Új hozzászólás Aktív témák
-
Szabyka_
tag
válasz
citrom1978 #1819 üzenetére
Szia, ez alapján vissza tudod tenni! Sok sikert!
Ha nem teszed fel az update.appot akkor lesz 160mb helyed ha igen akkor ha jól tudom 60mb vagy 80mb... -
Szabyka_
tag
Élő háttér a gyári romban nincs ...az ics romban van ha jól tudom ...
Én pl úgy csináltam meg a telóm, feltettem a gyári romra az OC kernelt így 1094mhz-n megy a teló stabilan és feltettem mellé a ram expandert 256mb virtuális memóriával, így eddig minden progi elindult ami a gyári 256mb alatt nem legalább is a Temple run című játék most fut, 256mb ramnál kilépett és az Igo sem panaszkodik, hogy kevés a ram valamint feltettem a Link2SD progit, most van elég belső tárhely is ..
Kicsit okosítva elég jó telót ki lehet belőle hozni, csak az a fényképező ... -
Szabyka_
tag
Hogyan tudok .mp3-at beállítani csengő-, SMS- illetve ébresztőhangnak?
Létre kell hozni a memóriakártya gyökérkönyvtárában egy-egy mappát a különböző hangcsoportoknak, ezek pedig:
(SD kártya): media/audio/alarms (ide kell helyezni az ébresztőhangokat)
(SD kártya): media/audio/ringtones (ide kell helyezni a csengőhangokat)
(SD kártya): media/audio/notifications (ide kell helyezni a jelzőhangokat)
Miután ezeket megtetted, a beállításoknál a gyári hangok között megtalálod a bemásolt .mp3 fájlokat is, és a normál hangokhoz hasonlóan tudod őket használni. -
Szabyka_
tag
Na megy az oc kernel hibátlanul wifivel gyári rom alatt
A lényeg az volt hogy aroma file managerrel kellet feltenni az oc kernelt és máris lett wifi !
Illusztráció itt -
Szabyka_
tag
Hmm most nézem akku nélkül usb kábelról is bekapcsol a teló
-
Szabyka_
tag
válasz
SektorFlop #1788 üzenetére
Feltettem próbára ezt az ics kinézetű romot, de annyira nem fogott meg meg ...
Én valamiért a gyárit "tuningolnám", dehát csak lesz majd egyszer normális kernel is rá -
Szabyka_
tag
válasz
SektorFlop #1785 üzenetére
Hali nem,sajna ez az oc_kernel_boot.img a gyárin akasztja a wifit, Én meg ragaszkodnék a gyári romhoz
CWM-el előtte azért csináltam egy mentést a gyáriról, úgyhogy most jó ...Root van rajt más nem ...
Tehát még mindig keresnék olyan kernelt amihez jó a gyári rom és támogatja az oc-t és megy rajt a wifi -
Szabyka_
tag
talátam itt pár dolgot hátha van bent hasznos is
-
Szabyka_
tag
válasz
SektorFlop #1777 üzenetére
köszi
-
Szabyka_
tag
Ez nem törlés ? -
Szabyka_
tag
Ebben a telefonban is van email widget mint a G300-ban ?
Köszi! -
Szabyka_
tag
Köszönöm, így gondoltam Én is!
A másik ami megfordult a fejemben van ez az ext2(3) partícionálás, ezzel ugye azt érjük el, hogy ramnak(?) lássa a telefon azt a tárhelyet ? De akkor is mondjuk 30 program telepítése után is 40 megát mutat, meg 40 progi telepítése után is ha át vannak oda mozgatva a meghatározott programok ? Így megoldható akkor , hogy pl az angry birds telepítse után ami a sd-re telepítés után marad a ramba(talán 1.4mb) az mehessen az ext2-re ? De ha van az ext2(3) beállítva akkor sem lehet nagyobb programot letölteni a marketből mint amennyi szabad ramot mutat hiába van több 100 mega szabad hely az ext partíción ? Egy Class6-os kártya elég az ext-re sebességnek ? Remélem érhető voltam
Szép éjszakát mindenkinek! -
Szabyka_
tag
csak egy elméleti kérdés ...
Ha ugye nem lehet letölteni az appot a marketből mert kevés a hely
De meglenne az app letöltve apk-ba, akkor sem lehet telepíteni a telóra, ha fent van az apk a memória kártyán ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest