Hirdetés
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- 70mai Omni 4K - körszem-őrszem
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Be is futott a Honor GT Pro
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shokkolo
addikt
Mennyire nehéz lecserélni a hátlapot?
Nekem ugyebár eredetileg fekete, de az előző gazdája vett fehér hátlapot és az van rajta.
Tekintve h. a héten menne garanciába... lehet nem ártana visszacserélni(wifi gyengus, kijelző sárgul, és tényleg nagyon halk a telefon)
-
zuzo28
tag
válasz
kirkri #33013 üzenetére
kirkri és lcee79!
Köszönöm szépen a segítséget, a fastboot kikapcsolása (én sem tudom miért) és a fogkefés takarítás csodát művelt a telefonnal,így ismételten néha el kell tartanom a fülemtől, hogy normál hangerőn tudjak beszélni!!!
Lenne még pár alapvető kérdésem, mivel a telefonról lejárt a garancia, így lehet kissé megmókolom
Próbáltam utánanézni neten, de egyértelmű magyarázatot nem kaptam...Tisztában vagyok a bootloder nyitással, mert ugye az kell ahhoz, hogy felmenjen rá a CWM és egy másik ROM, (én most egy VIPER-re gondoltam kezdésnek, az régen volt és bejött) azonban nagyon érdekelne, hogy hogyan és elsősorban miért jó ha felrakok egy másik Kernel-t?
Illetve, azon kívül, hogy felrakok rá egy ROMOT esetleg flashelem a kernelt, tudom-e még valamilyen módon gyorsítani a telót?
Előre is köszönöm a válaszokat!
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
szunyi777 #33187 üzenetére
Steve romja is nagyon jo!
a vipert azert szeretem, mert olyan beallitasok vannak benne, amit en igen is hasznalok.
ma pl. nagyon orultem annak, hogy portoltak a sense 5-re a regi odojaras animaciokat...(#33188) centaurium!
en ilyen cpu allitasi lehetosegeket nem latok. (van, de nem ezek....)
a kernelt nem piszkaltam a romban levot flash-eltem. -
szunyi777
őstag
válasz
HUTCHDB #33186 üzenetére
Igen, vannak laggok bőven alap beállitással is!
Épp most akartam irni, hogy feltettem ezt a szép kis Slim Bean [Final 4.2.2] !!
Most megy minden vissza TB-vel, mert amit addig próbáltam minden működik, és szépen szalad!!!
Megnézem ez mit mutat majd...
Mivel Slim rom, igy semmi fölös nincs benne az égatta világon!!!
Nekem bejönnek nagyon a tiszta AOSP romok, és ez is igen jól néz ki.Én próbálta a vipert gyári kernellel, Alex több verziójával, de laggol néha és sokat eszik szerintem..
Ezért jobbak ezek a tiszta romok szvsz.. nincs bennük semmi felesleges app. -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
szunyi777 #33183 üzenetére
nem igazabol a hsz-re lenne valasz, de mivel te is vipert hasznalsz, igaz nem gyari kernellel, de kerdeznem, hogy a kovetkezo hiba jelen van-e nalad is:
en ma tettem fel (ismet) de igy este fele ujra elo jott az a hiba, ami miatt korabban is levettem ezt a romot.
a problema egy altalanos akadas, laggolas megjelenese.
nem ertem mitol, mert a ram ures, beragadva semmi nincs.
ujrainditassal ismet jo.
nem tudom mi az oka....meg a kernelt sem csereltem le, maradt a gyari. -
Steve1207
veterán
válasz
szunyi777 #33183 üzenetére
A radio verziókat egyszerűen a rom-ok tartalmazzák, pár file-t cserélsz és másikat használ. Az alap van a rom-okban, amivel hivatalosan jött a gyári rendszer, ezt nem nagyon szokták változtatni. Ha nem jó akkor lehet cserélni és tesztelni, de ha nincs gond a jelenlegivel akkor fölösleges szinte.
Szerk: és nem is feltétlen szükséges frissülnie, mivel különböző régiókba és szolgáltatókhoz vannak optimalizálva. Ez is egy mókolt, nem hivatalos, ha jól emlékszem.
-
szunyi777
őstag
Igen láttam azt a baseband-et azon az oldalon, és belinkeltem ott is amit a getril dob Nekem!
Nem tudom, hogy visszaminősiteni lehet-e, mert az nem szerencsés..
Ez az én baseban-em:5.1204.167.31
Ami a linkben van: 5.1204.164D.30Azért keresgettem, hogy melyik a legfrissebb baseband, mert ugyebár az enyém nem frissül az nyitás miatt.
Nem tudom, hogy ez CID, készülék, stb függő lenne?!
Nem tudom, hogy miért dob ismeretlent...Annó a samunál, ha pl.
rissült a Német baseband, vagy ota, azt kiszedték és külön lehetett frissiteni....
Pont úgy mint ami a linkben van...
De szerintem ez nem jó nekem, mert régebbi lehet...Csekkoltátok már a tieteket a getril-el? nincs ilyen problémátok?
Csak mert én a rom miatt gondolom, hogy irja, vagy a kernel... -
szunyi777
őstag
Baseband-ben ki van otthon ennél a készüléknél?
Minden működik, azzal nincs gond, de nem kellene, hogy unknown legyen...
A rom és a kernel miatt lehet?kössz
-
szunyi777
őstag
ÁÁáá Tasker felejtős, nem szeretem...
Akkor már inkább a Automagic * Automation, ez is szupi..
Ez CM-en volt jó, hivás bugnál, amikor nyomni kellett a hangerő fel-és le, hogy jó legyen a hang. -
szunyi777
őstag
válasz
HUTCHDB #33170 üzenetére
Keresgettem, nem sok minden van róla..
Ami talán érdekes, hogy 15perc elteltével kikapcsolja a hálozatot..Én már nagyon rég óta használom erre a célra a Deep Sleep Battery Saver Pro, és nem csalódtam benne..
Nekem úgy van beállitva, hogy a képernyő lezárása után bont minden kapcsolatot (wifi, mobilnet, stb..),és lehet konfigurálni, hogy ébressze fel ezeket...
Nekem 30 percenként ébreszti 2 percre...Leszinkronizálja ami kell neki, oszt pacsi..Jelez is általában a K-@ Mail Pro, egyebek..
Eddig bevált, és az előző telómnál jóval kevesebb volt a fogyasztás. -
volvoguy
addikt
Akkor nem kísérlem meg köszi skacok
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
volvoguy #33163 üzenetére
nincs ilyen rom.... sot a gyari sense5 az, ami talan a legtovabb birja.
ja, azert van olyan lehetoseg fozott romoknal (kerneleknel) amivel a processzort lehet alacsonyabb feszre venni, es lehet probalgatni ezzel jatszani...viszont kb. ugyanaz az eredmeny, mintha energiatakarekosra tenned.
-
volvoguy
addikt
Üdv! Nagyon filozok h rootoljam a keszulekemet de van még rá másfél év gyári garancia. Egy dolog ami miatt rootolnam... Fel lehet pakolni olyan romot amivel kibír ha nem is két napot de sokkal többet az akksi úgy hogy nyomkodom, bogyozom...??
-
VipJoco
tag
Eladó sorba állítottam a telefonom. Fehér márciusi vásárlás független 2 év gari volt ugye rajta. Nem nyitott így garis. Sérülésmentes, egy problémája a készüléknek hogy T-mob lógóval kapcsol be, ha ez probléma egyáltalán
-
-
Steve1207
veterán
válasz
kirkri #33140 üzenetére
Ez így van, az új felhasználóbaráti design ezt eredményezi, hogy minden honnan idekeverednek. Lassan kb vatera2 lesz a hirdetőfelhozatal...
Csak azzal érdemes szerintem a továbbiakban is foglalkozni, akinek van a régi rendszerben is értékelése, bennük még nem csalódtam szerencsére.
-
csgyuszi
csendes tag
Tiszteletem!
Nekem egy SH készülékem van! Magyar nyelvet a leírás alapján nem tudom összehozni!
nincs Customization Setting Provider az összes alkalmazások között!A Network Location ban Show notifications ki van pipálva, és ott 2 lehetőség van.
Vagy Force stop, vagy disable!
Ha a Force stop ra klikkelek és OK, akkor sem történik semmi!
Ha a More local2 telepítem fel, vagy bármelyik ilyen programot, akkor pedig meg jelenik a Hungarian (Hungary) lehetőség de klikk után ezt írja!MoreLocale 2 is not granted a CHANGE_CONFIGURATION permission. stb.
Most fogom ezt a lehetőséget (http://udhyantimilsina.wordpress.com/2013/08/15/how-to-unlock-developer-mode-to-set-multiple-languages-on-android-os-4-2-2/ ) , de szeretnék tanácsot kérni előtte!
A HTC annak ellenére, hogy rootolva volt a készülék az előző tulaj által, teljesen rendbe tette a készüléket, de a gyári szoftvert visszarakta! Ezért a MoreLocale 2 stb. már nem segít, mint szerviz előtt
Várom segítségedet!
Üdv
-
szunyi777
őstag
válasz
-FreaK- #33143 üzenetére
B@sszus, annak éppen nincs fent linkje az oldalon!
Csak a többinek...
Ezek vannak fent: 2.7 Classic PA 3, 2.7 Classic PA 1, 2.7 Classic, stb...
Most a 2.7 Classic-ot tettem fel, azt tesztelgetem.
Trickster mód ezzel 1-2 opcióval többet lát a kernelből mint a PA 3..
És az OTG is megy pendrival szépen, nem kell újrainditani.
Igaz Én az USB OTG Helper [root]+ a KEY (sötét áruházból)
használom.
Nem tennéd fel egy oldalra, lecsekkolnám akkor azt is?!@HUTCHDB Látom egy a problémánk!
-
_q
addikt
Köszi a segítséget.
-
kirkri
addikt
Ezt akkor neked kell eldönteni, hogy megéri-e.
Ha az illető tudott rá tenni custom ROM-ot, akkor egy Nandroid mentést is vissza tudna tenni, amivel megoldódna a problémája. Szóval nekem nem annyira hihető a téma.Más: Olyan szinten megnövekedett az inkorrekt eladók száma itt a Hardveraprón is, hogy az elképesztő. Egy One-t szeretnék venni már hetek óta, több hirdetésre is jelentkeztem, aztán amikor jöttek azok a kérdések, amivel meggyőződhetek róla, hogy a készülékkel minden rendben van, hirtelen már elmaradtak a válaszok.
-
-
_q
addikt
-
_q
addikt
Sziasztok!
Ilyen hibáról hallottatok már, hogy ha egy új rom kerül a telefonra, akkor nem működnek a szenzorok (giroszkóp, közelség érzékelő)? Vagy ez egy hardveres problem lehet?
-
-FreaK-
veterán
válasz
szunyi777 #33128 üzenetére
Francba.. ennek a kernelnek is lőttek. Tényleg új teló után kell már nézzek, erre már szinte nem fejlesztenek semmit.. :/ (mármint nem emiatt kell új teló, de ez csak a végső lökéseket adja meg)
Most mióta megjelent én a PA3-as kernelt használtam, de nekem úgy tűnt, hogy a PA2 gyorsabb, valszeg a hotplug miatt, ezért rakom is vissza.
-
szunyi777
őstag
Eddig használtam az alex 2.7 Classic PA 3 kernelt, de az OTG miatt lukes91javaslatára feltettem a régebbi 2.6 RC-t.
Érdekes, most vettem észre, hogy a 2.6 RC-t lehet húzni 1.6 GHZ ig.
Meg máshogyan dolgoznak benne a CPU governor-ok..
Nem ugyanolyan százalékban hajtja a cpu-t az Pl.:az interactive ..Esetleg valaki használja ezt a kernelt? 2.6 RC?
-
HUTCHDB
nagyúr
-
-HTC-
tag
Úgy olvastam, hogy kiadták a hivatalos 4.4-et!
Szerintetek megkapjuk?
Az One szinte biztos. -
Tyer
őstag
Mostanság eléggé elkezdett szarakodni az akkum...
Hozzá se nyulok, és oránként 2%-ot esik az akku. Egy nap alatt lazán lemerül... -
Pityukaka
tag
Meg tudja mondani nekem vki, hogy a búbánatban tudom a leggyorsabban átpakolni a HTC One X-ről másik androidos gépre a névjegyeket, sms-eket, képeket stb.? Az "Átvitel" alkalmazás csak 2 HTC között kommunikál.
-
dbala
tag
Sziasztok!
Erre valaki valamit?http://prohardver.hu/tema/re_htc_one_x_egy_telefon_mind_felett/hsz_33086-33086.html
-
szunyi777
őstag
válasz
Kossuth #33114 üzenetére
Oké !
Figyelj rá, hogy csinálj egy nandroid mentést a PhilzTouch recoveryvel, és jegyezd meg, hogy azzal csináltad, mert a nandroid tartalmazza a recovery-t is.
Nem biztos, hogy egy másik recovery-vel vissza tudod állitani, és forditva is!
Lehet, hogy a régi nandroidok nem mennek fel PhilzTouch recoveryvel!Ugye érthetően irtam?!
Ezt az OTG-s mountolást kipróbálom én is.
Épp ma érkezett a kábel Kinai barátainktól, kemény 260F-ért
Az egér, bill, szupi
Az usb-vel vannak gondok... felismeri, majd ha leválasztom, csak reboot után látja megint -
szunyi777
őstag
válasz
Kossuth #33109 üzenetére
Simán lehet toolkitből flashelni az image-file-t!!
Azért javasoltam!
Ki kell másolni a zipből az image file-t, és flashelni!!A zip file csak könnyiti a dolgot, hogy ne keljen pc-t használni a feltelepitéséhez, és csak az image file és az update script van benne!
Én is igy flasheltem fel!
Nekem aranyszabály:1 nandroid mindig legyen a telón!!! ~25 GB-on elfér egy ~2gb-os mentés...
@centaurium Találtam ezt a szép szerszámosládát !
Igen sokmindent tud, mond6nám, hogy mindent...
A fastboot command parancsokban is igen testreszabható, és tartalmazza az ADB command parancsort is!Ezzel meg lehetne oldani a frissitést...
Telepitette az ADB-drivereket is szépen...
Szupi, látja a készüléket, és újra is inditja amiben szeretném... -
Shokkolo
addikt
nah bekövetkezett amitől rettegtem.
megindult a kijelzősárgulás nálam is
szerintetek van rá sansz, hogy "relocked" telót garanciáztassak vagy buktam? -
szunyi777
őstag
válasz
Kossuth #33104 üzenetére
Esetleg a PhilZ Touch recovery nem tud mountolni OTG-n keresztül pendrive?
CWM 6.0.4.4 Advanced Edition / PhilZ Touch 5.18.5 + exFAT + NTFS
Én még nem csináltam, csak 5let.
Igen sokat tud, ez a recovery.
Mert akkor azt fel tudod esetleg tenni, és mountolhatnál arról! -
Kossuth
tag
Üdv!
Segítséget kérnék!!!!
Titanium backuppal töröltem néhány rendszeralkalmazást és nwem indult el a rendszer.
Csináltam egy cache és dalvik cache wipe-ot. Ezután sem indult el, ezért csináltam recoveryben egy factory resetet. Ezután a telefon kiírta, hogy no OS installed.Gondoltam sebaj, felrakok egy új ROM-ot USB-ről, mert az SD-men nincsen semmilyen mentés.
Itt van a gond, TWRP 2.4.0.0. recovery van fent, de nem tudom mountolni az USB-t.
Rádugom OTG-vel, a pendrive el is kezd villogni, de sehol nem találom a recoveryn belül az USB-t.Valakinek valami ötlet, hogy hogyan tudnék ROM-ot juttatni a telóra?
-
SG3rg0
őstag
A beállítások menüben találtam egy ilyen visszaálítós mentős részt. A beállításokat és az appokat tudom HTC fiókba menteni és google fiókba.
Ez működik? Mentésre rájöttem hogy kell, de a visszaállítás hogy működik?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Fehér
- ELADÓ - Xiaomi 14T Pro 5G 512GB 12GB RAM Dual Mobiltelefon (2,5 év garanciával)
- Apple iPhone 16 Pro 128GB,Makulátlan Karcmentes Állapotban,2025.11.18-ig Apple Garancia
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A54 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest