- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ms73
csendes tag
Sziasztok.
Olyan gondom van a telóval,hogy hívásindítás után nem hív csak kb. egy perc múlva.Elindítom a hívást,majd bármit tudok csinálni vele,csak éppen nem hívja számot,aztán egyszer csak megjelenik a hívott szám és elindítja a hívást.Lassan két éves a masina,eddig semmi bajom nem volt vele,de egy hete ezzel szívat.
Ötletek? -
ms73
csendes tag
Sziasztok.
Milyen alkalmazás szükséges ahhoz,hogy a telefonkönyvem szinkronizáljon a facebook ismerőseimmel,ugyanis rootolás és b889 rom után ez eltűnt.
Másik kérdésem pedig az volna,hogyan lehet a fülhallgató hangerején javítani?Valamikor volt róla itt szó,de csak annyi,hogy szoftveresen.Ezt milyen módon kell csinálni?
Köszi. -
ms73
csendes tag
Sziasztok.
Rootoltam a telómat+889-es rom került rá,előtte mentettem mindent sd-re.
Gyári naptárat töröltem,mert másikat használok,/acalendar+/viszont így nem működik.Ezt írja ki:Legalább egy naptárnak aktiválva kell lenni a Saját naptárakban.Visszamásoltam az eredetit is,de így sem működik egyik sem.
Tanácsot szeretnék kérni -
ms73
csendes tag
Sziasztok.Felraktam B889-et és szeretném az sd-re mentett dolgaimat/jegyzetek,sms,naptár stb./ a telóra visszatenni.Hogyan csináljam?
-
ms73
csendes tag
Sziasztok.
Huawei y200-as telómmal két problémám volna:
1.Nem tudok sem küldeni sem pedig fogadni mms-t,pedig a szolgáltató által megadott beállítások stimmelnek.
2.Nem tudok online tv-t nézni rajta.
Légyszi segítsetek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic V5 -- 512Gb -- 16Gb Ram -- Magyar Nyelv -- EREDETI
- Samsung Galaxy A56 5G 256Gb Dobozos 24 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest