Hirdetés
- A Xiaomi 15S Pro a Qualcommnak és a MediaTeknek szól
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Honor Magic V2 - origami
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Márkosz
tag
Gondoltam leírom a salyát tapasztalataimat a Sense 5-ről és maga a rendszerről!
Natehát, kezdjük a Blinkfeed-el. Hát elősször féltem tőlle de amikor beállítottam, hogy mik jelenjenek meg rájöttem, hogy nem is olyan rossz ez! Aztán lassan elkeztem rendszeresen használni. Míg odáig jutottam, hogy reggel amikor felkelek az első a Blinkfeed, és nem a Facebook mintrégen..Tehát bejön nekem a Blinkfeed!
A Designe az nagyon jó, rendkívül komoly felnöttes lett a Sense 5! Rendkívül gyors, és eggyáltalán nem akad. A Sense 4+nál gyorsabb nem sokkal de gyorsabb! Ezen kívül nekem van olyan is (igaz ritkán), hogy 500MB szabad RAM-om van az átlag az a 350MB szabad RAM! Letusztult, egyszerübb lett a Sense 5! És van %-lék kijelzés az aksiról, ez +pont a HTC-nek! És a menü lefelé görgethető és ugrik úgy mint a Sense 3.6-ban (személy szerin nekem ez jobban bejön mit, hogy oldalra lapozzak az app-ok között).
Na persze van ami nem tetszett PL.: Az, hogy a 3D-s képernyők közti váltás kimardt. És hogy a kezdőképecnyőket nem lehet körbelapozni! Nincsen Tükör App, nincsen, nincsen Hots Phot App, nincsen Feladatkezelő App sajnos! Szrintem a zenelejátszó a Sense 3.6-ban volt a legjobb, de ez is megteszi, ha az ember megszokja! És még ami nekem személy szerint rossz volt, az az volt, hogy a régi Sense 4+ban amikor fülessel halgattál zenét akkor ha lehúztad az Állapotsávot akkor ki tudtad kapcdolni a Bestaudio-t, erre a Sense 5-be nincs lehetőség. Csak ha bele mész a beállításokba és ott tudod kikapcsolni! Lehet sokakat nem érint de engem zavart picit!
Egyébként jó, és ajánlom mindenkinek! Érdemes telepíteni, és tudjátok: "Türelem Sense 5-öt terem"
Sok sikert mindenkinek! Ezeket a tapasztalatokat 1hét alatt gyüjtöttem össze!
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- A Xiaomi 15S Pro a Qualcommnak és a MediaTeknek szól
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ukrajnai háború
- Politika
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- VGA hűtő topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- EAFC 25
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro Max / Natural Titanium / 256GB / Gyári kártyafüggetlen (156)
- iPhone 13 Pro / Sierra Blue / 256GB / Gyári kártyafüggetlen (142)
- iPhone 13 Pro / Graphite / 128GB / Gyári kártyafüggetlen (143)
- iPhone 12 / Blue / 256GB / Gyári kártyafüggetlen (147)
- iPhone 13 Pro / Sierra Blue / 128GB / Gyári kártyafüggetlen (152)
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Xiaomi Redmi A3 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest