Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

FONTOS!

Tehetném OFF -ba, de nem fogom. Egyrész azért, hogy ne vesszen el a hozzászólások között, másrész meg a témához kapcsolódik.

Szeretném mindenkinek felhívni a figyelmét arra, ami az aláírásomban is szerepel:
    Privátban nem válaszolok szakmai kérdésekre, az adott készülék témájában keress!

Mai napon, amikor beléptem 13 db üzenetem volt, ennek durván a fele P7. Nem azért dolgoztam ennyit az Összefoglaló -val, mert nincs jobb dolgom, vagy magamtól nem tudom, így le kell jegyezni. Az üzenetek kb. 99% -ban olyan kérdésekről szólnak, ami ott is megtalálható. Ráadásul azért van ennek a készüléknek saját témája/fóruma, hogy itt beszéljük meg a vele kapcsolatos kérdéseket.

Az sem ritka, hogy egy-egy mail -ben ugyanaz a kérdés hangzik el. Ez megint benne van az Összefoglaló -ban. Nincs arra szabad kapacitásom, hogy válaszoljak ugyanarra a kérdésre 168 mail -ben, aztán itt is. Főleg úgy, ha valami benne van az Összefoglaló -ban.

HA valami nem világos, ez érthető, itt meg lehet kérdezni. HA valami elírás van, akkor nyilván szívesen veszem a visszajelzést és korrigálom az Összefoglaló -ban.

ÉS ami még nagyon fontos. Senki sem úgy születik, hogy veséből lemókol egy telefont. A kérdéseket azért jó itt feltenni, mert más is látja. Esetleg tanulhat is belőle. HÜLYE KÉRDÉS NINCS.

Őszintén megmondom, hogy nem nagyon érdekel, ha valaki megsértődik, magára veszi, vagy ezért bunkónak tart. Főleg úgy, hogy a kérdésekből látszik, hogy a 90% a közelében nem járt az összefoglalónak. Mivel nem vagyok rabszolga és fizetést sem kapok érte, így a következőt javaslom:
    1. Összefoglaló elolvasás!
    2. Kereső mező használata a témában, amivel a hozzászólások között kereshetsz.
    3. Hozzászólás írása.

Azt hiszem mindig türelmes és segítőkész voltam. Ez a továbbiakban sem fog változni, de nem kívánok most már privátban olyan kérdésekre válaszolni, ami ide, a HOZZÁSZÓLÁSOK közé való. Aki pedig annyira nem képes, hogy rászánja az időt, hogy elolvassa az Összefoglaló -t, az ne várjon mástól sem többet. Elolvasni sokkal egyszerűbb, mint megírni.

Új hozzászólás Aktív témák