Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Márkosz

tag

Gondoltam leírom a salyát tapasztalataimat a Sense 5-ről és maga a rendszerről!

Natehát, kezdjük a Blinkfeed-el. Hát elősször féltem tőlle de amikor beállítottam, hogy mik jelenjenek meg rájöttem, hogy nem is olyan rossz ez! Aztán lassan elkeztem rendszeresen használni. Míg odáig jutottam, hogy reggel amikor felkelek az első a Blinkfeed, és nem a Facebook mintrégen..Tehát bejön nekem a Blinkfeed! :D A Designe az nagyon jó, rendkívül komoly felnöttes lett a Sense 5! Rendkívül gyors, és eggyáltalán nem akad. A Sense 4+nál gyorsabb nem sokkal de gyorsabb! Ezen kívül nekem van olyan is (igaz ritkán), hogy 500MB szabad RAM-om van az átlag az a 350MB szabad RAM! Letusztult, egyszerübb lett a Sense 5! És van %-lék kijelzés az aksiról, ez +pont a HTC-nek! És a menü lefelé görgethető és ugrik úgy mint a Sense 3.6-ban (személy szerin nekem ez jobban bejön mit, hogy oldalra lapozzak az app-ok között).

Na persze van ami nem tetszett PL.: Az, hogy a 3D-s képernyők közti váltás kimardt. És hogy a kezdőképecnyőket nem lehet körbelapozni! Nincsen Tükör App, nincsen, nincsen Hots Phot App, nincsen Feladatkezelő App sajnos! Szrintem a zenelejátszó a Sense 3.6-ban volt a legjobb, de ez is megteszi, ha az ember megszokja! És még ami nekem személy szerint rossz volt, az az volt, hogy a régi Sense 4+ban amikor fülessel halgattál zenét akkor ha lehúztad az Állapotsávot akkor ki tudtad kapcdolni a Bestaudio-t, erre a Sense 5-be nincs lehetőség. Csak ha bele mész a beállításokba és ott tudod kikapcsolni! Lehet sokakat nem érint de engem zavart picit!

Egyébként jó, és ajánlom mindenkinek! Érdemes telepíteni, és tudjátok: "Türelem Sense 5-öt terem" :D Sok sikert mindenkinek! Ezeket a tapasztalatokat 1hét alatt gyüjtöttem össze! :D

Új hozzászólás Aktív témák