Hirdetés
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Sok földi jó került a Redmi K90-be is
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
KKrisz751
aktív tag
válasz
Cunaja
üzenetére
Vagyis tesztelni a b839 jó lehet? Legalábbis megszokni. Témát személyre szabni.
A b839C meg már olvastam lejjebb is, hogy stabilan megy nálad. De megvárom míg kiforr teljesen.
Lehet erre több időd lesz. --- Mire a b851-nél kezdett alakulni, stabilizálódni, már kijött a gyári 839. Pedig készültem a kész állapotra 851nél, hogy felrakom. De így megvárom ezt.Igen, az elején még sok az oda vissza ugrálás a témaszerkesztés miatt. Viszont ahhoz stabil gyári rom a jó, a köztes romon bugos néha a téma.
Bár nekem a B609en is a topmix nevű is. Újraindításkor csak a háttér marad meg, minden más, ikonok, feloldóképernyő, stb alapra ugrik vissza.
Pedig tököltem vele egy darabig,.Most meg találtam egy loli jellegű témát, és az stabil a 609-en. De kíváncsi vagyok mivel több ha lollin fut. Hátha van plusz funkció.
Eléggé az én stílusom, így nem kellene teljes szerkesztést, max ikonokat, zárképernyőt és néhány felirat szint változtatni, minden más jó ahogy van.Mondjuk nem lenne rossz, bár erre nem kerestem rá, csak mintha olvastam volna, összefoglalóban, vagy itt lejjebb (lehet tévedek) hogy ha 609ről van backup, és a 839 et felteszem, és arról is van backup, akkor oda vissza pakolhatók?
Nem úgy mint nálam a 133 és a 609 közt, majdnem tégla lett. Visszapakoláskor bootloop, és leizzadtam, mire a sikerült egy gyári recoverít feltolni. Már ott tartottam, hogy van-e "reset kábel" mód.. lásd samukon a (azthiszem) 300ohm os rövidzár, és downloadba lép.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen alaplapot vegyek?
- Heroes of Might & Magic: Olden Era
- iPhone topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- TP-LINK routerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M PRO i5 9600K 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB NZXT Source 600W
- Nintendo Switch 2 // Számla + Garancia //
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB Zalman T4 PLUS A-Data 750W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3698
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440s - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest