- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
Új hozzászólás Aktív témák
-
OGI-san
csendes tag
Most raktam fel a frissítést. Előtte backup, ami sikeresen visszaállt gond nélkül a frissítés és újraindítás után. appinstaller, jegyzettömb nekem van. A redőny hiányozni fog, de alapból 83 mb ramot mutat szabadon a futó alkalmazásoknál. Témát lehet választani.
Nekem tetszik, bár én eddig nem nyúltam bele másképp( root custom rom) -
OGI-san
csendes tag
válasz
bluefox82 #2481 üzenetére
A dual mic a hibás, néha nekem is csinálja. Valószinüleg nem jó a zajcsökkentés. Ki lehet kapcsolni:
A G300-as témájából loptam:
(#1776) emisi83
"akinek lenne még problémája a mikrofon hangerejével, illetve panaszkodnak hogy halk, azoknak itt a megoldás
-> Szerencsére a halk mikrofon problémára is létezik egy trükk, nálam bevált. A tárcsázóban írd be ezt: *#*#2846579#*#* Erre feljön egy szervíz menü, ott pedig lépjél be a ProjectMenu / Background setting / Dual Mic setting-be, és kapcsold ki a dual mic opciót (tedd (B)off(/B)-ra). Ha minden igaz, ezután már rendben lesz a hangerő beszélgetés közben."Még annyit tennék hozzá, hogy ha kikapcsol a telefon, akkor szinte biztos hogy visszaállítódik bekapcsolt állapotra. Én hogy ne kelljen megjegyezni a számot felvettem névjegybe, annyi különbséggel hogy lehagytam az utolsó *-ot. Így amikor leütöm az első *-ot a tárcsázóban már mutatja is egy kis sávban a számot.
Remélem segítettem.
A módszert köszönjétek emisi83-nak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali fotós kérdések órája
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- TV antenna és jelerősítés
- Építő/felújító topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Kerékpársportok
- Óvodások homokozója
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Honor Magic 5 Lite, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- Napirajz könyv
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest