Új hozzászólás Aktív témák
-
merkucyo
aktív tag
Ha felrakta az ordorid-ot akkor egyből rebootolni fog , nem tudod majd CWM-be felrakni a Pg58-at , ki kell kapcsolni a telót ahogy felraktad a romot , memkártya ki , rá a pg58-at utána visszadugod és bootloaderbe indítod el a telót .
-
merkucyo
aktív tag
Kis segítséget szeretnék kérni , a lényeg az h van egy független sensation amire felraktam az ordroid rom-ot megfelelő firmware-t stb , és a mobilnet nem működik a telón , a wifi , hívás stb. igen csak a mobilnet nem . Na most én a telóba nem sima simkártyat használok , hanem mobilinternet kartyát (amit elméletben a 3g modembe találtak ki , tehát netezni tudok , de hívni pl :nem ) ,de a gyári rom-ba , sensay romba működött a történet , csak az ics romokban nem tudok netezni .
Eleinte arra gondoltam h a radoi rom felrakásánál ügyeskedtem el valami , de amikor más simkártyát rakok a telefonba akkor tudok hívni , és megy minden (kivéve a mobilnet , de itt a sim nem támogatja )
Ha van valakinek egy tippe , h mit kellene csinálnom azt megköszönném . -
merkucyo
aktív tag
Hello Everybody
Megköszönném , ha v.ki tudna ajánlani egy jó romot , esetleg ez a sens 4 -is érdekelne , de amióta annó felraktam a sensey xe 2.3.5 romot , és hozzá a pg58.zip radiot , azóta a mobilnet nem akar működni mással csak ezzel a rommal . Thehát ha egy komplett radio , rom pakkot tudnátok ajánlani külön hálás lennék...
-
merkucyo
aktív tag
Mindenkinek köszönöm a segítséget .
Mindenesetre , nem én leszek az akit sikerül átb***niuk .
A T-mobil-al az a baj , hogy ott ha számlát kérek az nagyon bonyolítja a dolgokat , de lehet , hogy az lesz .Azért felháborítónak tartom ezt , hogy én vagyok 4.-ik akit megpróbálnak átvágni .
A segítségeket , meg tényleg köszönöm .
-
merkucyo
aktív tag
válasz
rgeorge #3488 üzenetére
Köszi a választ .
A smartshop.hu-n vettem 130-140 között .
Direkt odafigyelek , hogy Gyári garancia , és 25% Áfa is legyen , nem csak azért mert vissza tudom igényelni , hanem azért is mert az ilyen kis garázsboltok ezen megakadnak .Mindenesetre a garanciát tudom így érvényesíteni , ha valami gond lenne , és hogy hol tudom megnézni , hogy meddig érvényes ?
-
merkucyo
aktív tag
Üdv minden kinek ,
Minap érkezett meg a Sensation , hozzám amit új telefonként vettem kerek 140 pénzért .
Ez idén már a harmadik HTC-m lesz tehát tudom mire kell számítani , mikor megkapom a dobozt .
Ami feltünt :
Nincs a telefonon védőfólia ( Az aksi alatt sincs )
A tartozékok sincsenek védőzacsiba
A gyárilag telepített zenék , és képek is hiányoznak .Ezek majdhogynem nem érdekelnek , de ha megtudnátok mondani , hogy a life timert hogy tudom megnézni , azért hálás lennek , vagy valami olyat , amivel meg tudok győződni arról , hogy a készülék volt-e komolyan használva előttem .
Nem kizárt , hogy a készüléket , ők is csak megnézték , és kész ( mert egy hajszálkarc sincs rajta ) , de ha többről van szó , akkor élnék , a 72 órás visszavásárlással .
-
merkucyo
aktív tag
Én csak azt mondom , hogy egy ilyen telónak olyannak kell lennie , mint egy méretre készült Boss öltönynek ( kb az is ilyen árban van ) , de , ha veszek egyet akkor az azért ennyi mert az tökéletesen áll rajtam . Az , hogy nem elég smooth nem zavarna , egy 40-50 ezres telónál , de ennyiért a legapróbb hiba is hatványozódik .
-
merkucyo
aktív tag
A teszt remek , a teló is jó , de azért csalódtam , ez a kis szaggatás nem méltó egy ilyen kaliberű telóhoz , mivel már eladtam , a HD2-met , hogy egy ilyet vegyek kicsit bajban vagyok , az új modellekre nincs időm várni ,mert muszáj vennem valamit , ha nem akarom magamhoz növeszteni a laptopom . Nálam a samsung , és az LG labdába sem rúg , de ha a " nagy kétmagos " tesztben nem utasít mindent mag mögé a HTC akkor lehet , hogy átállok az Applehöz .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- E-roller topik
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA® driverek topikja
- Milyen routert?
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Fold 5 (SM-F946B/DS) 512GB/12GB - Jégkék
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy A36 5G 128GB dobozos 12 hónap garanciával
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest