- One mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Mi várható 2025-ben a mobilpiacon?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tyer
őstag
válasz s3nsitivity #31199 üzenetére
De az érdekes, hogy 4.2 HOX-on ekvesebbet eszik, ugyhogy ez részben nem érv...
Tyer - Honor 10 - @8.1.0.120
-
s3nsitivity
addikt
válasz wertigo1984 #31196 üzenetére
Mindentől.
Van olyan, hogy a soc nem tudná rendesen támogatni. Ugye mi is ettől féltünk anno.
Aztán a RAM. A 4.3-ban (N7-emen azt használok) már rohadt kifinomult Multi Taskning van és szinte teljesen felzabálja azt az 1 gigát. Pedig sok minden hiányzik is róla mait telón meg használok.Összefoglalva azon múlik, hogy a konstruktúra elbírja e az újdonságot a vagy sem.
Pl: DHD nem kapta meg a 4.0.4-et mert a gyár szerint az élmény már nem lett volna rajta olyan jó mint GB-vel.
(#31198) csernak75
Na hát az Ázsiairól nem sok mindent tudok. Ha holnap rámszólsz megérdeklődöm neked.
[ Szerkesztve ]
" Widespread acceptance of an idea is not proof of it's validity " (Robert Langdon)
-
csernak75
senior tag
A frissítéses hír topikjában olvastam hogy melyik cid eket frissítik és a HTC_044 nem volt benne, akkor én a hónapban ne is várjam a frissítést ugye?
(Nem vagyok türelmetlen csak valaki azt írta hogy az elsők közt lesz mert ázsiai a cid. )
-
wertigo1984
őstag
válasz s3nsitivity #31194 üzenetére
es Mindenkihez: Mar akartam kerdezni hogy mitol fugg az, hogy egy keszulek megkapja a legujabb frissitest? Ilyenkor a belso memoriabol vesz el parszaz megat maga a frissites, vagy a RAM-bol?
(((d(^_~)b))) "Milyen kegyes is az élet, ha az embernek megfelelő helyen vannak barátai."
-
dwelablack
tag
remélem nem lesz belőle flame:
HTC_203: "Frissítés érhető el a telefonhoz"
Gondolkodtam egy kicsit, és mégsemet nyomtam Egyenlőre még nem érzem a hiányát ezeknek a feature-öknek.
bocs
nem a részvétel a győzelem, hanem a fontos.
-
-
Márkosz
tag
válasz s3nsitivity #31191 üzenetére
Tudtam valaki szólni fog érte...de már nem engedte szerkeszteni! De szerintem nem az a lényeg!
Kicsit kerekítettem, de aki hétfőn olvassa majd ezt a HSZ-t annak már jó lesz![ Szerkesztve ]
Sony Ericsson w200i-> LG Optimus GT540-> HTC Sensation-> HTC One X-> HTC One M9-> HTC U11-> Samsung Galaxy S10+
-
WinnerB0Y
senior tag
Csak én vagyok ilyen szerencsétlen vagy más HTC_001 CID nek sincs még Sense 5?
EUNE: iNeeko
-
Márkosz
tag
Gondoltam leírom a salyát tapasztalataimat a Sense 5-ről és maga a rendszerről!
Natehát, kezdjük a Blinkfeed-el. Hát elősször féltem tőlle de amikor beállítottam, hogy mik jelenjenek meg rájöttem, hogy nem is olyan rossz ez! Aztán lassan elkeztem rendszeresen használni. Míg odáig jutottam, hogy reggel amikor felkelek az első a Blinkfeed, és nem a Facebook mintrégen..Tehát bejön nekem a Blinkfeed! A Designe az nagyon jó, rendkívül komoly felnöttes lett a Sense 5! Rendkívül gyors, és eggyáltalán nem akad. A Sense 4+nál gyorsabb nem sokkal de gyorsabb! Ezen kívül nekem van olyan is (igaz ritkán), hogy 500MB szabad RAM-om van az átlag az a 350MB szabad RAM! Letusztult, egyszerübb lett a Sense 5! És van %-lék kijelzés az aksiról, ez +pont a HTC-nek! És a menü lefelé görgethető és ugrik úgy mint a Sense 3.6-ban (személy szerin nekem ez jobban bejön mit, hogy oldalra lapozzak az app-ok között).
Na persze van ami nem tetszett PL.: Az, hogy a 3D-s képernyők közti váltás kimardt. És hogy a kezdőképecnyőket nem lehet körbelapozni! Nincsen Tükör App, nincsen, nincsen Hots Phot App, nincsen Feladatkezelő App sajnos! Szrintem a zenelejátszó a Sense 3.6-ban volt a legjobb, de ez is megteszi, ha az ember megszokja! És még ami nekem személy szerint rossz volt, az az volt, hogy a régi Sense 4+ban amikor fülessel halgattál zenét akkor ha lehúztad az Állapotsávot akkor ki tudtad kapcdolni a Bestaudio-t, erre a Sense 5-be nincs lehetőség. Csak ha bele mész a beállításokba és ott tudod kikapcsolni! Lehet sokakat nem érint de engem zavart picit!
Egyébként jó, és ajánlom mindenkinek! Érdemes telepíteni, és tudjátok: "Türelem Sense 5-öt terem" Sok sikert mindenkinek! Ezeket a tapasztalatokat 1hét alatt gyüjtöttem össze!
Sony Ericsson w200i-> LG Optimus GT540-> HTC Sensation-> HTC One X-> HTC One M9-> HTC U11-> Samsung Galaxy S10+
-
Bulitt
addikt
-
ferob
őstag
Mit jelent a telemaxnál pontosan, ha a telefon állapota, hogy "Elhagyta a Szervizközpontot"?
Ez azt jelenti, hogy már a szervizponthoz visszaküldték és át lehet venni?
Esetleg ez az állapot után még majd ez meg fog változni valami olyanra, hogy "átvehető"?Másik dolog, hogy aki adott már le javításra telefont, neki is azt írták a munkalapra, hogy "LCD kijelző, akku, fülhallgató, hangszóró és keret csere", annak ellenére, hogy egyéb hibája is volt, mint pl. hangerő gomb?
Vagy ez nagy valószínűséggel jelentheti, hogy azzal nem is foglalkoztak, annak ellenére, hogy a munkalapon fel lett véve mint "745 NEM MUKÖDO GOMBOK"?
Valamint ha kapott új készülékházat, akkor azt külön feltüntetik vagy van rá esély, hogy azt is kicserélték? -
Steve1207
veterán
Az hogy a fenébe, a sajátomat is soknak tartom, bár így egész jól muzsikál az akku, értesít is és nem fogyaszt annyira sokat. (Bár, amikor teljesen kikapcsoljuk akkor meglátni időben is azért)
Nincs fent FB messenger vagy ilyesmi pluszba? Sokak felrakják, szerintem értelmetlenül, hogy az is zabáljon fölöslegesen. Egyébként az is növeli, ha pl a kontaktokat összekapcsolod-szinkronizálod, ott lekéri szintúgy, ha van változás, ergo ha sok a kontaktod sokszor ébreszti fel, vagy tovább tart. Még erre tudok gondolni.
.
-
Steve1207
veterán
-
Tyer
őstag
Face nektek mennyit van fenn, és hányszor kel fel? Akku%-ban mennyit fogyaszt?
-
Steve1207
veterán
válasz Pachenkoooo #31180 üzenetére
Egyáltalán semmi rezgés? Beállítás > Hangok > Rezgés érintéskor (legalsó) Lehet kikapcsolták, vagy az energiatakarékosságban is nézd meg, mert az is tudja korlátozni, ha be van kapcsolva.
A gombvilágítás fénytől függ, mint leírták fentebb, ez mindig is így volt.[ Szerkesztve ]
.
-
Márkosz
tag
válasz Pachenkoooo #31180 üzenetére
A rezgést belehet állítani Sense 5-ben, de mivep nem azt használod így azt nem írom le, alul a gombok csak akkor világítanak ha kevés a fény a helységben vagy kint a szabadban ahol vagy, ezt a fényérzékelő méri, tudomásom szerint kilehet kapcsolni a gombok világítását, de nem lehet olyat csinálni, hogy folyamatosan világítsanak a gombok!
-
Pachenkoooo
tag
Sziasztok. Alaplap lett cserélve a telefonomban.
Apex launchert használok, és alul érintésre nem rezegnrk a gombok, és nem mindig világítanak. Ezt hol lehet beállítani? Előre is köszi -
Márkosz
tag
válasz philoxenia #31176 üzenetére
IGEN URAM!
-
Steve1207
veterán
Jaja láttam, elméletileg a HOX+ kapja majd meg (bár mivel kisebb ráncfelvarrás ebben még reménykedek, hogy kidobják sima HOX-ra is).
Más: bekapcsolták a ZOE funkciót a módosított kamerában, de kernel hiba miatt leáll egyelőre. Amint kijön a kernel forrása, kis mókolás és szerintem HOX-on is működni fog majd a dolog
Plusz van már Butterfly-ból portolt feljegyző rajzoló progi is, kb kis "photoshop notesz" jelleg.
[ Szerkesztve ]
.
-
Tyer
őstag
4.3 for One!!!
-
philoxenia
MODERÁTOR
Személyeskedést fejezzétek be!
Menczer érvelési stílusához nekem is jogom van...
-
Steve1207
veterán
válasz Lazika #31172 üzenetére
Ha pár hozzászólást visszaolvasol minden kérdésedre választ kapnál, nem kell egy hetet se összesen. Ha a frissítési ütem nem tetszik írj nyugodtan a HTC-nek, átlag 2 nap alatt válaszolnak a magyar ügyfélszolgálatos kollégák. Mindemellett mindenki felfogta egyből a dolgokat, pedig nem csak neked nem jött még meg.
Akit nagyon érdekel a frissítés, az vagy napi szinten bújja a forrásokat vagy már rég nyitotta a telefonját, ha kell, nyisd, van rá lehetőség és negyed óra múlva ott lesz rajta.
A személyes dolgokat pedig hagyjátok (ez mindkettőtökre vonatkozóan) szerintem, ez nem az ovi, hogy ki hány éves...
.
-
s3nsitivity
addikt
válasz Lazika #31164 üzenetére
Idő, Régió, CID, Gyártási idő
ezek alapján van összehozva egy prioritási lista.
Ami ebből publikus az az IDŐ.
Sőt még én csak a régióval kibővített információt kapom meg.
Rengeteg mindenen múlik a frissítés...
Aki nem ért hozzá az jó, hogy értetlenkedik..Ha meg szerintetek azért szar a HTC mert nem dobja egyből a frissítést a telótokra csak a realise után 1 héttel akkor lehet menni Nexus tulajnak.
Egyébként meg modoráld magad amíg nem a moderátor teszi meg.
warezre utalás törölve
[ Módosította: philoxenia ]
" Widespread acceptance of an idea is not proof of it's validity " (Robert Langdon)
-
ferob
őstag
Valaki tudna arról bővebbet mondani, hogy a telemax állapotkövető oldalán milyen státuszok fordulhatnak elő?
Pl. javítás után írja-e, hogy visszaküldve a központba vagy éppen, hogy elküldve a szervizpontba vagy átvehető stb.?(#31169) s3nsitivity: realise az inkább release lesz.
[ Szerkesztve ]
-
bounty123
őstag
válasz lcee79 #31142 üzenetére
Én több emberhez tettem fel gmailben fotót a pöttyösödés miatt, és 1 kivételével mindnél megszűnt a hiba. Akinél nem, annál kiderült, hogy alacsony felbontású fotót adagoltam be a gmailbe. Van akinek a fb fotója is pöttyös, ő szar felbontásút állított be magának a fb-n. Engem amúgy ez a pöttyös megoldás sokkal jobban zavar, mint egy gyengébb felbontású fotó, aki ezt kitalálta (google / htc?) azzal lenne egy nem túl barátságos beszélgetésem. Legalább lenne opcionális, de nem, basszuk el a jól működő megoldást.
[ Szerkesztve ]
-
Steve1207
veterán
válasz Lazika #31155 üzenetére
Tájékoztatták őket, hogy augusztus végéig megkapják, ott van az ütemtervben. Ha szolgáltatós vagy külföldi akkor pedig ne csodálkozzon senki, ettől függetlenül még van idejük, bő egy hét.
Nem kötekedés, de ez mindig ilyen volt, én pl ezért is nyitottam a telót, mert nem szeretek fölöslegesen várni. De akár frissítés akár nem, ez ugyanúgy egy telefon, ugyanazt tudja előtte is, utána is.
.
-
wertigo1984
őstag
válasz s3nsitivity #31159 üzenetére
Waze-t most szedtem le tabra, telon meg a sima gps fog menni, dupla biztositas.
(((d(^_~)b))) "Milyen kegyes is az élet, ha az embernek megfelelő helyen vannak barátai."
-
s3nsitivity
addikt
válasz Lazika #31155 üzenetére
Személy szerint sose érdeklődtem mikor jön a frissítés.
És Xaels kollégára sem emlékszek.Igen is szánalmas, hogy nem bírtok csendben várni.
Mit vártok, hogy ha pattogtok gyorsabb lesz?
Hát nem..
Nem, nincs infó mivel rohadtul nem tudja senki, hogy mikor ki kapja meg..
Elindult EU-ban ergo szépen várni kell, többet nem tudsz csinálni.
Vagy mondtam már.. Bootloader nyitás és megoldva..(#31158) wertigo1984
Waze-t használok, teljesen tökéletesen működik 4.2.2 alatt is.[ Szerkesztve ]
-
wertigo1984
őstag
Holnap megyunk nyaralni, elesben kiprobalom a gps-t. Nalatok mennyire pontos?
-
Márkosz
tag
1hete indult el a frissítés, most tényleg ennyire türelmetlenek vagytok b@sszátokmeg?! Unalmas már azt olvasni, hogy: "ez a CID-em valakinek megjött már?" Mindenkinek megfog jönni, a következő 1-2hétben! Én szerencsés vagyok már megkaptam az első napon egyébként T-Mobile-os vagyok és [CID__032]-es! "TÜRELEM SENSE 5-ÖT TEREM!"
Ha LG Optimus 4X. HD-tok lenne akkor meg se kapnátok a 4.2.2-es frissítést! Nem kis dolog ez a Frissítést lebonyolítani![ Szerkesztve ]
-
Xaels
félisten
válasz Pityukaka #31151 üzenetére
Nem lehet tudni mivel szolgáltatós. Ott nem a HTC hanem a szolgáltató dönti el mikor lesz rá. OTA-n nem törli a tárhelyed, de frissítés után erősen javasolt egy gyári visszaállítás.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
Pityukaka
tag
Sziasztok, 2 kérdésem van. Az én telóm svájci organge-os kártyafüggetlenített, CID: ORANG216. Van vkinek ilyen és lehet tudni, mikor jön rá a frissítés?
A másik, hogy kell csinálni előtte mentést frissítéskor, vagyis eltűnik a mostani tartalom (fájlok, fotók, zenék, üzenetek, letöltött appok stb.) vagy minden marad a régiben? Kösz a válaszokat. -
useless
aktív tag
válasz pmSpeedy #31146 üzenetére
HTC Nederland facebook és tweeter oldalán mondták, illetve hazudoztak össze-vissza:
Hollandiában sem kapta még meg senki. Ilyen hivatalos válaszok mennek, hogy elindult Európában a frissítés és bármikor megérkezhet az emberek telefonjára.
Sajnos még mindig nem értem, hogy miért kell visszatartani a pontos infót és mire megy ez az ál titkolózás a semmiről. vagy ha fingjuk sincs semmiről akkor talán azt kéne megosztani.[ Szerkesztve ]
-۞- -۞-
-
pmSpeedy
csendes tag
Néhányan irták, hogy E__11-re tolják kifelé a frissitést... hát nekem sehol semmi
Megbuktam informatikai biztonság és menedzsmentből, de feltörtem a tanulmányi rendszert, és kijavítottam ötösre.
-
Tyer
őstag
válasz Steve1207 #31141 üzenetére
HTC, és az ész...
"Sajnáljuk jelenleg minden magyarul beszélő ügynökünk foglalt, ha szeretné a beszélgetést egy angolul beszélő ügynöükkel folytatni kérjük nyomja meg az 1-est, ha szeretné inkább magyarul beszélüvel,nyomja meg a 2est."
Ha 1est, ah 2est, ha semmit nem nyomsz is Angolul veszik felTyer - Honor 10 - @8.1.0.120
-
lcee79
addikt
Facebookról nálam az összes kép jó minőség, pont ahogy a facebookon fenn van (ugye aki oda is már gagyi minőséget tett, azon nem javít )
A gmail képeket lebutítja általában nálam is, nem tudom miért, szerintem ott kicsiben tárolja...Az általam hozzáadott képek, (aki nincs fenn facebookon, de sűrűn telefonálok vele ) teljesen jó minőségben mutatja, úgy ahogy odaraktam.
A facebook szinkronizációhoz viszont ha jól emlékszem mindenképp a facebook program első belépésekor megkérdezi, hogy akarok e szinkronizálni? És azt szoktam válaszolni, hogy csak azokat a kontaktokat akiknek van telefonszám is megadva...
Ha pedig valaki a telefonban nem olan néven van megadva mint a facebookon azokat is össze lehet passzintani
Így nekem működik már hónapok óta, 4.1 előtt szarul csinálta mindet, de azóta jó, és facebookról ha valakinél gyengébb minőségű kép volt akkor ráfrissítettm, és kijavította jó minőségre.[ Szerkesztve ]
https://www.mixcloud.com/laszloerdelyi2/
-
aktív tag
Valaki felvilagosithatna, hogy működik ez a kontakt kép dolog.Ha a telon állítok be kontakt képeket és leszinkronizalom gmail-el, elb..a a minoseget. Ha a gmail-ban rendeltek hozzá képet akkor éles képek maradnak?Nem akarom kipróbálni, mert semmi kedvem újra berakni a kontakt képet mindenkihez..:-)
-
Tyer
őstag
válasz Márkosz #31135 üzenetére
Értem én, de azt ugy vágod, hogy oylan profilképei vannak az embereknek, amik nekem nem feltétlen tetszenek? Pl a saját profilképemnek se örülnék, ha hivnám magam. Ezért nem csatolom a FB-t. Régen megtettem, el is ....te a névjegyzékem. Ennyi. Örülök, hogy neked jo, de a gond az, hogy ne kelljen már Megadott képet odatenni, hgoy ne legyen pettyes.
-
Zirowe
nagyúr
Nfc launchert használ vki?
Mindegyik profilokban van egy olyan feladat, ami be/ki kapcsolja a repülőgép módot, és eddig működött is rendesen.
Frissítés óta nem hajlandó ezt a feladatot végrehajtani (többit igen), és kiírja, hogy cold not get root access.
Eddig ehhez nem kellet neki a root.Más is tapasztalta ezt?
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
Márkosz
tag
Nekem csak azok a Névjegyek pöttyöződtek be amelyekhez én illesztettem anó még a Sense 4+ban a képet, amelyik névjegyhez hozzácsatoltam a Facebookját ott a profilképet rakta be és nem pöttyös egy se! És nem az összes facebokkos ismerősőmet raktam be a Névjegyekbe, ha nem csak azokat akinek megvolt a teló száma és hozzácsatoltam a Facebook-ját! Bár akinek már a Sense 4+ban hozzácsatoltam a Facebook-ját névjrgyéhez, az a Sense 5 kori áttérésre nem volt pöttyöd!
-
Tyer
őstag
válasz Foszlock00 #31133 üzenetére
Ugyan ott van. Kb 100-150 Megával kevesebbet eszik. A lapozás meg lerágott csont. Én már kezdem megszokni. 1-2 hét, és minden sima lesz... Szerintem.
Valami rohadtul ébrentartja a telefont(2óra40perc)...De ettöl függetlenül 23 óra alatt 1 óra kijelzöidövel jónak érzem a 49% merülést.
[ Szerkesztve ]
-
Foszlock00
csendes tag
Nektek is eltűnt a feladat kezelő? Hol tudom most megnézni, hogy mennyit eszik a kicsike? Egyébként nekem tetszik az új Sense, de még szokni kell, annyi negatívum van nekem benne, hogy nekem személy szerint jobban tetszik a jobbra-balra lapozás mint a fel-le.
-
Tyer
őstag
Nem fogadott hivást, és sms-t jelzi a zárképrnyőn a Sense5, mást is tud, vagy csak ezeket?
-
Steve1207
veterán
Az érdekes, nem tudom, ilyesmibe nálam se nyúltak bele.
Más: aki custom kernelt keres ajánlom a TripNDroid repackoltját Sense5-höz. Pörgősebb lett, plusz a Citadella benchmarknál jelentett 3 fps pluszt, nem mintha játszanék
Valamint jó hír, hogy készül egy mod, amivel lehet majd PC nélkül kernelt is flashelni végre S-ON-on..
-
Zirowe
nagyúr
válasz wertigo1984 #31125 üzenetére
A fényerő ilyenkor mindegy, mert a kamerába lépve magától növeli.
4.1 nagy és idegesítő bugja volt, hogy kilépve belőle nem tért vissza az előző fényerő beállításhoz, de szerencsére 4.2 alatt már megy rendesen.[ Szerkesztve ]
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
wertigo1984
őstag
Pentektol ausztriaban vagyunk, igy az enyemre az anyukaja vigyaz.
Igen gondolom hogy sense 5 alatt meg mini tojas suto lenne... Es direkt nem FHD-ban vettem fel, gondolom ugy jobban melegedett volna. Ja a fenyerot levettem 10%-ra videozas alatt.(((d(^_~)b))) "Milyen kegyes is az élet, ha az embernek megfelelő helyen vannak barátai."
-
Steve1207
veterán
Majd pont telón vacakolok... Beléptem a google címtárba és negyed óra alatt mindenkihez beillesztettem normálisat. Minden fontos adatom a címtárban van a személyeknél, FB-n bármit megváltoztathatnak, letilthatnak, így utána, ha leszinkronizálja megint kavarodás van. Így fix.
[ Szerkesztve ]
.
-
Tyer
őstag
válasz wertigo1984 #31122 üzenetére
Azért elég laza 2 kocsival menni
De most godnolj bele, miylen video lett volna ebböl Sense 5 alatt[ Szerkesztve ]
-
wertigo1984
őstag
válasz Petyb00 #31097 üzenetére
Ma asszonnyal versenyezgettunk ahogy mentunk az anyukajahoz. Gondoltam videozok utkozben, ahogy elozgetem ot. HD-ban rogzitettem es amikor megerkeztunk, olyan forro volt a telefon hogy nekem fajt. 4.1.2 van rajta...
-
Steve1207
veterán
Nálam egyik kép se pöttyös, igaz a FB-nál csak a hírfolyamot szinkronizálja, a kontaktokat nem. Gmailben anno a fontosabbakhoz rendeltem normális, nagyfelbontású képet (amióta kezeli az ICS-től kezdve) és ennyi. Éles, nagy képek vannak.
.
-
Kronk
őstag
Hol lehet állítani a blinkfieldet, hogy mennyi idő között frissüljön, esetleg egyéb állítási lehetőség???
http://totesz.myminicity.com/
-
s3nsitivity
addikt
Én meg 19 vagyok és Google+ -t használok.
Úgyhogy a probléma adott nálam is, ha lesz egy kis időm belenézek mit lehet vele tenni.Sőt mondok jobbat.
Van ahol FaceBook szinkronizációnál is pöttyös a kép. Tehát kizárt ,hogy az a baja.[ Szerkesztve ]
-
Márkosz
tag
Hát én 17 vagyok, de az én névjegyeimnek szinte mindenkinek van Facebook-ja! akinek nincsen (kemény 6db névgyegy volt az ilyen, annak meg vágtam be másik képet azt CSÁ, kész is, megvan oldva a pöttyöződés!)
[ Szerkesztve ]
-
kirkri
addikt
válasz s3nsitivity #31104 üzenetére
Emlékezz mit írtam neked vasárnap! [link]
[ Szerkesztve ]
22 éve a Prohardveren! ™
-
s3nsitivity
addikt
Nyuga vér, csigadalom emberek.
A héten szinte mindenki megkapja a frissítést!
Aki mégse az a jövőhét végéig mindenképpen!Kivéve persze a Szolgáltatói CID-esek.
-
szika87
aktív tag
Valakinek van esetleg német kártyafüggetlen One X, és megkapta a frissítést? A CID: Htc__102 (Germany)
Már tűkön ülök azt hittem a függetlenek hamar megkapják elsők közt.We are here for a good time, not a long time.
-
Márkosz
tag
válasz Lazika #31099 üzenetére
Még mindig ez él aki nem kapta meg a frissítést!
"Türelem Sense 5-öt terem!" Én már megkaptam, bár én pont aznap amikor indították a fríssítést, az első napon!Sony Ericsson w200i-> LG Optimus GT540-> HTC Sensation-> HTC One X-> HTC One M9-> HTC U11-> Samsung Galaxy S10+
Új hozzászólás Aktív témák
- iphone 14 Pro 128GB makulátlan, gyári független
- Apple iPhone SE 3 ( 2022 ) , Red Limited, 64Gb, független
- XIAOMI Mi10 Twilight Grey 8+8/256 5G(HyperOS )független ,újszerű,dobozában,+ajándék tokok,+3db fólia
- iKing.Hu - Google Pixel 9 Pro XL - Hazel - Használt, szép állapotban - 2027. 08. 26-ig
- Apple iPhone 12 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával