- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Egy óra, két rendszer
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nem nyílnak a Foldok?
- Yettel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
pingwin011
aktív tag
Én inkább pendrive, aztán ha kell éppen valami, akkor OTG kábel... Én mondjuk megtartom a Sensationt, mert ha az X-el lesz valami, akkor lesz mihez nyúlni, meg amúgy is szeretem annyira, hogy ne akarjam eladni. A 32GB-s kártyája meg megy microSD olvasóbaés pendriveként jó lesz az X-hez.
-
Something_
őstag
Nyomok egy full wipe-ot, úgysincs sok minden fent, legalább tutira megyek és hátha a kamera is megjavul.
- updated bricked to 0.851 http://bricked.de/download_beta.phpEz egy OC kernel? Vagy miez?
Gondolom ezt kell felrakni hozzá: PYRAMID: Bricked-3.0-v0.859-icsMég egy kérdés
Hogy raktátok fel az RC7-et? Xda topikban ugye RC7 van, de IC weblapon a downloads alatt még csak RC6 van. -
Something_
őstag
Hát nekem 1.5-ös kernellel 2900-3100-akat mér ez a progi..
kriszpowa:
arra, hogy ne legyen rajta hűség (független készüléknél is lehet), részletfizetés és indítsd el HBoot-ba a telót és nézd meg, hogy S-On-ban van-e.
Papírokat nézd meg, hogy hol vette, de elkérhetnéd az IMEI számát és felhívhatnád az E-Care-t, hogy megnézzék él-e még a garancia. (nekem is másfél év gari lenne a telómon, de elvették)
-
petike2014
aktív tag
S-OFF, 4EXT, 3.32FW unlock bootloader megcsinálva, minden hibamentes (a 3.32-es gyári radioját kicseréltem egy újabbra amit javasoltak), de nincs super cid-em, ezért kérdeztem rá,hogy akkor most mi is a menet kell-e az mindenképpen vagy mehet fel a rev rom rá (most ordoird 2.1.1. van fenn)
-
-
HIJ
őstag
Ja. Sajna ez van. Egyenlőre...
Jó-jó ez a OneX, de azért engem ez az akksi kérdés aggaszt kicsit. Nálam legalább egy napig bírja ki. Számomra inkább a OneV érdekes. Bár a sensihez képest nem lenne nagy előrelépés, csak a natív sense4 -es támogatás. + max 1-2 ficsör, de az meg nem ér 35-45k különbséget... Pláne ha sikerül az ismert hibákat javítani a port -ban
-
pingwin011
aktív tag
Ezzel én is így vagyok. Talán csak a függőség vonz a One X-hez, mert az az új, de amúgy Sensation jobban is tetszik külsőre, belsőre is van pár tulajdonság, ami jobb (cserélhető akku, ha esetleg elromlana, vagy ha a ház sérül, akkor egyszerűbb, olcsóbb cserélni ) , maximálisan ki is szolgál, nem kell ennél több, a kijelzővel sincs bajom, de valahogy mégis. Telefon ennyi ideig még nem volt nálam, pláne nem úgy, hogy nem is igazán mozgatott meg más teló, hogy cserélnék. A Sensation különleges darab a szívemben, amit soha nem is fogok eladni, a One X pl nem mozgat ennyire, hogy azt is majd megtartsam, ha új teló lesz. Szóval nem is tudom mi az ami miatt kb 1 hónap múlva, ha csökken az ára, vagy nyáron, meg fogom venni, de meg fogom. Egyedüli indoknak max az OTG kábelt tudnám felhozni, de az sem nélkülözhetetlen. Szóval nem tudom megmagyarázni én sem...
-
Zirowe
nagyúr
Köszi.
A hívás utáni elsötétedést csak újraindítás gyógyítja?
A filmfelvétel közbeni képkészítés annyira nem izgat, de a hdr annál inkább.
A külső programok nem annyira jók, szeretnék már egy integrált megoldást kipróbálni (meg persze van a lightroomos bohóckodás a rendes fényképezőmmel). -
roxan
senior tag
Na, szar ügy:
este minden rendben be volt állítva (hangok).Reggelre meg minden elszállt (nem volt kábelen, csak az asztalon készenlétben).
Valami teljesen más hangokra állt be, mint szokott, nem értem, mi lett vele.passz...
Edenyke: temp roottal tudok system-be másolni? És S-on telefonon (minden gyári) tudok temp rootot csinálni?
-
roxan
senior tag
No, most azt vettem észre, SD csatolás, illetve leválasztás után, ha megnézem a csengőhangokat, akkor visszaáll valami gyári cuccra, de 1-2 perc múlva megtalálja, amit az Sd-ről beállítottam.
Most már b@sztat, hogy mi állítja el, de ezek után figyelni fogom.Amit észrevettem: ha simán egy mp3-ra, hangra rámegyek, és beállítás csengőhangként vagy értesítési hangként, akkor ezután megjelenik a (csengő)hangok között, és választható.
De, ha így adtam hozzá, akkor ezt simán elfelejti SD művelet után, és még a listából is eltűnik.Erre jött az, hogy a Notifications (és Ringtones) mappába másoltam őket, ilyenkor a listában mindig megmarad, max elfelejti a beállított hangot. De azonnal ott van, és választható.
mumk1: nálam most (pár napja) volt facroty az ICS frissítés után, azóta is csinálja. Gyári, és nem rootolt, így a system mappába sajnos nem tudok írni.
-
-
kokler
aktív tag
Linkeltem az MPJ akkut, ami természetesen nem tud 2340mAh-t, de tegnap brutálisan bírta!
- 2h05m - kijelzőhasználat, nagyrész max fényerőn
- 40m - beszélgetésAz akku 41%-on tartott és egyszerűen akárhogy nyúztam, nem akart merülni. A kijelzőhasználatban nagyrészt 720p youtube video és normál video lejátszás Bsplayerrel, Internet böngészgetése és némi játék volt.
Javaslom neked is, hogy egy hasonlóra tegyél szert. Fogok még összehasonlítást csinálni - eredeti 1520 vs. 2340, csak idő kellene, ami nincs...
-
mipityu
tag
Egyetértek :-)
Feltettem próbaként én is hétvégén egy Sense4-es ROM-ot. Tetszik, csak lehetne növelni azt az Istenverte 4x4-es mátrixot. Az az 1, amivel nem vagyok kibékülve és a BT és a hotspot nekem kellene.
Úgyhogy maradt a VI :-)14102 pap Akkor Neked jó lehet így is. Stabilitásáról mumk1 jókat írt, én nem használtam annyit, hogy erről érdemben mondhatnék valamit :-)
-
roxan
senior tag
Nekem minden gyári a telefonon, és S-ON. RUU-t akkor is tudok felrakni? Egyelőre visszasírom a régit így az ICS helyett.
Ilyen állapotban, miket és hogyan tudok lementeni? A factory reset az SD-t is gyalulja?
Azt ki kell vennem közben, vagy bent kell hagyni?Tulajdonképpen a mail-boxokat, beállításokat újra tudom rakni, a kontakt listám fontos a képekkel, hogy meglegyen. Régi winmo-ról egyenként írtam be, elég volt egyszer.
A marketről letöltött (és fizetős) dolgaim meglesznek? Alapból nem szeretném mindet automatikusan visszarakni, csak amire majd szükség lesz, kicsit összeszemetelődött már az SD a sok program miatt.
-
Xaels
félisten
Most az ICS-vel igazán oda tette magát a HTC. Tényleg nem nagyon érheti panasz a házat. Persze nem Sense 4.0, de a használhatóság még így is impozáns.
Qualcomm procis One X-et szeretnék én is, de ha nem lesz csak Tegra-s akkor vagy XL(ha lesz az is listában) vagy hamar lecserélem egy későbbi S4-es modellre.
-
Xaels
félisten
Könnyű vagy sem, de ha valami "újat" csinálok akkor előbb utána olvasok, hogy képben legyek vele. Ha egyszer S-OFF-olni fogok(bár jelenleg úgy tűnik esélyem lesz One X-re, ha bekerül a szolgáltatómhoz) akkor előtte biztos rendesen utána olvasok és a visszaállítást sem hagyom ki. "Ha nem tudok valamit összerakni, akkor szét sem szedem"
-
Zirowe
nagyúr
Én megmondtam, előre, hogy ez lesz.
De ez kezd rosszabb lenni, mint ami a desire topicban volt 2.3 megjelenés után.
Egyszerű a képlet: aki nem képes az s-on-ra, az bele se fogjon az s-off-ba!
Aki rootot akar, ne rakja telepítse az ota-t.Váááá..
[B]nggabi: na mi van, nem jött be az evo, hogy eladósorba került?
-
emilmano
csendes tag
Ez a link ugyan működik de állandóan megszakadt 30-40%-nál. Találtam egy oldalt:
http://www.fileserve.com/file/z2aXGZ8/RUU_Pyramid_HTC_Europe_1.45.401.2_Radio_10.56.9035.00U_10.14.9035.01_M_release_208857_signed.exe
Innen simán tölt és jóval gyorsabban. Bocsi hogy nem írtam fejleményeket de csak itthon tudtam nekikezdeni igazán. Még mindig töltöm de ahogy sikerült elkezdek mindent úgy ahogyan leírtad és tájékoztatlak is a fejleményekről.
Addig is köszi az eddigi segítségedet is -
Something_
őstag
Nekem az oldalra görgethető alkalmazások nagyon tetszenek, meg, hogy végre FEKETE a háttér, nem fáradt fekete
Amúgy jah, a hívás fogadás és az elutasítás gombokat felcserélték.. már megszoktam máshogy, de nem annyira gáz. Viszont valamelyik telónál mostanában (asszem a milestone-nál) a menüben láttam, hogy van bal és jobbkezes híváskezelés. Gondolom az az ikonok elhelyezését jelenti. Szerintem ide is ki fognak találni valamit az xda-s srácok.
Iomega: nincs, vagy nem találtam
KLIOS: hogyha gyári az ICS, akkor vissza lehet rakni s-on-ba. Ha nem, akkor az elmúlt 2-3 oldalban megtalálod a leírást/szenvedést egyes emberektől
-
Something_
őstag
Az hogy volt? Hogy az eddigi összes letöltött alkalmazást letöltötte vagy csak a legutóbbit, ami a rendszeren volt?
Nekem sem baj amúgy, mindig felrakok kb 70 alkalmazást, letörlök 1-2 héten belül 25-öt, ami nem kell, és a maradék 45-ből 10-et használok
Tegnap nyomkodtam haverom i4S-ét és láttam, hogy a status bart lehúzva vannak pl neki az index.hu hírei. Hát ez nagyon megtetszett, keresgéltem Marketen, de semmi normális appot nem találtam. Androidnál nagyon nincs kihasználva ez a status bar dolog, vagy csak én nem jöttem még rá, hogy lehet kihasználni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! R5 3600 / RTX 2060 / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest