- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Mi várható 2025-ben a mobilpiacon?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
mhmpista
aktív tag
Sziasztok
Most tervez venni egy ilyen telefont. (ONE X)
Penzugy miatt csak hasznaltan.
Ezert kerdeznem toletek hogy mire kell figyelni hasznalnal?
Wifi, Bt, ezen kivul? Lattam valami videot hogy bizonyos peldanyoknal odatettek az ujukat volt WIFI terero, ha levettek nem volt. Ez mindegyiknek ilyen vagy valami hatas vadasz video volt?
Regi almom egy ilyen telefon, pontosabban masfel eves almom Most tonkre ment a nexus S-em es ilyet szeretnek.
Koszi mindenek segitseget.[ Szerkesztve ]
-
HUTCHDB
nagyúr
-
Steve1207
veterán
One-nál is maradt még ugyanilyen, amíg ott nem látunk váltást még reménykedni sincs ok. Amúgy nem értem, nálam gond nélkül megy. Bárkihez állítok be nagy képet szépen leszinkronizálja és nem pöttyös a telón. A kijelölt méret legyen megy 600x600 pixel fölötti és kész.
Egyedül azok a képek rosszak, ahol gmail cím alapján társította a profilképet a (google+ban beállítottat), de ott is, ha egyedit állítok be akkor azt használja. Semmilyen FB és egyéb összefűzést nem használok, mivel akkor az onnan szinkronizált kis képeket használná pöttyösen egyből.Szerk: amúgy nem tudom minek írtam le megint, kitárgyaltuk ezerszer
[ Szerkesztve ]
.
-
LÁZ
addikt
üdv, Pöttyös hivókép, profilkép ügyben történt vajon vmi előrelépés a Htc felől, jelentettem én is nekik, de azóta semmi, most már kezd kicsit idegesiteni, hogy a listában jó, de ha hiv vki egyből pöttyös, akár a telóról, akár máshonnan rendelem hozzá a profilhoz....
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
Thor Steinar
tag
A gyári 4.1.1. elérhetősége engem is érdekelne
-
Zirowe
nagyúr
válasz Taki84 #32479 üzenetére
Ne mond ezt, mert nem igaz.
Mint már mondtam, viszi, csak neked nem, nem tudni miért.Ha neked ez megér annyit, hogy elveszted a garit, akkor nyissál bootloadert.
Bár szerintem elég egy hard reset.[ Szerkesztve ]
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
szunyi777
őstag
válasz HUTCHDB #32484 üzenetére
Áááh oké !
Olvastam én, csak nem volt tiszta nekem, hogy ez igaz minden romra!?Akkor, ha jól értelmezem, nem tudja a recovery a kernelt flashelni a rommal eggyütt, ezért kell a toolkit..
Samunál sima script-el meg van oldva...
Csak flashelni kell a zip-et, tök mind1 milyen egyedi rom, csak kell elötte Full wipe és format/system.Gondolom nem árt romcserekor Tiszta teleiptést alkalmazni?!
Samsung Galaxy S20 Ultra >Rom: Beyond 2.1 Android 11>Kernel: STOCK >Recovery: TWRP (ROOTED)>EdXposed>Viper4Android hangmotor>- https://www.facebook.com/Mobiltelefonszervizszeged/
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz szunyi777 #32483 üzenetére
ez is egyszeru.
a rom zip-je tartalmazza a kernelt, ami egy boot.img fajl.
ezt kell flash-elned a toolkit-el.
olvasd el a logout blogomban ezen reszt.
ott meg kepek is vannak![ Szerkesztve ]
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
szunyi777
őstag
válasz HUTCHDB #32482 üzenetére
Oké, azt a részt vágom én is a .zip-et, és a wipe, stb...
Csak a kernel nem tiszta nekem...
Bocs a szamár kérdésért, de melyik, vagy milyen kernelt kell feltenni a rom előtt?
Mert a Samunál általában a romok tartalmazzák a kernelt, és CWM-ben csak wipe, format/system flashelni a romot, ha kell a GAPPS-ot, wipe dalvik és factory...
Persze lehet itt is külön-kölön kernelt flashelni, ami módositott cpu vezérlők, stb...Itt hogyan tudom meg Pl. hogy a fentebb emlitett pac rom az 4.3 as android, akkor ahoz kell keresnem kernelt, mert az xda-s oldalon csak a rom és a GAPPS van..?!
Ebben kellene egy kis tájékoztatás, hogy ez a HOX-on hogyan megy...
Gondolom, hogy nektek a Sense az olyan mint samunál a touchwiz.. Magyarán a gyári...
De mivel a Pac és társai romok azok, nem HTC alapu romok, igy más a kernel is, igaz?!Még egyszer, bocs ha hülyeségeket irok... Szoknom kell egy kicsit a HOX-ot..
Köszi
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S20 Ultra >Rom: Beyond 2.1 Android 11>Kernel: STOCK >Recovery: TWRP (ROOTED)>EdXposed>Viper4Android hangmotor>- https://www.facebook.com/Mobiltelefonszervizszeged/
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz szunyi777 #32481 üzenetére
a flash nagyon egyszeru, teljesen megegyezik barmilyen mas androidoseval. (install zip)
annyi kulonbseg van itt hox-on, hogy a rom elott a kernelt kell feltenned, amit kb. 3-4 mp alatt fel is tesz a toolkit.[ Szerkesztve ]
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
szunyi777
őstag
Valaki próbálta már ezt a szép Pacman romot?
Esetleg Cyanogenmod-ot, vagy AOKP-et?Mert lassan megérkezik a telóm, és Én a mostani telón is ezeket használok!!
Nem szeretem a gyári romokat..
Esetleg ha valaki próbálta valamelyiket akkor véleményt ?!És még egy kérés
Ha rákerülne a sor, Valaki segitene nekem a flashelésében?
A bootloadert, recovery-t, megoldom, de ez a htc más 1 kicsit mint a Samu!![ Szerkesztve ]
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz Taki84 #32476 üzenetére
ha nem szamit a garancia vesztes (lejart, vagy nem fontos neked) akkor a bootloadert kell nyitni es egy regi sense 4 alapu romot kell feltenned.
leirast errol a blogomban talalsz." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
Taki84
csendes tag
Sziasztok. Valaki le tudná írni nekem, hogyan kell visszatenni a 4.2.2 helyett a 4.1.1-et?
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz Steve1207 #32471 üzenetére
en a viper sense 4-et es a viper sense 5 alapu romokat hasonlitottam ossze.
az android rev. hd nekem nem annyira "adja", kicsit sterilnek erzem a kinezetet, a tobbi romot nem is probaltam.
a vipert igazabol nem is tudom miert hasznalom...
lehet a notibar testreszabhatosaga miatt.
ora kozepre, teljes atlatszosag, bal oldalra logo kitetel,.....de az also sav es az idojaras-ora atlatszosaga is nagyon bejon nekem....lehet latszatra megyek ra, es masnak ez nem is fontos.
a stabilitassal es a sebesseggel sincs gondom.a sense 5 alapu viperrel ugyanezt meg tudom mar csinalni, csak ott ezek a franya akadasok....
a frissites amugy engem nem izgat, igazabol ezt a rendszert is el tudom hasznalni meg egy jo darabig.
eppen minap voltam a telekomnal bent, de nem nagyon talalok olyan sebessegu telefont, mint a hox.
szerencsere volt net wifin, igy gyorsan le is teszteltem a bongeszot, ami nekem nagyon nagyon fontos.
az iphone5 vitte a primet, de pl. az s4-et sem ereztem e teren (sot tobb helyen akados volt) jobbnak a hox-nal.
ami meg ezen (es minden mas teren jobb) az a one.
lg optimus g-t sajna meg nem teszteltem, az nem tudom mennyire jo vagy rossz.
jatszani csak angry-t jatszom, igy azon a teren semmi tapasztalatom nincs, es e szempont igazan hidegen is hagy.osszessegeben igy kb. 2-3 honapos hasznalat utan nagyon meg vagyok elegedve ezzel a telefonnal.
sajnos az akkuido nem tul jo, viszont ebben a sense 5 (4.2) -nel erzek javulast, ami nalam minimum 20%- os volt.
[ Szerkesztve ]
-
Steve1207
veterán
válasz HUTCHDB #32468 üzenetére
Nálam egeket ver egy módosított kerneles, optimalizált Sense4+ bármelyik Sense5-ös rendszerre még mindig.
Bármelyik Vipert néztem lassabb volt jóval, mint egy Blade, Ordroid vagy secXces rom. ARHD is középút, nem az a sebességbajnok akárhogy isteníti mindenki.
Engem igenis zavar, amikor egy görgetés végén egy pillanatra megakad, vagy szaggatva indul kicsit, ilyen nem volt a 4+on.A frissítésre: amik voltak hírek, azok mind kamuk voltak, de ezt már aznap mondták, hogy elírás volt egy mobilszolgáltató oldalán a verzió frissítési lista és még aznap javították is. Az egy dolog, hogy még hetekkel később is tényként állították ezt be sok cikknyúlós oldalon és sehol nem korrigálták... Legújabbak szerint nem lesz már rá semmi, csak kisebb foldozgatások max, de ne legyen igazam
Az egy dolog, hogy erősebb, de ha az nvidia semmit nem köt a HTC orrára addig ők se tudnak kihozni belőle semmit, még ha lenne is benne lehetőség. Support egy nagy nulla, így a HTC se csoda, hogy szakított egyből az NV-val és ezek után egy 1,5 éves konstrukcióval nem is éri meg nekik foglalkozni..
-
TakiUZ
tag
Sziasztok!
Az mitől lehet, hogy amióta a Sense 5-ös frissítés megjött, a beállítások/tárcsázás/további beállítások/hívóazonosítóban állandóan visszarakja "alapértelmezett hálózatra"-ra, a "szám megjelenítése"-ről, ami az én esetemben azért gond, mert alapértelmezetten nem írja ki a számom. Teljesen random csinálja, vagy a hívott fél mondja vagy úgy veszem észre, hogy nem hívnak vissza.
Mit lehet evvel kezdeni? Gyári visszaállítás megvolt.Előre is köszönöm!
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz Steve1207 #32466 üzenetére
bocs előre is...
én azért így kategórikusan nem jelenteném ki, hogy lassabb az új sense5-re épülő rendszer.
vannak olyan helyek, ahol gyorsabb, pl. nálam a böngésző is jobb volt, és alapjába véve az egész működés.
ezt igazából akkor éreztem meg, mikor visszaváltottam sense4-re.
sajnos a sense5-ös viper érthetetlen módon néha néha meg meg akadt, belassult....
szóval egyelőre én is a régi rendszert használom.(#32467) Márkosz!
ezt ők honnan tudják?
az android verzió váltásoknál vannak hardveres követelmények, amelyeknek bőven meg fog felelni még a HOX, hiszen erősebb a nexusnál.
azt, hogy ezt hogyan, és mikor fogják a htc emberei portolni, az csak rajtuk múlik.
többször lehetett olvasni arról, hogy pl. a 4.3-at igen is meg fogja kapni a mi telefonunk is.
legalább is, remélem![ Szerkesztve ]
-
Márkosz
tag
Fórumtársak, ma kommenteltem az ASUS Magyarország Facebook oldalára, és felhoztam a HOX-ot az eggyik hozzászólásomban. Majd az alattam szóló azt mondta, hogy a HOX hivatalosan is nemtámogatott készülék mostantól! Ez igaz? Valaki tud valami infot erről?
Sony Ericsson w200i-> LG Optimus GT540-> HTC Sensation-> HTC One X-> HTC One M9-> HTC U11-> Samsung Galaxy S10+
-
Steve1207
veterán
válasz Kiss67 #32464 üzenetére
Nem, mert Ordroidból nincs 4.2-es, ő felhagyott vele. Csak a verziók összehasonlítása miatt emeltem ki azt, de akár egy ARHD 20-as szériát is mondhatnék, az is gyorsabb, mint az újak.
Sense5-ös rendszerből nem tudok olyat mondani, ami sebességre felülmúlja a régieket, annyira kifoldozták őket. Lehet tesztekben gyorsabb az új, de az is biztos, hogy felhasználói szemmel gördülékenyebbnek tűnik a régi..
-
kerdig
csendes tag
Szisztok! Én is rendeltem a fülesből 2db-ot, ugyan úgy mint ahogy a szolgáltatások is valódiak amiket ugyanitt hirdetnek, így ennek is annak kell lennie, hiszen nem írták, hogy nem az!
Ennek fogyasztóvédelmi feljelentés lesz a vége részemről!Xiaomi 5s plus
-
Steve1207
veterán
válasz Kiss67 #32462 üzenetére
A régi rendszert egy jó éven át fabrikálták, amíg elérte ezt a minőségérzést. Talán tavaszra hasonlóan leszünk ezzel is, addig visszaesés lesz számunkra sebesség terén. Majd, ha jön a kernel forrás gyorsul ez még.
(A Viper egyébként is tele van rakva rengeteg hülyeséggel (mindemellett csúnya is), pl egy Ordroidhoz képest a régi 3.6-os Viper is lassúnak tűnik, az újról ne is beszéljünk...).
-
Kiss67
senior tag
válasz Shokkolo #32460 üzenetére
Üdv.
Olvasom hogy nálad gyorsult a rendszer a 4.2.2 vel a régihez képest.
Gondolom minden gyári és nem root-olt készülékről van szó.
Ha igen, akkor lehet hogy ezért lett gyorsabb. Mert nálam root van, és az eddigi Viper 3.6 gyorsabb volt mint a viper 4.0 .
Lehet az a gond hogy nem gyári ?
Ha visszatenném a gyári alapot, vagyis visszaállítanám a telefont és megjönne a gyári frissítés , akkor nekem is gyorsulna?
Vagy nekem gyorsabb a viper 3.6 mint a gyári és csak ezért lassabb a viper 4.0?
Vagy próbáljam más rommal ami 4.2?
No , akkor most mit tegyek?Ha valaki kérésre sem ad meg mobilszámot, nem lehet később komoly üzleti kapcsolat ! * Ézs. 43:10 -- 70/3389484
-
-
Shokkolo
addikt
Nah 2 nap tezstelés utábn kezdem megszokni ezt az új szoftot a HOX-on.
Szerethető, első nekifutásra látszik, hogy elegánsabb lett tőle a telefon. Valljuk be, ráfért kicsit.
Az akku forma-forma mint régen,. bár ezt 2 nap alatt nehéz kideríteni, viszont határozottan gyorsult a telefon,
és stabilabbnak is tűnik.
A blinkfeedet ugyan nem használom és az ém véleményem erősen szubjektív, összesen eddig 2 (már ismert) hiányát tudok negatívnak felróni:
- nekem is pöttyösek lettek a számokhoz tartozó képek
- hiányzik az időjárás widgetViszont teszik, hogy extra program nélkül ennyi variáció van a telefon "védelmére" (screen unlock).
És az is h. meghagyták benne a "Klasszikus" HTC időjárásos óra widgetet.Amit még szoknom kell, a már default módon összecsoportosított programlista
"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
Steve1207
veterán
A testreszabás > zárolási képernyő > produktivitásra gondolsz?
(#32455) -HTC-: ha baromira egyezik minden és gyárinak írják egy szkrínsotot nyomj azért, plusz mentsd le az oldalt, főleg, ha viszed is az ügyet valamerre tovább. Az ilyenekből egyébként lazán kilehet erőszakolni egy pénzvisszafizetést, kártérítést, ha írják, ha nem írják azt, hogy nem eredeti, mivel annak a nevén megy, így megtévesztő, becsapás.
(#32457) Tyer: jaa, vágom már
[ Szerkesztve ]
.
-
Tyer
őstag
Szerintem simán fel lehetne jelenteni, hiszen az ajánlat még mindig kinn van, és nyilvános, szoval ha nem olyat kaptál, mint a leirásban van, akkor az csalás. Vagy nem?
Bár nem vagyok jogász, de ennyi erövel küldhettek volna egy Hama 400 ft-os fülest is, ugyan ugy nem az, ami a leirásban van.[ Szerkesztve ]
Tyer - Honor 10 - @8.1.0.120
-
-HTC-
tag
Arra azért nem számítottam hogy ennyire gagyi lesz!
Valami elfogadható replikára gondoltam.
De ez... -
Zirowe
nagyúr
Nem a netes vásárlás hibája, hogy kamut vettél.
Mint írtad, te is tudtad, hogy nem eredeti, akkor meg minek vetted meg?
Tanulópénz.We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
-
-HTC-
tag
válasz baani59 #31701 üzenetére
Megrendeltem, megjött..
Egy büdös nagy átverés!
A doboz amit küldtek hasonlított az eredetihez, de benne egy silány műanyag vacak van!
Hangja mit egy Sokol rádiónak!
Megreklamáltam több helyen, várom a válaszokat!Akár meddig hajlandó vagyok elmenni az igazamért!
( a dobozban egy Detox nevű rémség van 500 Ft-os sz.r)
[ Szerkesztve ]
-
Tyer
őstag
Segitsetek már légyszi, hogy lehet azt beállitani, hogy milyen értesitéseket tegyen ki a lezárási képernyőre? Értem ez alatt: Nem fogadott hivások, és sms elönézet...
Nem találom...Tyer - Honor 10 - @8.1.0.120
-
Taki84
csendes tag
Sziasztok!
Kellene egy kis segitseg. A OneX-emen 4.2.2 fut, igy vasaroltam. Olyan gondom van vele, hogy alapbol nem jatsza a flac fotmatumot es gyengebbnek tartom a hangjat fulhallgatoval, mint a cimboramen, az ugyan ilyen telefon, csak 4.1.1 van rajta. Alapbol viszi a flacet es a lejatszoja is mas, szebb a hangja. En vissza tudom tenni erre a 4.1.1-et??? -
ferob
őstag
válasz Steve1207 #32436 üzenetére
Azért ezzel vitatkoznék, hogy az android "Használat" része kiváltja a Call Meter 3G-t, mert az ha jól van beállítva, akkor tud a díjcsomagnak megfelelő hálózaton belüli, kívüli, külföldi, roaming hívásokat és üzeneteket külön kezelni és akár perc vagy bonyolultabb alapon vezetni az egyenleget, de pl. az adathasználatot is lehet vele belföldi és roaming forgalom alapján monitorozni, sőt lehet vele a havi teljes fizetendő díjat számoltatni, ha van egyéb költség (pl. hívószámkijelzés) is.
Persze ezekhez mind nem ártanak a jól beállított és létrehozott szabályok.Érdekességképp itt egy kép, ha valakit érdekel és még nem ismerte az alkalmazás lehetőségeit.
[ Szerkesztve ]
-
volvoguy
addikt
Srácok szerintetek az Autosync mennyire eheti az akksit? Azt látom h szinte mindig ha felmegyek wifire szinkronizál....igazából nincs is rá szükségem, csak az időjárás widget is így tud frissülni, önmagában pedig nem...
Asus P8H67, Core i3 2120 (3,3Ghz), RAM 2x4GB 1333Mhz, Sapphire HD6850 1GB, 500GB Seagate Sata3, Sharkoon Vaya + BenQ G2020HD 20" - Nexus S 4.0.3
-
Tyer
őstag
válasz Steve1207 #32436 üzenetére
Elsöre is ezzela modszerrel töröltem, demint láthatjátok, eza szürke ikon visszamaradt.
Javasoltad az ujrainditást, az sem oldotta meg.Msot kihuztam ezt a szörkét is, remélem most jo lesz.
Tudom, hogy elvielg kiválthato, de mind a 3.mat msá miatt használom.
Az alap nagyon jol mutatja a napkra-idöszakokra valo lebontást a netnek.
A Kutyus a napok-hetek közti eltérést, és a százalékokat, még felhazsnálhato, várhato felhazsnálás miatt jo.
A Call meter-t meg a telefon, meg sms miatt használom. (Ft-ban, perc alapon)[ Szerkesztve ]
Tyer - Honor 10 - @8.1.0.120
-
ferob
őstag
válasz p-rolee #32435 üzenetére
Azzal a RUU-val semmi mást nem tudsz kezdeni, csak a tőle régebbi rendszert a RUU adott gyári verziójára visszaállítani, ha főzött ROM-ot használtál volna, vagy frissíteni egy tőle régebbi gyári rendszert, esetleg a vele megegyező verziójú gyári rendszert újra felrakni a telefonra.
Tehát régebbi verziót RUU-val felrakni nem lehet, csak külön főzött ROM-mal fog menni.
-
Steve1207
veterán
Appdrawerből eltávolítja az alkalmazást, ahogy ferob is mondta, de ezt már múltkor leírtam én is. Sikerült végül is?
A CallMeter meg a Watchdog egyébként kiváltható, hogy ne fusson 3x ugyanaz fölöslegesen. Ezeket a beállítások > egyéb > használat résznél oldalra lapozva ugyanúgy kiolvashatod meg beállíthatod a limiteket ésatöbbi.
.
-
ferob
őstag
Nyomj rá az ikonra hosszan és tartsd úgy, majd jobboldalt fent megjelenik a kijelzőn az eltávolítás és ha ráhúzod, akkor pirossal kijelöli, majd mikor elengeded, akkor feljön egy üzenet, hogy valóban el akarod-e távolítani és készen is vagy.
Ez nem csak az ikont törli, hanem az alkalmazást is.
[ Szerkesztve ]
-
Tyer
őstag
Gyerekek, már egyszer kérdeztem, de az nem oldotta meg a problémát.
Letöröltem egy app-ot. Konkrétana BP Menetrendet, és msot ott van a drawer-benegy ikon, azt hogy tüntessem el???
KösziTyer - Honor 10 - @8.1.0.120
-
Heroldg18
tag
Hello
Van egy olyan problémám hogy ha rádiót hallgatok néha nagyon elhalkul és alig lehet hallani a rádiót. Ez mitől lehet ? Másnak is van ilyen?
Gyári Sense 5 de már a Sense 4+-nál is ilyen volt.. Sense 5 (4.19.707.3) -
aAron_
őstag
Sziasztok!
Régen jártam erre most szeretnék egy új romot feltenni, szerintetek mit érdemes? melyik számít vajon most a legfejlettebbnek? sense menteset szeretnék, nem kell semmi extra, csak legyen a lehető legstabilabb jó akkuidővel
a másik, ha felteszek mondjuk egy ice cold jelly-t akkor ahhoz külön kell flashelni a kernelt is? sajnos a mostani rendszerem nem túl stabil, szerintem előző romolásnál valamit nem jól csináltam
[ Szerkesztve ]
What is your ikigai?
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz Kiss67 #32425 üzenetére
a 4.0.2 amugy jo mar sebessegben is, csak valamiert, vannak olyan "pillanatai" amikor belassul, akadozni kezd.
foleg a beallitasok kozotti le-fel scroll-nal veheto eszre, de mashol is.
aztan egyik pillanaprol a masikra abbahagyja...." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
Kiss67
senior tag
válasz HUTCHDB #32411 üzenetére
Szia.
Nekem volt fenn és azt hittem hogy legalább olyan jó lesz mint a 3.x.x széria, de sajnos nem.
A sebessége annyival lassabb , és ez látszik pl. egy Antutu teszten is.
A régi rommal 16000 felett volt , most meg 13000 ha van.
Szerintem az a 4.0.2 még nem jó, vagy inkább az android 4.2 nem jó.
Lassú mint a dög, pedig kevesebb benne a grafika és az is pocsékabb.
Mire jó ez?
Én is visszatettem a 3.6.1 ami fenn volt, most azt használom már fél éve.
Az újabb miért rosszabb azt nem tudom.
Szólj ha rájöttél valamire.Ha valaki kérésre sem ad meg mobilszámot, nem lehet később komoly üzleti kapcsolat ! * Ézs. 43:10 -- 70/3389484
-
Shokkolo
addikt
Elég szégyen ha ilyen a support.
Én dolgoztam "call centeresként", bár már nem voltigazi call center, mert ITIL szerint ők csak rögzítik az adatokat az ügyféltől, és megy is a 1st, 2nd lvl suportnak.
A volt munkám során ezt a 3-at egyszeméályben láttuk el. (ügyfélkérésre összeolvasztották...).1x mertem volna ilyen nesze semmi fogd meg jól "infót" adni, másnap ki vagyok rúgva. Addig nem zárható a jegy, amíg nincs megodlva ténylegesen. (és még akkor is kapott az ügyfél 10 munkanapot a reklamációra...).
Ezért fáj ez nekem annyira.
ON:
Fentvan az új szoft sőt a 2 kis kieg patch is (kamera és sense update is).
Tényleg nagyon köszönöm"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
ferob
őstag
válasz Shokkolo #32422 üzenetére
Persze, mert olyanokkal kerül kapcsolatba az ember ilyen esetekben, akiknek sem tapasztalatuk, sem képesítésük a témában, viszont kb. hozzáférésük sincs semmihez, így segíteni úgysem tudnának.
De ez általában igaz minden call center, elektronikus ügyfélszolgálat és bármi hasonló esetében, mert halandó ember nem jut túl a first level supporton, csak nagyon különleges esetekben, így azok meg kapnak egy vastag dossziét, amiben a legtöbbször előforduló esetekre van egy kérdés/válasz kombináció, majd azt behelyettesítik napjában kétszázszor és a probléma letudva.
-
Shokkolo
addikt
Meglesz, épp most települ a Sense 5-ös update.
Örök hálámAmi viszont kiakaszt:
A HTC Support nem szúrta ki a hibás szoftververziót a telefonon.
Pedig leírtam nekik minden szir-szart.
(ahogy itt is megosztottam...).
Sajnos csak arra enged következtetni, hogy aki a maileket írkálja abszolut laikus és nem is foglalkozik vele"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
ferob
őstag
válasz Shokkolo #32417 üzenetére
Semmit, most már biztos, hogy hozzányúltak, mert 3.19-es base sose jött ebbe a régióba, mint OTA frissítés.
Azt a két dolgot tudod tenni, hogy ha szerencséd van, akkor még az előtt nyitották a telefont, hogy frissítették volna a rendszert 3.18-ra, így tudod használni a telefonhoz ezt a RUU-t és akkor könnyű dolgod van visszaállítani gyári állapotra, de ha hibát dob, akkor ennek a leírásnak az alapján, az innen, a HTC__032 CID-nek megfelelő, letöltött Nandroid mentést visszaállítva tudod újra a telefont gyári állapotba hozni, de ez bonyolult, ha nem értesz hozzá, szóval jól végig kell olvasni.
[ Szerkesztve ]
-
Shokkolo
addikt
sajnos nem az első gazdája vagyok, relocked
viszont gyári romnak tűnik, legalábbis eddig nem találtam benne semmi olyat ami ennek ellentmondana.mit nézzek meg ami megmutatja h. eredeti-e vagy sem?
[ Szerkesztve ]
"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
ferob
őstag
válasz Shokkolo #32415 üzenetére
Oké, akkor mert eddig ebben nem erősítettél meg, tehát te magad vetted a Telekomtól a telefont, mint új készülék és soha nem nyúltál a bootloaderhez?
Kezd olyan érzésem lenni, hogy ezt te valakitől vetted és ez nem a gyári ROM, hanem egy módosított, szóval a bootloaderbe az látszik, hogy *** LOCKED *** vagy *** RELOCKED ***?
-
Shokkolo
addikt
Pontosan ezt csináltam, tölt, tölt újraindul és bejön a bootloader.
Ott bármit csinálok a vége egy restart után a régi "megszokott" képernyő (a testreszabot...).Ergó törli a tároló tartalmát, de valahogy OS reset kimarad.
ha a bootloaderből próbálom akkor bejön a fehét háttér a droid logoval meg valami szöveg de olyan gyorsan elétűnik h. nem tudom elolvasni és visszatér a bootloader. Nem jön a fekete háttéren a droid logo mint a videókon van.
-
Shokkolo
addikt
A gond nálam azt hiszem nem a kicsi, hanem a másik
A HR se megy. Letörölt az SD kártyáról mindent, de a rendszert nem akarja.
A letöltött programjaimat jelzi (ugyebár SD kártyán már nincsenek), a hátteret se móüdosítja meg, semmire nem hajlandóValakinek valamit ötlete? Esetleg valami külső progi HR -re ?!
-
HUTCHDB
nagyúr
hasznal valaki 4.0.2-es vipert?
nalam neha ugy belassul, akadozik.....
masnal nincs ilyen gond?" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
mattam
csendes tag
Üdv! A mai nap folyamán vettem egy ilyen telefont. Egy kis segítséget szeretnék kérni.... Hogyan lehet mass storage módba használni? Egyszerűen semmit nem tudok felmásolni rá....Utánaolvasnék jobban,csak lassan indulnom kell külföldre és nincs időm,viszont rengeteg dolgot kéne még rámásolnom. Előre is köszönöm a segítséget!
-
Shokkolo
addikt
Egyx próbát megért, hogy ne kelljen mentegetnem, de tényleg elkerülhetetlen.
A pár héttel ezelőtti nekifutás a furcsa rom verzióm miatt azzal végződött, hogy megkerestem a HTC-t, leírtam mindent, majd ezt a választ kaptam:
"Az Ön készülékére is meg fog érkezni a frissítés. Ez a szoftver verzió körülbelül 2 hete jött ki a mi régiónkra.
A piacra érkezés dáátumától 45 nap áll rendelkezésre, hogy az összes készülékre kiérkezzen.Megértését és türelmét köszönjük." >>> 08.29, ergó aug közepe a "launch date"
Gondoltam OK, végülis van benne relatíve "pontos" időintervallum türelmes user leszek és város (voltam Helpdeskes, tudom milyen sz@r a türelmetlen user...).
Viszont akárhogyis számolom, letelni látszik a 45 nap, ezért felvettem a kapcsolatot a HTC-vel újra, hivatkozván a régi hibajegyre, ezt kaptam válaszul:"Az Ön által szolgáltatott adatok alapján újra le tudtam ellenőrizni készüléke adatait.
Rendszerünk szerint készülékére jár a szoftverfrissítés, mivel a mi régiónkra gyártott telefonról van szó.
Sajnálatos módon pontos dátummal nem tudunk szolgálni arról, hogy az Ön telefonjára konkrétan mikor lesz elérhető, de a frissítést meg kell kapnia.Sajnálom, hogy nem szolgálhatok kellemesebb hírekkel.
Türelmét, megértését köszönjük."Erre írtam, hogy legutóbb 45 napot említett, ami lejárt szóval jó lenne ha végre rendesen emgnéznék. Kaptam is újabb 48 óra elteltével választ:
"Ha készüéke szolgáltató függő úgynevezett "branded", akkor azokra a telefonokra később érkeznek a frissítések, mivel az adott szolgáltató, Ön esetében T-Mobile a gyári szoftvert a saját beállításaihoz még testreszabja.
Ebben az esetben javasolnám, hogy vegye fel a kapcsolatot a szolgáltatóval is."
Ekkroe jöttem megkérdezni, hogy megkapta-e valaki? (99,99999% -ban biztos voltam benne, hogy igen... mert ha "branded" lenne akkor nem HTC_xxx lenne a CID-em gondolom én...).
Itt lettem biztos benne h. semmrie sem fogom menni a suporttal, marad ténylegesen a HRAzt ugye bootmenüből szépen...?
[ Szerkesztve ]
-
ferob
őstag
válasz Shokkolo #32405 üzenetére
Sajnos te is ugyanabba a hibába futottál tudtodon kívül, mint oly sokan, hogy feltételezed, a HTC support hozzáértő és megmondják majd, hogy mit kell tegyél a probléma elhárítása érdekében.
De mint ebből is kiderül, akkora nagy baromságokat tudnak mondani, hogy úgy néz ki továbbra sem alkalmaznak ott olyat, aki kicsit is tudja, hogy miről beszél.Magyarországon az összes, szolgáltatónál vásárolt telefon, így az általad a Telekomtól megvásárolt készülék is, szolgáltatótól független ilyen téren, mind ROM-ban, mind pedig CID-ben.
Így nem jöhet szóba olyan, hogy a szolgáltató áll a frissítés késlekedésének hátterében, mint akadály, már csak azért sem, mert a forgalmazott készülékek HTC__032 CID-del rendelkeznek, ami egy szolgáltatótól független, európai CID.Nekem is tőlük vásárolt készülékem van és az elsők között frissítettem.
Amiről a supportos haloványan tudott valamit, az inkább az, hogy külföldön vannak olyan teljesen szolgáltatós telefonok, amiknek a CID-je is olyasmi (pl. német területeken), ami TMOB vagy VODAP szavakkal kezdődnek, na ezeknél a készülékeknél fordul elő, hogy addig nem kapnak frissítést (bár Európában már megjelent), míg a szolgáltató a saját frissítését közre nem adja.Szóval ha te a Telekomtól vásároltad újonnan a telefont, majd sose volt nyitva a bootloader és a rendszerhez se lett ezáltal nyúlva, akkor mindenképp meg kell jelenjen a frissítés a telefonon, ha visszaállítod az alapbeállításokat.
-
Shokkolo
addikt
válasz Shokkolo #32404 üzenetére
Sajnos már nem engedi az updatet:
A háttér:
Sokadik megkeresésre, a HTC végre hajlandó volt utánanézni picit jobban a telefonnak, és elismerték, hogy igen, jár rá az update. És elvileg már meg kellett volna kapjam, de esetemben sanszosan a szolgáltató, a T "hátrálttatja" az updatet.
>>> Emiatt tettem fel a kérdés h. konkrétan ilyen CID-el T-s teló megkapta-e már, mert akkor ismét nesze semmi fogd meg jól tanácsot adott a HTC.kirkri leírása alapján tényleg nincs más hátra mint előre
És ha igaz, user vs. suppert 1-0m kiütéses győzelem."A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
Shokkolo
addikt
Köszi a feltételezést, de nem vagyok fogyatékos.
Egyáltalán nem zártam le a témát, futottam még egy kört a HTCnél is, tekintve a sokak által furcsált verziószámot (mivel itt elfogytak az ötletek és csak nőtt ak érdőjelek száma), de zsákutca, ezért tértem ide vissza.
A visszaállítást meghagytam amolyan "utolsó" mentsvárnak. Holnap ha lesz időm az következik.@kirkri:
Köszönöm a tippet. Sajnos tényleg ez az utólsó lehetőség amit meg tudod próbálni, mert a HTC Support totálisan dilettáns, és teljesen hülyének nézi az embert."A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
BenHans
addikt
válasz pmSpeedy #32400 üzenetére
Pedig ott van az! 'Emberek'-->3pötty-->'Névjegyek kezelése'-->itt van az hogy névjegyek összevonása ami nekem nem dob fel semmit, de lejjeb van hogy 'kapcsolt névjegyek'-->a linkekhez teszbe, itt elhúzod a az oldalt a 'Javaslatok'-hoz, és nekem felajánlja az összeset.
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
-FreaK-
veterán
válasz HUTCHDB #32401 üzenetére
Kösz az infót, lehet teszek egy próbát.
Én már egy hete próbálgatom a kerneljeit, egész jók. A s2w és a dt2w jó funkciók. A sebesség jó, a fogyasztást vissza tudod rendesen szorítani a trickstermod programmal. Az egyetlen elvi probléma hogy mivel még nincs 4.2es kernel forraskód ezért a 4.1esre épül. Ez mondjuk valszeg csak engem zavar
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz -FreaK- #32399 üzenetére
azért annyira nem rossz a MIUI itt HOX-on, mint a többi telefonon....pl. s3-an volt.
vannak hibák, de teljesen használható, itt-ott meg meg akad, illetve vannak kicsi laggok.MÁS:
az alex kernelt használja valaki, a sense 5-ös romokhoz?
érdemes próbálgatni, kínlódni vele, vagy jobb a gyári?" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- eGPU tapasztalatok
- Gaming notebook topik
- A jövő számítógépei (Reloaded)
- Vicces képek
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Elemlámpa, zseblámpa
- One mobilszolgáltatások
- Egérpad topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsug Galaxy Z Fold 3 - Phantom Silver 256gb
- iKing.Hu Honor Magic 6 Pro - Black - Használt, újszerű állapotban - 2027. 09. 30-ig Bizti
- XIAOMI Mi10 Twilight Grey 8+8/256 5G(HyperOS )független ,újszerű,dobozában,+ajándék tokok,+3db fólia