-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
pusihusi
addikt
válasz
Cunaja #14276 üzenetére
Elolvastam már 2xer , nem érdemes otan, csak manuálisan, recoverybe rakni a telefont, előtte mentést data yes-előtte a letöltött romot az sd gyökerébe, usb hibak. be-utána frissítés. Valamit kihagytam?,
A letöltöltés és kicsomagolás után, a dload mappát másoljuk a külső SD-kártya gyökér mappájába.
Így kell kinéznie dload\UPDATE.APP
[Hivatalos B853]
Belépünk a recoverybe és nyomunk egy Wipe-t, az esetleges adat szemét miatt.
Wipe folyamata:
1. Kikapcsolod a telefont.
2. Elindítod 2 gombossal (hangerő gomb + és a power gomb egyszerre nyomva, amíg szürke nem lesz a képernyő) a recovery -t.
3. wipe data/factory reset. A pirossal jelölt rész!
4. Yes -szel kezdődő sort válaszd ki, majd várd meg amíg befejezi.
Indítsuk újra, ( Reboot system now ) Ha elindult ne állítsunk be semmit kapcsoljuk ki. ( Ez hosszabb folyamat ne izguljunk )
Wipe cache partition saját felelősségre, boot loop lehet a vége!!!!! ( Telefon nem indul! )
3 gombos módszerrel elindítod a telefont (volume +, volume -, power gomb, egyszerre nyomva, amíg elő nem jön a frissítő menü - nem a recovery menü). Innentől automatikusan elindul a frissítés. Installál, újraindítja a telefont, frissít és kész is van. Kb 10-15 perc.
Ha sikerrel jártunk B853 Android 5.1.1 EMUI 3.1 rendszerünk van. Valahogy Így?
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5320 i3-1125G4 16GB 512GB magyarbill. 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Cooler Master Masterliquid 360L CORE vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, újszerű állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G3 - AMD A10 I 8GB I 256SSD I Radeon I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest