Hirdetés
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google szolgáltatás (GMS) Huawei telefonokra
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steve1207
veterán
Nos összedobtam egy Sense5-ös rom-ot. Lényegében a jelenlegi módosításokból a javát szeretném egy betonstabil, kiszelektált romba belerakni, amennyire lehetséges, mindenféle egyéb telepítgetés nélkül. Ergó lenne egy gyors, stabil, mindent tudó, bármikor gyorsan feltelepíthető rom.
Jelenlegi spec:
- Base 4.19.707.3
- Deodex, Zipalign, SU, busybox
- Gyári kernel (ez a legstabilabb és leggyorsabb hosszútávon még)
Kiszedve a legtöbb haszontalan alkalmazás, mindenki azt telepít Play-ről, amit akar.
Alapfunkciókat klasszul ellátja, ami még maradt HTC Mail, HTC Feladatok, Zene, Kamera, Óra, Böngésző, számológép és ezek widgetjei. Háttérképek, csengőhangok (az alapok maradtak), widgetek törölve.
- BlinkFeed: FB, Twitter, Instagram, Naptár, Galéria támogatás megmaradt
- ZeroeditingPlusz alkalmazások: Superuser, Taskmanager
Módosított alkalmazások: Nagyobb hívókép, Kamera (gif felvétel, 100% jpg stb), Produktivitás és BlinkFeed mod
Egyéb beépülők (nem alkalmazás): reklámblokkolás és hívásrögzítés támogatásGond nélkül alkalmazható rá az összes modpack, de ezt elszeretném kerülni. 1.36-os HBOOT-tól felfelé működik
A tervek, amit még belerakok: APM, audioboost, dim notifi, musicbox, purexaudio, back killer, volume wake/media control, xreality engine (ha találok rá megoldást)
Amit biztos nem látvány vagy nem hasznos: CRT animáció, időjárás unlock animáció, ViperAudioHa valaki nagyon tesztelős kedvében lenne csak nyugodtan: [link] 269 MB
Telepítése a szokásos: kernel flash, wipe all, wipe dalvik, install, restart.Ja, a kinézete teljesen alap, nincs benne semmiféle grafikai gányolás.
[ Szerkesztve ]
.
-
Heroldg18
tag
Lenne egy olyan kérdésem hogy a T9-et hogyan tudom kikapcsolni? Ha belemegyek a billentyűzet beállításaiba és ott a haladóba ott van hogy predikativ bevitel de szürkén van írva szóval hiába nyomok rá nem tudom kikapcsolni .
Sense 5 -
kerdig
csendes tag
[Erre]
valaki?Xiaomi 5s plus
-
Steve1207
veterán
válasz -FreaK- #32688 üzenetére
Jaja megnéztem, kíváncsi voltam valami újdonságra.
Maga a felület teljesen rendben van, ahhoz képest, hogy ilyen puritán. Olyan idősebbeknek valónak hinné az ember, de nem! Egyszerű használathoz baromi optimális. Kb, mint egy MIUI még csupaszabb változatban.
A sebessége rossz, akadozik kicsit, lagol, akárcsak a MIUI, napi szintre nem ajánlott... Az alkalmazások sebessége nagyon jó. Csak ámultam pl a névjegyzéken, úgy pörög egyből ide-oda, tiszta iphone sebesség.
A felület mindenhol nagyon szép, egységes (amivel foglalkoztak). Zenelejátszó egy elég régi, még GB dizájn, kamera rosszabb képeket lő, de ez is szép.Valami ilyesmi sebességet várnék egy telótól, ha nem lagolna a köztes launcheres részeken. De egyelőre ebből se lesz semmi...
.
-
HUTCHDB
nagyúr
-
szunyi777
őstag
válasz kovi86 #32689 üzenetére
Áhh oké...
Akkor célszerű görbiteni egy kicsit, a jobb kontaktus miatt, a forrasztásnál egyszerűbb.....Samsung Galaxy S20 Ultra >Rom: Beyond 2.1 Android 11>Kernel: STOCK >Recovery: TWRP (ROOTED)>EdXposed>Viper4Android hangmotor>- https://www.facebook.com/Mobiltelefonszervizszeged/
-
kovi86
csendes tag
válasz szunyi777 #32686 üzenetére
Szia!
Én tegnap próbálkoztam nem pont ezzel, hanem azzal, hogy alu-fóliát tenni a lemezre, ami házban van a wifi antennánál. (ilyen videók is vannak fönn youtube-on) viszont azzal még rosszabb lett a vétele. Egy másik megoldás a kis tűk feljebb hajtása, ami az alaplapon van, a jobb érintkezés miatt, viszont itt nagyon kell vigyázni, hogy le ne törd őket!!! Ezzel a kis felhajtással jobb lett a vétel minősége, azaz picit nagyobb a vétel hatósugara. A wifi kapcsolat állandó megszakadása viszont még mindig megvan, és ez az ami jobban zavar!
-
szunyi777
őstag
Valakinek volt már hasonló jellegű Wifi problémája közületek?
Amint a videó is mutatja, összenyomja a jobb oldalon a telót, és ,már megy is fel a jel!És a megoldás Rá .
Ha már volt esetleg erről szó, akkor boccs...
Csak ezért kérdezem, mert úgy is szét kell szednem a készüléket, és érdemes-e megmókolni?!
Samsung Galaxy S20 Ultra >Rom: Beyond 2.1 Android 11>Kernel: STOCK >Recovery: TWRP (ROOTED)>EdXposed>Viper4Android hangmotor>- https://www.facebook.com/Mobiltelefonszervizszeged/
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz SimonYana #32682 üzenetére
igen a penz/ertek ......
nekem hobbim a telefonok kiprobalasa, igy nagyon sok tipus volt korabban, de mindig visszatertem a samsunghoz.
volt kb. 1 eve is HOX-om, de akkor az akku miatt nagyon hamar eladtam, es visszatertem sIII-ra.
sIII utan one-t vettem, es azt lattam, hogy ha nem adom el megfelelo idoben 1 honap alatt 60-70 ezer forintot bukok rajta, igy gyorsan tul is adtam rajta meg realis aron, pedig nagyon nagyon jo telefon.
a hox is nagyon hasonlo, es kb fele annyiert, mint a one teljesen jo valasztas.
kozben volt s4-em is, azt inkabb hagyjuk.....
szoval nem nagyon van olyan telefon, amire megerne lecserelni, max az lg g, de az lg-t idaig messze kerultem, mert egyszer mar volt ez a marka, de azzal teptem igazan a hajamat...
igy egyelore kitartok" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
SimonYana
addikt
válasz Steve1207 #32683 üzenetére
Tényleg nevetséges az egész! Anno a Nokia olyan hibátlanul fogja a csatornákat , ezek meg had ne mondjam ! Ha elhagyom Pestet vége a vételnek! Samsung , már ki is hagyja a rádiót a telefonokból!
Az egész technológia kezd vicces lenni! A Dialerek annyit tudnak , hogy kezd már sokszor problámát okozni egy egyszerű mentés is! Javitanak rajta , majd jön valami újabb hiba! Teljesen mindegy , hogy veszek rá programokat , hisz ugyan olyan vacak mint a többi csak színesebb! Lassan ott tartok , hogy veszek egy 6310-est és azzal legalább hetekig telefonálok töltés nélkül!
HTC ONE X ... bekapcsolom a navigációt és nem képes annyit tölteni amennyit fogyaszt! Vicc az egész! Tudom , hogy ez telefon és nem GPS , de akkor majd veszek telefont!® SimonYana ®
-
Steve1207
veterán
válasz HUTCHDB #32681 üzenetére
+1 az anyagminőségre. Nem óvom, nem használok se fóliát, se semmit és kutya baja, mint aki most veszi ki a dobozból (és ezt nem én mondtam rá). Volt LG, Huawei, Samsung telóm és a sorrend az anyaghasználatra és tartósságra HTC - Huawei/LG - Samsung részemről. De ez egyéni dolog, ha földhöz vágod ezeket úgyse menti meg semmi gyártótól függetlenül
(#32682) SimonYana: a magyar nyelv ez ezzel jár, ha nem hazai, nem tudom a többieknél hogy van, de gyanítom ott is hasonló a helyzet.
Amúgy megértem az álláspontod teljesen, bennem is felvetődik ez évről évre. A napokban nézegettem moto V3-at és hasonlókat, hogy jó lenne nosztalgiázni, nem vacakolni a digitális kütyükkel.
[ Szerkesztve ]
.
-
SimonYana
addikt
válasz HUTCHDB #32681 üzenetére
egyebkent nem tudom, hogy a Magyarorszagra kiadott HOX-on hogyan nincs magyar nyelv...
Gondolhatod hogyan Magyarországra kiadott telefonom van!
Az S3-at nem említeném (ezelőtt nekem is az volt) , mert az egy rakás fos. Az S2-es szerintem többet és és az S4-et meg nem ismerem!
Ne érts félre nem istenítem a Samsungot sem és lehet hogy a HTC jobban összerakott stb , de nem segít a csalódottságomon!
Kezdem azt érezni , hogy kár 100 ezret bele ölni egy telefonba! Többet meg még nagyobb értelmetlenség![ Szerkesztve ]
® SimonYana ®
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz SimonYana #32679 üzenetére
eleg regota es sokaig hasznaltam samsungot.
nekem pont az ellenkezo velemenyem van, pl. a htc one x szerintem jobb minosegu, es jobban optimalizalt telefon, mint az sIII.egyebkent nem tudom, hogy a Magyarorszagra kiadott HOX-on hogyan nincs magyar nyelv...
[ Szerkesztve ]
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
SimonYana
addikt
válasz HUTCHDB #32678 üzenetére
Egyik sem jobb a másiknál!
Van amelyik ebben a másik másban egy rakás... Nem találsz hibátlant , de az a minimum , hogy ne keljen ennyit szarakodni egy egyszerű visszaállítással , ha már úgy kell rá vigyázni , mint egy cukormázas telefonra , mert annyira sérülékeny egy Samsungal szemben! Persze a Samsung sem nagy szám , mert mindegyik valahol sántít!® SimonYana ®
-
SimonYana
addikt
válasz HUTCHDB #32676 üzenetére
Inkább eladom így tisztán és majd a következő tulaj eldönti , hogy mit tesz rá!
Én bele fáradtam ebbe! Lassan ezekkel az okos vackokkal mindent lehet csak telefonálni nem!
Hiába! Öregszem! Én vagyok az öreg szem! Nem nekem való ez! Sajna nem tanultam angolul így már hátrányos helyzetű vagyok! Majd megyek segélyért!® SimonYana ®
-
Kiss67
senior tag
válasz SimonYana #32673 üzenetére
Nem , szerintem nem erről van szó.
Én jó ideje HTC-t használok, de persze ennek is vannak érdekes dolgai, bár ennek ellenére nem panaszkodom. Minden típusnak meg vannak a maga "jellegzetességei" , ha lehet így fogalmazni.Ha valaki kérésre sem ad meg mobilszámot, nem lehet később komoly üzleti kapcsolat ! * Ézs. 43:10 -- 70/3389484
-
Kiss67
senior tag
válasz SimonYana #32671 üzenetére
"(Kis segítségként, ha nem megy annyira az angol, akkor ez eredetileg a nyelv átállítása előtt úgy néz ki, hogy "Settings > About > Software information > More" és ott a "Build number", majd utána "Settings > Developer options" és itt "USB debugging".)"
Ezt a részt itten angolul írta.Ha valaki kérésre sem ad meg mobilszámot, nem lehet később komoly üzleti kapcsolat ! * Ézs. 43:10 -- 70/3389484
-
SimonYana
addikt
Üdv!
És a sofware frissítés (4.2.2) óta most állítottam vissza először és nem tudom a megszokott módon (MoreLocale 2) magyarosítani! Tud valaki valami ötletet , mielőtt kob@szom az ablakon?
Nagyon köszönöm!® SimonYana ®
-
Steve1207
veterán
válasz Pachenkoooo #32665 üzenetére
Én anno ide írtam: eu-no-reply@htc.com és innen kaptam választ contact_us@htc.com
Csak azért ezt választottam, mert innen mások is egyből, gyorsan kaptak választ, nekem is küldték egyből Leírtam a bajom angolul, magyarul, de magyar srác válaszol, István vagy, ha még ott van az Anett, csak írd bele a tárgyba, hogy észrevegyék merről is vagy és ők kezelik utána.Ahogy látom a magyar oldalon van hibabejelentő is, igaz elég szűkös, de ott teljesen magyarul is leadhatod a bajt és van online chat is. Gondolom itt is lehet találni magyar emberkét (elvégre magyar oldal).
.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz Pachenkoooo #32659 üzenetére
nekem semmi gondom a wifi-vel.
sense 5 alapú viper rom-ot használok most éppen." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
Pachenkoooo
tag
Nem mondom hogy örülök, hogy sok mindenkinek fosakszik a wifi, de kicsit megnyugtat, hogy nem az én egyedüli hibám mert biztos agyhúgykövet kaptam volna ha 10 nappal garancia lejárta után gajdul meg a mobilok dE senkinek nincs akkor erre relatíve korrekt megoldása?
-
volvoguy
addikt
Üdv! Amióta feltelepült a 4.2.2 és a Sense5 azóta az üzemidő jobb lett, viszont a Wifi gyengült. Ott ahol eddig minimális jel erősséggel is fogtam a netet és lassan, de betöltődtek az oldalak meg a Face, addig most semmi.
Igaz be van pipálva, hogy Wifi közben mérsékelje az akksihasználatot....de ha kiveszem a pipát akkor se vettem észre különbséget.
Tapasztalt vki hasonlót? FR megvolt update előtt és után is...
Asus P8H67, Core i3 2120 (3,3Ghz), RAM 2x4GB 1333Mhz, Sapphire HD6850 1GB, 500GB Seagate Sata3, Sharkoon Vaya + BenQ G2020HD 20" - Nexus S 4.0.3
-
VipJoco
tag
válasz kovi86 #32645 üzenetére
Nekem is T-MOB101 es cid, de nekem a frissítés előtt is szarakodott a wifi azaz router melett is le fel ugrált a jel, most ez sokkal rosszabb lett. A hatótáv felére esett, az aku pedig a wifi le fel csatlakozás miatt nagyon merül. Jövőhéten megy a szervízbe. Írok ha kész mi lett
-
szrobi66
aktív tag
Akinek nem működik a wifi, próbálja meg magát a routert resetelni! Mikor megvettem a telót ugyanilyen problémáim voltak, de a router reset megoldotta!
-
VipJoco
tag
Egy kis segítségre lenne szükségem, küldöm a telót szervízbe, de előtte le szeretnék menteni róla minden adatot, de ha elkezdek másolni kb a 15GB adatból max 300MB-ot tudok lementeni és megszakad folyamatosan. Mi erre a megoldás?
-
Steve1207
veterán
válasz kovi86 #32651 üzenetére
A legutóbbi frissítés hozta az új HBOOT-ot is, valamit kicsit elcsesztek a rendszerrel. Érdemes bejelenteni többeteknek ismét, szépen leírni, hogy frissült Sense5-re, előtte nem volt semmi gond és a frissítés óta van ez. Telefon minden fontos adatát (imei, hboot, szolgáltató) megadni és várni visszajelzést. Hibaleírásnál csak szimpla mezei felhasználó formában, nem kell még véletlenül se kitérni olyanra, hogy nyitott vagy zárt, nem módosított a telefon, mert egyből szervizbe küldenek vele kb. "Frissítés jött, egyből utána már rossz volt a wifi, Factory Reset se segített, telefon adatok"
Valaki jelentett be hibát régebben, kapott rá referenciaszámot is és a többiek is hivatkozhattak rá, valami hasonlóképp kellene ezt is jelenteni.
.
-
kovi86
csendes tag
válasz Steve1207 #32646 üzenetére
Szia!
Nekem is 1.72.0000-s H-BOOT van rajta. A frissítés óta szerintem ez nem változott, de pontosan nem tudom, hogy eddig milyen volt rajta.
A másik kérdésed, hogy másik routerrel is problémázik-e? Nos a válasz igen, a probléma állandó, sajnos.
Tudsz valami megoldást a dologra?
Üdv.[ Szerkesztve ]
-
szunyi777
őstag
válasz kirkri #32649 üzenetére
Oksa, köszönöm!!
De ez akkor nem international?!
Vagy hogy-hogy nincs magyar nyelv?!És romcserével sem lesz magyar, akkor is végig kell majd ezt jártszani?!
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S20 Ultra >Rom: Beyond 2.1 Android 11>Kernel: STOCK >Recovery: TWRP (ROOTED)>EdXposed>Viper4Android hangmotor>- https://www.facebook.com/Mobiltelefonszervizszeged/
-
szunyi777
őstag
Hali
Vissza lett állitva a készülékem Gyári beállitások, és azóta nincs a nyelv között magyar!
Csak angolból egy pár, és még egy pár nyelv...Megoldás erre?!
[ Szerkesztve ]
-
Steve1207
veterán
Wifi panaszosak a frissítés óta, a HBOOT is frissült nálatok? Külföldön olvasom az 1.72-eseknél jó párszor hasonló problémát.
Másik részről, csak az otthoni routerrel próbáltátok vagy több típussal? Régebben volt hasonló, hogy bizonyos típusokkal meghülyült, itt is írta valaki. Csak, hogy biztosra menjünk..
-
kovi86
csendes tag
válasz Pachenkoooo #32643 üzenetére
Szia!
Nekem is hasonló a problémám. A 4.2.2-es frissítés óta, kb 2 hete volt (T-MOB101-es CID-es a készülék, jelenleg egy 4.17.111.3-as szofver ketyeg rajta, sosem volt rootolva, mindig csak a gyári frissítések települtek rá) a wi-fi nagyon rosszul működik. Nálam annyival "jobb" a helyzet, hogy még van jel, de nagyon sokszor megszakad a kapcsolat, és a hatósugara is nagyon lecsökkent a vételnek. Biztos vagyok benne, hogy valami szoftveres probléma van, mert a 4.1.1-es androiddal ez nem fordult elő, csak azóta van, mióta frissítettem.
A resetelés én is megcsináltam, ettől viszont a helyzet egyáltalán nem változott.
A probléma engem is nagyon bosszant, mert egy ilyen drága készüléken ne legyen már ilyen gond!
Remélem valaki tud segíteni a megoldásban!
Üdv. -
-
Pachenkoooo
tag
válasz Pachenkoooo #32642 üzenetére
fasza, van egy drága papírnehezékem...egy rohadt alkalmazást nem tudok letölteni...Nem hiszem el, hogy senki nem tapasztalta ezt a hibát..
-
Pachenkoooo
tag
-
_q
addikt
Sziasztok.
A telefonom airplane mode-ba ragadt. Tudtok segíteni? Köszi. -
bucika86
csendes tag
válasz Pachenkoooo #32630 üzenetére
Hali!
Ugyan ez van nálam is! Frissítés óta nagyon szar a Wifi! Írtam a HTC M.o-nak azt válaszolták reseteljem a telót, ha nem oldja meg küldjem szervízbe! Reset nem oldotta meg!!! Szervízben már volt Wifi hiba miatt megcsinálták azóta tökéletes volt, szóval szerintem sem hardver hiba...
-
Pachenkoooo
tag
válasz Shokkolo #32631 üzenetére
Hát azzal még nem próbálkoztam, mert nem voltam gépközelben, de az a minimum lesz holnap csak már elémegyek a dolgoknak, mert amikor nálam valami nem klappol, akkor sose elég egy hardreset.. ha az nem válik be milyen megoldás van még?
Valahol olvastam, hogy szoftverfrissitésnél gyárira érdemes visszaállni és úgy felrakni. Sajna későn olvastam, szóval nem így csináltam. Ez lehet gond? Ha igen van orvosság rá? -
Shokkolo
addikt
válasz Pachenkoooo #32630 üzenetére
első nekifutásra egy hardreset?!
"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
Pachenkoooo
tag
Sziasztok.
Megérkezett a gyári 4.2 frissítésem, és vele együtt a gondok.
Gyenge lett a wifi, a router mellett alig megy a net. Biztos hogy nem hardver hiba, mert előtte tökéletesen működött. Másik pedig hogy ugyanazokkal az alkalmazásokkal és beállításokkal zabálja az akksit, de nagyon szembetűnően. Ilyen 3-5 % okat esik a töltöttség. Ennek mit lehet csinálni? Tetszik az új design, tudom hogy nem lehet visszarakni a 4.1et szóval valami megoldásra lenne szükségem. Várom valaki hozzáértő segítségét. Főleg a wifire kellene, mert zavaró, az akksiidő nem annyira halálos gond, ha nem megoldható csak tényleg segítsen valaki aki tapasztalt ilyet[ Szerkesztve ]
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz Steve1207 #32628 üzenetére
4.0.4 picit jobb lett, mondjuk a kernelt is lecsereltem.
most tesztelgetem, de meg mindig van itt-ott akadas, ami nekem zavaro, mivel a sense4-es romnal ilyen nem volt.
nagyon zavar mondhatni baromira, hogy a billentyuzet is keson reagal, vagyis van mikor kesobb kezd el reagalni....
nem tudom, nehany napig lehet meg kuzdok vele, de ha nem lesz javulas visszateszem a regi 4.1-es romot." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
Steve1207
veterán
válasz HUTCHDB #32625 üzenetére
A módosított kernel más cuccokat használ, mint a gyári rendszer. Nélküle nem lenne pl sim kezelés, wifi stb. Ez a fő oka, hogy kell egy külön telepítés is. (Régebben is így volt, csak nem szakosodtak ennyire a külön kernelfejlesztésre, mert belerakták a rom-ba egyből a szükséges fájlokkal és kész. Volt S-OFF, települt minden egyből.)
A darabos mozgás ahogy nézem a módosított framework miatt lehet (pl akkukijelzés), beállításokban gördítés szintén a systemui módosítás miatt, valamit elcseszhettek benne, mert a gyári szintén gyorsabb picit. Teszteltem sima rendszert, kicsit gördülékenyebb. Az is zavar még engem, de minimálisan javult azért.
Az új Vipernél elméletileg javították a launcher szaggatást. Tudsz erről valamit írni, hogy milyen volt 4.0.3 alatt (hasonló, mint a régi rendszereken) és most a 4.0.4-en? (Bár szerintem mindjárt feltolom egy tesztre)
.
-
HUTCHDB
nagyúr
navigacioban aki tudna segiteni, privatban megkereshetne...
sajnos 4.2 -n a regi kedvencem a navig... nem mukodik" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
HUTCHDB
nagyúr
köszi mindenkinek!
azt nem értettem, és igazából most sem értem, hogy miért kell a kerneleket tartalmazó zip-et flash-elni...
nem elég hogy külön kell a kernelt feltenni, ráadásul külön és CSAK PC-ről működő programmal, még ez sem elég, még egyszer installálni kell olyan zip-et, amiben olyan dolog (másik kernel) is van, amit elvileg korábban nem választottam....
no mindegy, megcsinálom, és remélem javulni fog az a darabos mozgás, és akadozás.szerk:
HOPPÁ!
most látom, van új viper...4.0.4![ Szerkesztve ]
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
Dsert
tag
Hali!
Arról szeretnék informálódni, hogy egy garancia nélküli T-mobile-os szervizeltetés mennyibe kerülne ha a következő problémáim vannak:
- El van repedve az üveg
- Wifi jel a routertől mérve 1-2 méter távolságba már nincs. Ez már a kijelző repedése előtt is jelen volt bár akkor még messzebbről is fogta a jelet, de ez mostanra szép lassan korlátozódott.
- Illetve még a kamera védő üvegének az alján egy homályos sáv húzódik meg pár karc társaságában. Na ez az amit nem tudom, hogy hogy került rá, bár a fényképeken nem látszik nyoma.
Nem tartom elsődlegesnek a javíttatását de a wifi probléma elég idegesítő, konkrétan használhatatlan még akkor is ha a routerrel egy szobán belül vagyok... Igazából csak arra vagyok kíváncsi, hogy mégis mi lenne a vége ? -
-FreaK-
veterán
válasz HUTCHDB #32620 üzenetére
Nagyon egyszerű az egész:
- Ha az Alex-V kernel a cél, akkor a letöltött zip fájlból kitömöríted a neked megfelelő kernel verziót a fastboot.exe mellé. A két verzió a s2w-ben különbözik, illetve az újban van dt2w is ami szerintem hasznos funkció.
- Belépsz a bootloaderbe (indításkor hangerő le+bekapcs gomb vagy ha van erre opció a romodban akkor úgy) majd a PC-n: fastboot erase cache utána fastboot flash boot boot.img
- Kábel lehúz, telón HBOOT, ott restart recovery, kábel visszadug.
- recoveryben mount usb, majd felmásolod a kernelt tartalmazó teljes zip-et, ez után install zip és telepíted a zip fájlt.
- Ez után még érdemes egy advanced/ wipe dalvic & cache-t csinálnod, majd restart és indulhat is a teló.
- Miután elindult, Play-ről töltsd le a trickster mod progit, ezzel lehet finomhangolni a kernel működését.szerk.: látom beelőztek
[ Szerkesztve ]
-
Kiss67
senior tag
válasz HUTCHDB #32620 üzenetére
Szia.
Már egyszer leírtam de azóta cseréltem a 2.7 re.
Tehát:
- Letöltöttem a 2.7 kernelt.
- másolt fel a telefonodra a zip file-t
- a pc-n levő zip file-ból, kernel flasherrel tedd fel az abban a könyvtárban levő boot.img filet , amit szeretnél, mert 2 féle van
- ujraindulás után menj be a recovery-be, és install zip amit elmásoltál zipet.
- reboot és ennyi.
Működik a telefon.
Én így csináltam.Ha valaki kérésre sem ad meg mobilszámot, nem lehet később komoly üzleti kapcsolat ! * Ézs. 43:10 -- 70/3389484
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz vatoteam #32618 üzenetére
nekem a viper van fent, de a kernelt meg nem csereltem le, mivel nem tiszta annak feltetele.
igy a gyari kernellel nekem nagyon akadozos az egesz.
leirhatna valaki a kernel pontos telepiteset...marmint, hogy a kernelt tartalmazo zip letoltese utan az abban levo fajlokkal hogyan es mit kell csinalni." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
bucika86
csendes tag
Üdv!
Frissítettem 4.2.2-re és azóta nagyon szar lett a wif-m! Folyton ledobál és a nem működik kb 20 méternél messzebbről, előtte működött 40ről is! Volt már szervízben wifi javításon meg is csinálták tökéletes volt! de mióta frissítettem egyszerűen borzalmas! Vki találkozott már ilyennel? Ölet? -
HUTCHDB
nagyúr
sracok, sense 5 alapu fozott romot - JÓT ( ) tud valaki ajanlani?
-
lcee79
addikt
Most kaptam egy információt arról, hogy 2011. július 1-től a 10.000 ft feletti összeget elengedik
ha ilyen véletlen magas számla jön ki... mint nekem most pl...
Tehát csak 10.000-et kell belőle kifizetniEz jó hír, de viszont ha innentől kezdve a mobilneten lógnék és csinálnék 100.000 ft-os számlát azt sem kellene kifizetni??
[ Szerkesztve ]
https://www.mixcloud.com/laszloerdelyi2/
-
-
kirkri
addikt
Az alaplap cseréje nem kifizetődő, mert annyiba kerül, mint egy hibátlan használt telefon.
Egy kijelző hibásat érdemes lehet venni, 30 alatt olyat sem nagyon lehet találni, én folyamatosan keresek ilyeneket a Hardveraprón.Esetleg lehet számodra egy áthidaló megoldásom, írok privátot.
21 éve a Prohardveren! ™
-
la_cc
addikt
Nekem is nagyon szar a wifi-m, nagyon gyenge a jel, ha van és krva lassú net, ha van... Csak van 2 GB mobilnetem, az meg elég sok mindenre...
Igazából ettől félek én is, hogy, ha végre rászánom magam, hogy beadjam a Vodához gariba, nélkülözöm 3-4 hétig és még meg se csinálják... Vicc, hogy pont a gari miatt vettem szolgáltatónál a telót.
[ Szerkesztve ]
~ ~ ~ Q('.'Q) Q=('.'Q) ~ ~ ~
-
Doosa
aktív tag
válasz kirkri #32561 üzenetére
Hát sajnos igazad lesz (ebből így már nem lesz telefon). Kezdtem komolyan reménykedni, mert már 3630mV-ot képes voltam kihozni az akkuból, de ez a max. A túl alacsony töltöttségi szint is eltűnt a kijelzőről, de a bootloadert nem tudom kinyitni, mert a consolba meg kiírja hogy túl alacsony feszültség.
Most valószínűleg szétszedem, és megpróbálom feltölteni egy külső töltővel. Modelleztem sokáig és még van otthon Li-Po töltésre alkalmas eszköz. Szóval megpróbálok egy kis naftát beletölteni aztán megint flashelni.
Az az igazság, hogy még mindig annyi működő dolog van ebbe a telefonba, hogy szerintem kifizetődő lenne egy alaplap csere is. Nincs itt a fórumon ember aki foglalkozik ilyesmivel?
Kb mennyiért mennek ezek a dolgok erre? -
lcee79
addikt
Vannak kedvezmények percdíjra, úgyhogy majd jövő hónap elején derül ki mennyit kell majd fizetni, de a havi 3100-nál amit szoktam biztosan jóval több lesz...
Legközelebb ha factory resetet csinálok az lesz az első hogy letiltom a mobilnetet
(vagy veszek egy 500 ft-os 30 megást és ott nincs meg ez a baj, ha fellép, ha nem... de mindig arra várok, hogy lemenjen és legyen jó áron mondjuk egy 2 giga, a cégesemben mindenféle kedvezmény van de mobilnet az egy szál se )https://www.mixcloud.com/laszloerdelyi2/
-
kerdig
csendes tag
A hívás elutasításakor küldhető fix üzeneteket át lehet írni valahol, mint a szűz androidon, mert sehol sem találom?
Xiaomi 5s plus
-
lcee79
addikt
válasz DigitXT #32604 üzenetére
Ja elég kellemetlen, főleg hogy minden progit újra letöltött többek közt játékokat is
Volt vagy 2 gigabájt ami lejött, abból fogalmam sincs mennit töltött wifin mennyit mobilneten, de én mobilneten semennyit nem akartam
Ilyen se történt még velem eddigCsak azt nem értem hogy a nő a telefonban azt mondta hogy 10.000 ft forgalom volt
de attól sokkal több, vagy csak annyi után szólnak?
És közben több is lejött? Nem tudom, de alig várom hogy kifizethessek 35.000 ft-ot olyanra amit nem kértem[ Szerkesztve ]
-
lcee79
addikt
A telefonom a szerviz előtt tegnap még jól megszivatott
a factory reset után beállítottam mindent, bekapcsoltam a wifit, stb de a mobilnetet nem kapcsoltam ki
ÉS a telefonom úgy döntött hogy valamihez a mobilnetet használja valamihez a wifit
De mivel nincs mobilnet előfizetésem így csinált nekem 10.000 feletti számlát amire jött értesítés hogy magas a forgalmam
Később vettem észre hogy nincs kikapcsolva a mobilnet, de úgy voltam vele, hogy úgyis wifit használt mindenhez, de nem így volt
A t-mobil oldalán a kedvezmények levonása nélküli számlám (nem tudom mennyi jön ebből le, lehet hogy semmi) 35.500 ft volt (Persze most hogy tájékozatott az illető aki felvette a t-mobil prevenciós osztályán 20 perc után semmi mást nem mondott, mint ezt a tényt, nincs olyan hogy eltöröljék vagy ilyesmi
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EA Sports WRC '23
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Asszociációs játék. :)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest