- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
kispe82
tag
A framaroot-al nem lehet ezt is rootolni? Tegnap kirootoltam vele egy voda smart 3i-t fél perc alatt. Valaki nem próbálta még azzal?
-
kispe82
tag
Úgy látom ez a fórum kicsit pang...Lassan 1 hónapja írtam,de még semmi reakció. De legalább az aláhúzott részre már rájöttem h mi.
-
kispe82
tag
Üdv. Egy barátom telóját szeretném rootolni hogy felrakhassam neki a link2sd-t. A telefon még nem volt piszkálva sosem. Olvasgattam itt a hsz-eket,de annyi variáció van a rootolás témában h el vagyok veszve. A teló buildje U8655-1V100R001C185B899SPO1 tehát B899-es root csomag (remélem jól értelmezem h ez kell
) kell hozzá. Az első hsz-ben viszont ilyen nincs. Valaki tudna ebben segíteni linkkel h mit szedjek le hozzá? A másik h az első hsz-ben van a link h h kell rootolni és abban a leírásban van egy rész ami nekem nem tiszta.
- A root...zip fájlt csomagold ki valahova a számítógépeden.
- A Superuser...zip-et másold fel a telefonra, a microSD kártya gyökérkönyvtárába - de ne csomagold ki!
- Kapcsold ki: beállítások > alkalmazások > gyors bootolás
- Kapcsold be: beállítások > alkalmazások > alkalmazásfejlesztés > USB hibakeresés
- Csatold le a telefont az usb kábelről, majd kapcsold ki a telefont.
- Tartsd _egyszerre_ lenyomva a bekapcsolás gombot és a hangerőszabályzók közül a halkítást kb. 10 másodpercig.
Ezt leírná valaki h az aláhúzott rész mit is takar pontosan? Olvastam még a SuperOneClick-ről. Azzal nem lenne egyszerübb a rootolás?
Jah,és még valami ha ez nem lenne még elégA link2sd témánál fontos h kártyaolvasóval csináljuk? Anélkül nem lehet?
-
kispe82
tag
Olyan problémám akadt hogy nem látom a telefon számaimat. A sim-et másik telóba átrakva semmi gond,de nekem nem jelzi! Másnak is volt ilyen probléma? Mi lehet a megoldás?
-
kispe82
tag
Ha csinálok egy gyári beállításokat,akkor az sd kártya tartalma törlődik?
-
kispe82
tag
hali! bocsi előre is mindenkitől...nagyon analfabéta vagyok az okostelókhoz...és még csak nem is az enyém a teló,csak segíteni szeretnék egy barátomnak. szóval...az a gondja h nem tud rá telepíteni appokat mert alig fér rá valami...az sd kártyáján pedig még lenne hely,de le sem tudja szedni az appot mert tele a memória a telónak...olvastam vissza párszáz hsz-t,és nem nagyon találtam konrétan ilyen kérdést és erre választ,de azt leszürtem h talán az a linksd2 kellene hozzá és azzal orvosolható a gond...ezt leírná nekem valaki hogy hogy lehet leszedni,felrakni és használni hogy további appokat tudjon telepíteni a telóra? ha lehet akkor kicsit szájbarágósan a tudatlanságom miatt...hálás köszönet előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170 i7 7700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 500W Zalman
- Motorola Razr 50 256GB 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest