- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Yettel topik
- iPhone topik
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- One mobilszolgáltatások
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
Új hozzászólás Aktív témák
-
roxan
senior tag
-
mumk1
addikt
Szedjél le minden HTC drivert és a HTC sync-et a gépedről és csak a HTC Fastboot driver-t tedd fel.
@rgeorge
Semmi gond, azért van a fórum.Az appok beállításait nem fogod visszakapni.
-
-
Zirowe
nagyúr
Miért lenne sértő?
Akkor kell vmibe belekezdeni, ha az ember vissza is tudja csinálni, ha nem, akkor nem kezd bele.
Mielőtt s-off-ol vki, olvassa el az s-on menetét.
Ha látja, hogy ez már neki bonyolult, akkor nem kezdi el.Elég érthető leírások vannak, amit nem guruk írtak, hanem átlag emberek átlag fogalmazással, mégis ketten is sírnak itt, hogy "nem megy, félek, nem értem"..
-
mumk1
addikt
S-ON-ba még nem lehet, ha nem adtatt ki az oem writesecureflag 3 fastboot parancsot.
Tedd fel az Android SDK, ha nincs fent. Ez után a telefont csantlakoztatod fastboot módban PC-re és parancssorban kiadod a "fastboot oem writesecureflag 3" parancsot abból a könyvtárból, ahol a fastboot.exe van. -
-
HIJ
őstag
Igen mehet. Annyi hogy nem kell SuperWipe, mert az Aroma installer első kérdése, hogy akarsz e full wipe -t vagy sem. De ha megcsinálod az sem baj
Az Aroma Installer pedig egy grafikus felülettel ellátott rom telepítő alkalmazás. Ki tudod választani, h miket akarsz felpakolni és miket nem. Hasonlóan egy windowsos telepítőhöz...
-
mumk1
addikt
Ha mindenképp OTA-n akarod frissíteni akkor igen és így tudod, jelenlegi állapotból. Viszont sok értelme nincs, mert mire OTA-n megérkezik, addigra találsz az XDA-n eredeti gyári, flashelhető változatot, ami csak abban tér el, hogy már rootolva lesz. Én nem sok értelmét látom ezért visszaállítani.
-
Something_
őstag
Nem, azt passzolom, hogy kell, őszintén szólva meg sem fordult a fejemben, hogy visszarakom.
De itt van leírás:
Gyári állapot visszaállításaDe mint mondta mumk1, ha ICS megjelenése után visszaállítod a gyári állapotot, frissíted hivatalosan OTA-n keresztül, akkor egy jó ideig búcsút mondhatsz a főzött rom-oknak, asszem az új HBoot miatt, azt külön fel kell törni majd.
-
mumk1
addikt
Egyszerű, persze. Mentéssel együtt max. 15 perc.
Csak most szólok időben mindenkinek, hogy aki custom romot használ, az nehogy elkezdjen OTA-n frissíteni ha esetleg feldob valamit. Illetve, ahogy Edenyke is már írta, akit csak foglalkoztat a gondolat, hogy szeretne egyszer S-OFF-olni, az ne tegye fel egyből a gyári romra a majdani új ICS romot, mert lehet hogy egy ideig esélye sem lesz az S-OFF-ra. -
Something_
őstag
Nem tudom mi lehet a gond, én a leírásba a Senseay rom-nál meglévő SuperWipe linket illesztettem be, elvileg jónak kellene lennie.
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1280358 -> Itt van a downloads alatt a link, szóval "hivatalos".
De már átjavítottam mumk1 dropboxos linkjére, reméljük azzal jó lesz.SuperWipe-ot én az ARHD-s zip-pel nyomtam, azzal minden gond nélkül lefutott. Egyszer ARHD felrakása előtt, majd amikor a senseay-t visszaraktam, akkor is jó volt.
-
mumk1
addikt
Nem semmi. Mondjuk Sandisk már van 40ezerért.
Mellesleg amit linkeltél, szerintem nem is microSD.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- RAM topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Kompakt vízhűtés
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 + Plus 512GB Dobozos 12 Hónap Garanciával
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest