód.
Pont jókor adtam el.
-
somé
őstag
Köszönöm mindenkinek az eddigi segítő szándékot, a telefont eladtam a délután folyamán.
Sok sikert a továbbiakban a készülékhez. -
somé
őstag
válasz
KamuMazsola #3145 üzenetére
Ez megvan, köszönöm, de a kijelzőn nem fut nagy "widget"-ként, így csak sima app, mint akármelyik hasonló.
Ami még nincs az a 'zene' ikon, bár az 'eredeti' 889-es végű rom-ban sem volt egyik sem újrarakás után.
-
somé
őstag
Feltettem az új ROM-ot, de a felülről lehúzható értesítő panelen nincsenek az eddigi WiFi-GPS-Mobil adat-forgatás ikonok, a menüben a megjelenítésnél sincs az erre vonatkozó opció, tehát ezen opciók kezeléséhez be kell lépni a beállításokba.
Visszatenném az előző gyári ROM-ot, elindul, de a step1-ről lépne a 2-re, hibával leáll.
-
somé
őstag
Az akkuidővel kapcsolatosan megosztanám pozitív tapasztalataimat, tegnap délután 3.napja, hogy megy a telefon (estére rátettem töltőre, mert ma hosszú nap lesz), éjszakára repülő mód, napközben itthon állandó wi-fi, máshol állandó mobilnet, folyamatos szinkronizálás, sok telefonálás, este böngészés.
Tehát éjszakai töltés utáni reggeltől harmadik nap délutánján még 30%-os volt az akksi, azt hiszem ez elég korrekt.
A papírformára nem lehet adni, összahasonlítva pl. az Xperia Miro-val, ami jobb üzemidővel bír, az 1-1,5 nap alatt megfeküdt, el is adtam.
-
somé
őstag
válasz
jakabtamas #3010 üzenetére
-
-
somé
őstag
válasz
ebaytohun #2991 üzenetére
Egy egyszerű appot használok írni, Big Buttons Keyboard Standard, egyszerű és tökéletes. (A Deluxe változattal voltak problémáim, bizonyos betűket nagybetűként nem volt hajlandó megjeleníteni.)
-
somé
őstag
Vettem egy nagyobb kártyát (4GB) a ram probléma miatt, megfelelően megcsináltam a partícionálást, 1 GB-os ext2, link2sd-ben mindent megfelelően beállítottam, de a helyzet mitsem változott, nem tudok nagyobb appokat telepíteni, mert mindig azt írja ki, hogy nincs elég hely
Mi lehet a probléma?
(Egyébként nagyon jó telefon, főleg az üzemidő, de ez a kevés ram kiborít már)
-
somé
őstag
Nem sikerül a root.
Leírás szerint csinálom, a probléma itt van:
"Ha minden rendben zajlik, néhányszor entert kell nyomni a batch fájl futása során, más teendő nincs."
Amikor elindítom, egyszer kell "nyomjon egy billentyűt", aztán azt írja, hogy 'Waiting for devices'. Innetől semmit nem csinál, vártam vagy 10 percet, de meg sem moccan.
Mi lehet a probléma?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest