- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tóni bácsi
csendes tag
IC romot használok (RC8-at) és az előbb kijött egy hiba. Nem tudom másnál előfordult-e. Kb. 3-4 fényképezés után a kamera kilép és nem fényképez többet. Újraindítottam, de ugyan ezt csinálja. Esetleg fel kell rakni egy másik kamera szoftvert?
-
Tóni bácsi
csendes tag
válasz
Something_ #14808 üzenetére
Nem
-
Tóni bácsi
csendes tag
Egy kis segítség kellene: feltettem az IC Sense4 RC7-et. (5.1.7 volt előtte és sense 3.6). Bebootol bekéri a pin kódot utána viszont csak a Betöltés... felirat íródik ki és semmi. Valamit rosszul csináltam?
-
Tóni bácsi
csendes tag
Bocs egy láma kérdés. Jelenleg IC 5.1.7 és sense 3.6 van a telefonom. Hogyan kell frissíteni a legújabb verzióra?
-
Tóni bácsi
csendes tag
Nekem is aborteddel végződött a superwipe, ua volt a jelenség mint nálad. Újra raktam az alkalmazásokat most jól működik. Tegnap egy hibát tapasztaltam: mobilnet közben jött egy hívás és a telefon újraindult. Még 1 láma kérdés: hogyan lehet kijelölni pl. 5 képernyő közül, hogy melyik legyen a kezdő képernyő?
-
Tóni bácsi
csendes tag
Kész vagyok. Köszönöm a segítséget
! Felraktam az AmazeCam V7-es verziót is. Most "belakom" a telefont.
-
Tóni bácsi
csendes tag
Hát ismét kérdeznék: HBoot >CWM> wipe data, wipe cache, wipe dalvik. -- ebből megtaláltam kettőt
wipe data/factory reset
wipe cache partitionezeket töröltem, viszont ezt nem találom: wipe dalvik. Ez merre van?
-
Tóni bácsi
csendes tag
Sziasztok. Nekifogtam a főzött rom feltelepítésének HGabor89 leírása alapján. S-off ok, megvan, Igen nyomtam CWM recovery-re és egy backup mentés szeretnék a jelenlegi rendszerről. Belpétem HBOOT-ban és ezt a sort a leírásban nem értem (bocs ha láma vagyok
: Itt válasszuk ki azt az opciót, amivel be tudunk lépni a Revolutionary CWM-be. Ha megtaláltuk, bejön a fehér háttér, HTC felirat, majd pár másodperc múlva fekete háttéren kék felirattal a CWM.
Melyikre kell nyomjak? Nekem ezek vannak:
Fastboot
Recovery
Factory Reset
Simlock
Image CRCKöszönöm előre is a segítséget.
-
Tóni bácsi
csendes tag
Sziasztok! Régóta olvasgatom a fórumot és sok hasznos dolgot kaptam tőletek.
Saját véleményem a telefonnal kapcsolatban egy pár mondatban.
Vodánál vettem első körben. Kijelző nem porosodik. Egy párszor leszedtem a hátlapot, s mikor visszatettem nem volt valami stabil, így tettem alá egy pici papír darabot összehajtva. Azóta minden ok. Kihangosítva lehetne hangosabb, zenelejátszásnál hangszóró keresztül nem a legjobb, de fülessel nagyon szépen szól (AKG K44). Volume+ kell rá.
Fényképező átlagos, többet vártam egy 8MP kamerától. Videó felvételnél nálam is recseg ha egy kicsit magasabb a zaj. Gyári romot használok, főzéshez nem értek. A Sense verhetetlen, nagyon felhasználó barát és szép. A memóriám 90-200 között szóródik. Feladatkezelőt használok és hogy óvjam a bekapcsoló gombot feltettem a Screen Off and Lock alkalmazást.
Üzemidő: nap végére pirosba megy, ez lehetne jobb, de sokat internetezek, emilek, ergó használom a készüléket.
Egy pár újra indulás nálam is előfordult valamint az (többen is írtátok), hogy a home gombot nyomva elkezd képernyő képet fotózni. Ilyenkor újraindítás és minden ok. A HTC részéről én sem értem miért nem adták ki a 3.5-öt. De várunk türelemmel.
A képernyő nagyon szép, sokkal természetesebb mint a samué (fiamnak SGS I-van).
Ergonómiája nálam 5*! Nem bántam meg, hogy ezt vettem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest