- Netfone
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Aurát vált a Vivo V60
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
KTU
addikt
kellene vennem valami dual SIM-es készüléket
néztem a Sony Xperia tipot
függetle dual 45eFt, sima 35eFt
több RAM 512MB, 2,5 GB szabadon felhasználható tárhelyde fixfókuszos kamera
inkább még 1db Y200
mert tényleg használható telefon, nem lassul, nem indul újra
mint pl. néztem az Alcatel-eket is -
-
DS39
nagyúr
lehet nekem is kikapcsolna a rendes képernyő kikapcsolási idő után, ami nálam 2 perc, annál előbb meg szoktam nézni, elmulasztott hívás esetén, ill. hívás után mielőtt zsebreteszem.
ez ilyen android bug lehet, vagy a tárcsázó hibája hogy ébren tartja, mert normál esetben ha aktív a képernyőzár és megnyomom a gombot, hogy megnézzem az időt, pár másodperc múlva újra kikapcsol a kijelző. hívás után is így kellene, hogy bejön a zár, és pár mp és off a kijelzőnek.
-
DS39
nagyúr
a telefon valóban nagyon jól össze van rakva, abszolút nem érződik a kínaiság, az IPS kijelző is szép.
ami a rajta futó oprendszert illeti, az annyira nem nyűgözött le, bár ez legkevésbé a Huawei hibája, annál is inkább a Google-é. a hagyományos telefonok rendszerei sokkal stabilabbak, és ami még fontosabb a klasszikus telefon funkciókban erősebbek. az Android viszont a multimédiában fejlettebb. -
NoMagix
addikt
Nem árt kikapcsolni rendesen, én minden telefonomnál eddig úgy csináltam, hogy hétköznap estére repülőmód majd 7végén 1 alkalommal este rendesen kikapcsoltam, soha sem volt problémám.
A feleségem nagyon nem okos samsungja is behülyül, ha nem kapcsolja ki legalább havonta 1xer! -
St3ven
addikt
Az akksi-idővel nekem is hasonló tapasztalataim vannak, bár ezt nem telefonálás közben figyeltem meg. 40%-ig elmegy kb. 4 napig aztán 40%-ról mint az őrült, lemerül egy nap alatt, de ilyen tizenakárhány százalékos esésekkel.
Én azt gyanítom, az akksiszint-kijelzéssel lehet a gond. Egyébként nekem is 1400 mAh-s pakk van benne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 5G 256Gb Dobozos 24 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest