- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Milyen GPS-t vegyek?
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
Új hozzászólás Aktív témák
-
Isual
veterán
A cikk jó lett!
A plecsnivel egy dolog miatt nem értek egyet, pontosabban elfogadom, de véleményem szerint lehettetek volna megengedőbbek is. A két nagy negatívum az ár és az üzemidő. Na most ezek közül ár biztosan, de az üzemidő is valószínűleg szignifikánsan fog (előbbi csökkenni, utóbbi) javulni. S ha azt nézzük, hogy egy tesztelőnél kibírt 10-12 órát (ami azért valóban gyenge), s egy kis optimalizáció után megy majd 14-15-öt, akkor igazán nincs min szomorkodni.
Egyrészt azért mert a felhasználók (szvsz) többsége egy ilyen teszt intenzitásánál kisebb igénybevétellel fogja használni a telót, s így sima az egy nap. Aki meg így vagy ennél jobban, az ennél jóval erősebb aksival rendelkező telókat is le fog majd meríteni fél nap alatt (kiv. talán a Razr Maxx).
Illetve a másik dolog amit nem értek üzemidő kapcsán, hogy miért örülnénk, ha másfél napos lenne az üzemideje? Egy napot kibír - hurrá - de a másik nap már úgyis csak arra lenne jó, hogy vigyázunk a telóra mint a hímestojásra, hogy mikor adja meg magát. Egy nap után egy 12-15h-s üzemidejű és egy 20-25h-s üzemidejű telót is tölteni kell, akkor nemértem miért van emiatt "lehúzva" a One X.
Az ár ... az ár meg olyan, hogy aki most 180k-ért megveszi annak ez nem negatívum, akinek meg az az akkor veszi majd meg, amikor már nem lesz (annyira) az...fél év múlva mittomén... szóval nekem kicsit mondvacsinált negatívum ez a kettő és csak azért lett sztem is "csak" ajánlott mert nem akartátok ellőni a k-betűset az SGSIII előtt... pedig mégha az olyan is lesz, ez is lehetne különösen ajánlott ha más miatt nem, akkor a Sense 4.0 miatt.... na mind1Más: dr. Kind a bemutató videóban milyen fülest dugsz a telóra?
Illetve szomorú lettem én is, amikor megtudtam, hogy nem jön beats füles, s nekem is csak agybadugós játszik - a hagyományos mind kiesik a fülemből - milyet érdemes venni, amivel lehet kezelni a bejövő hívásokat, zenelejátszót is? HTC stor-ban van egy fehér 6k-ért, fekete 8k-ért (nemértem miért drágább az egyik a másiknál ), ezek megfelelőek a feladatra, vagy más agybadúgós fülesek azért jobbak lennének hangminőségben? (ár most mindegy, nemtom mi számít jónak csak nézelődök így, hogy nincs benne beats fülses... )
[ Szerkesztve ]
Egy a lényeg, hogy egészség legyen… meg beteg
-
ForRedGlory
félisten
Nem tudom... Volt SGS-em, most SGS2 van, igazából az SGS amihez kellett kompromisszumot kötni (lásd anyaghasználat), az SGS2 minden további nélkül hibátlan telefon (leszámítva, hogy idővel beég a kijelző, de cserélik gariban), azonban az a HTC One X nagyon bejövős, leszámítva az akksit. Rendben van, hogy nem bír ki sokat (mert tuti nem bír ki sokat, gondolom a mobilarénások általában ugyanúgy tesztelnek minden telefont hogy legyen viszonyítási alap), de az hogy nem cserélhető az akksi, elég gázos...
i4-ben sem cserélhető, de az legalább nem merül le, sőt... Pedig ezt a telefont megvettem volna, ha normális az üzemideje. -
janes1976
őstag
Köszönöm szépen a hosszú infót!
Mégiscsak ez a leghitelesebb, mármint ezeket az infókat egy olyan embertől hallani, akinek HTC telefonjai voltak.
Na majd becsattogok valahova, ahol megtapizhatok egyet, no meg kipróbálhatom a SENSE-t. Most már kíváncsi is vagyok a sok Samsung után.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi X6 Pro 512/12 GB (Grey)
-
Cyberpunk
félisten
válasz FragMaster #194 üzenetére
Valami kivetni való mindig van. De nem akkora problem az. Nyilván egy SAMOLED RGB-s HD, vagy IPS HD kijelzővel jobb lenne az kétségtelen.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
DroppaB
csendes tag
válasz callmeakos #31 üzenetére
Nekem csak annyi volt a bajom vele, hogy a Samu kopogós plasztikot rakott rá, amikor pl. lehetett volna rozsdamentes acélt is beleépíteni. Így is olyan könnyű, majdnem kiesik a kezemből, lehetett volna rádolgozni, legalább a hátlapon egy kis fémet. Vagy ha már műanyag, akkor olyan polikarbonát, mint az N9-Lumia800-Lumia900 trióban. Ugyanez a bajom a Galaxy Nexussal is, hogy az oldalt körbefutó csík egyszerűen ocsmáány barna műayag. Mintha ráf*stak volna.. SZVSZ
tsaabeka.com, Xperia S
-
tajcsi
őstag
válasz janes1976 #189 üzenetére
Figy nem tudom magyarországon mi a helyzet. Szerbeknél egy uj HTC sensation 2 év szolgáltatói garival 400eur /term. kártyafüggetlen/ míg rgy SGSII 460eur...
Mondjuk kamerája az SGSIInek egy picit jobb, meg az értintőkijelzője, mivel az SGSII üveg, a Sensation meg plasztika /ha nem is plasztika, a két telefont egymás mellett próbáltam ki és kurvanagy a külömbség a kettő kijelzője között a sammy javára//Namost. SGSII-esem tavaly szeptember óta van. Most van rá olyan ROM ami normálisan gyors, nem buggol és tűrhető a külalakja.
Arról inkább nem beszélek mennyire nehéz volt megszokni -hmmmm, még most is kellemetlen néha - a sammy felülete...
A SENSE a HTC lényege, egyszerűen ezt nem lehet elmagyarázni...használj egy SENSE-es telefont egy hétig, utána menj át SAMSUNGra amin touchwiz van...én jobban szenvedtem mint krisztus a kereszten és ez most enyhe kifejezés. A HTC SENSE felülete annyira user orientált, egyszerűen eltölt valami kellemes érzés amikor azt használom...
Még mielőtt valaki azt mondana hogy HTC fan vagyok, NEM, tapasztalatból beszélek, volt sammy és HTC telefonom is. Az SGS III jobb lesz mint ez, ktségkívül. Csakhogy ha váltani fogok, kivételesen figyelmen kívül fogom hagyni a kamerát /mert most mind a OneX és SGSII is ugyanazt a kijelzőt kapta szvsz másban nemnagyon külömböznek majd/ és visszamegyek Sensere.HTC telefonjaim voltak : Diamond, tytn, tytnII, touchpro, touchpro2...soha egyikkel sem volt gond. Szoftvert cseréltem kedvem szerint, a mechanika az meg tartott atomstabilan nem mint egy n97nél ahol a flipp lötyögött 1 hét után...
MAXIMUS VI Extreme, Z87-WS, 3970X és sok más fimomság nálam...
-
janes1976
őstag
Az a baj, hogy jelenleg az üzemidő nem tudom hanyadlagos a listán, de szerintem vagy az utolsó vagy pedig az utolsó előtti.
Hát igen, nem lesz egyszerű dolga az S3-nak.
[ Szerkesztve ]
-
FET-MEN
veterán
az ára húzos de mégjóhogy ezt venném és nem a 4s-t pl..
nagyon komoly hardver nagyon komoly szoftverrel ez szépIphone 7
-
Cyberpunk
félisten
válasz #19708160 #188 üzenetére
Igen jelenleg az a tuti, és hát nem sokkal vastagabb (+1,9 mm) a RazrR-hez képest.
Egyenlőre nem látom a tolongást a többi gyártó részéről e írány felé. Sajnos. Így kell ezt csinálni némi vékonyságot beálldozva, mehet egy kövér akku bele. A jelenlegi vékonysági trend amúgy is gáz, mert nem stabil a fogás.Hope was the right choice, and it always will be.
-
janes1976
őstag
Régen Motorola fan voltam, csak utána nem tetszettek a telefonjai.
Se tudásilag, se kinézetileg.
Viszont ez a HTC gyönyörű.
[ Szerkesztve ]
-
janes1976
őstag
Nem, atomrégen volt egy nokiám, fekete-fehér kijelzős, utána meg motorola v600-asom. Utána volt Samsungom. HTC-m nem volt.
Most komolyan. Annyival jobb a HTC mint a Samsung?
Nekem mindig is bejövősök voltak a HTC-k, csak nálam ez már a megfizethetetlen kategória. Most itt nyilván nem a középkategóriára gondolok.
[ Szerkesztve ]
-
janes1976
őstag
Általába értettem, nem erre az egyre. Tudvalévő hogy mind a HTC mind pedig a RIM nem véletlenül kerültek a padlóra a pénzügyi mérleget tekintve. Az a közös bennük, hogy gyakorlatilag elérhetetlenek a telefonjaik, csak a lóvésok engedhetik meg maguknak. Mondok egy példát: a faszér nem tudja a HTC annyiért adni a telóit mint a Samsung? (azonos kategóriára gondolok)
Motorola Razr Maxx: ez a telefon engem is érdekel, főleg hogy az üzemidő több mint érdekes.
negyedes: oké, felejtsd el, már privátba kaptam rá választ.
[ Szerkesztve ]
-
tajcsi
őstag
Tulárazottak??? Na ne...pár éve amikor az N97 megjelent ugyanennyit fizettem érte sőtt még többet is és na aztán az egy f*s készülék volt. Lötyögött nyekergett a kameravédő karcolta a lencsét...
Ezek a mai HTC-k úgy vannak összerakva mint a valamikori piramisok, nem tudom volt e HTC telefonod mostanában, nekem a galaxy SII előtt Sensation volt.../bánom is a váltástA készülékkel minden rendben, a Sense 4 képeken rémísztőbb volt mint így liveban, costum ROMok úgyis lesznek hamarosan, szóval visszakell vonnom azt, hogy ratyiul néz ki...
Ami viszont idegesít ebben a telóban is, meg a Sensationban is, valamint az SGSIIben az a kidülledt kamera...kérem szépen, ezt párszor leteszem az asztalra, há' milyen lesz??? Szörnyű, hogy egy ennyire átgondolt telefonban ilyen apróságra nem figyeltek oda..Hjajj de szeretnék egyet Nade, várom az SGSIII revansot Gratulálok az oldalnak, sok híres oldalt leelőztetek a teszttel ahol még nyoma sincs Emelem kalapom!
MAXIMUS VI Extreme, Z87-WS, 3970X és sok más fimomság nálam...
-
janes1976
őstag
A hozzáértőket kérdezném, hogy ha nekem egyik alapfeltétel, hogy jó sok magyar alkalmazás legyen a telómra, akkor melyik oprendszert válasszam?
[ Szerkesztve ]
-
Reinhardt
őstag
De szeretnem, ha a forum szurheto lenne olyan hozzaszolokra akiknek legalabb mar volt a kezukben az adott telefon.
Most kereken 5 ora hasznalat utan 70%-on all a toltottseg, allando wifi, es az en atlagos hasznalatomtol kicsit elrugaszkodva (mindenki keri, hogy mutassam meg neki ). 1 napot boven kibir!
-
törölt tag
Nagyon szép,és igényes,amin változtatnék az az akkumulátor kapacitása.Azt kellene fejleszteni végre.
-
Neurotoxin
őstag
Az akksit már tegnap kitárgyaltuk, hogy botrányos. Nem is az akku, hanem a készülék étvágya. Nekem a régi Sense jobban tetszik, de ez ugye szubjektív. A telefon anyaghasználata viszont nagyon tetszik és ez az időjárás szoftver is szépen animált. Nade 180 ezret egy telefonért??
Valami hasonló időjárás szoftver nincs fent a marketen(Play)? Akár ingyenes, akár fizetős?
[ Szerkesztve ]
19 éve a PH! lapcsaláddal!
-
tildy
nagyúr
válasz ForRedGlory #172 üzenetére
Ha abba se raknak smart dialt, mint a nexusba sem tettek, akkor felejtos
Sajnalom, hogy a samsung ilyen aprosagot elbaltazott. PArdon , a google. Hiszen az ICSben sincs."Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
Flash86
tag
Nekem akkor is kéne! Volt róla szó, hogy ezen egy régebbi firmware van, az egyel nagyobbal tovább bírja. Az lehetetlen hogy 1800MHa ilyen gyorsan merüljön... Vagy ennyire szuper az sLCD2 fogyasztása?
"Kezdetben vala a sötétség, és ahogy nézem, az is maradt"
-
rinbanbo
tag
szerintem valahogy mégem vannak egy szintem kijelzőben ...[link]
Samsung infuse 4g 4.5" super amoled plus...
-
Zirowe
nagyúr
Használja a htc reset opcióját (hangerő le+fel+power).
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
randras
veterán
Nem tetszik... egy jó kis bootloop esetén mit csinál egy Android móker egy ilyen telefonnal?
:/
-
válasz dr. Kind #157 üzenetére
Tényleg nem lehetne ezentúl az akku kivesézésénél legalább Android fronton pár Screenshotot csinálni a fogyasztási adatokról? Nem muszáj mindet beilleszteni a cikkbe, elég egy link a képekhez szerintem. Azért a leíráson felül abból is sok információt meg tud az ember.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
Telomanikus
senior tag
Ára csak le fog menni...un poco... de nagyon tetszik! Ennek még a kamerája is jól teljesít.
-
rinbanbo
tag
A képzeletbeli trónra fel ült a samoled + mellé na eszt megnézem egy sgs 2 mellet ugyan azzal a képpel...
Samsung infuse 4g 4.5" super amoled plus...
-
Én ezt láttam már Nem is engem kell győzködnöd. Ha az alsó képen látható "Képernyő" sávra kattintasz majd akkor elvileg mutatnia kell majd, hogy az a használati % pontosan mennyi időnek felelt meg arról is csinálj majd screenshotot mert nem mindegy, hogy 65% 2óra aktív kijelző használat vagy csak 20perc.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
Stanley-B.
őstag
Hát, az új SGS-nek talán árelőnye ha marad...
Meg esetleg akku, de ha lesz is előnye abban, minimális. -
enginev3.0
félisten
Tetszik nagyon, kamera szerintem jó lett az elődökhöz képest, az én használatom mellett még az akksi is jó lenne, kell De előbb az ára kéne
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
metalbull
csendes tag
a galaxy nexus bír 3 óra böngészést (egy tesztben írták), akkor ez 2-t?
Samsung Galaxy S6 Edge Plus
-
dr. Kind
aktív tag
Múlt hét péntek óta van nálam, szóval hat teljes napig nyüstöltem a teszt előtt. Éjszakára mindig töltőre dugtam, hogy reggel teljes töltöttséggel induljon a nap, a 10-12 órát a saját tapasztalataim alapján írtam. Illetve tegnap megtudtam, hogy a telefonhoz érkezett egy frissítés, amely elvileg javít az akkukihasználtságon, ám ez a mi példányunkra nem érkezett még meg.
-
tildy
nagyúr
Reinhardt forumtars a masik topikban linkelte az ovet:
Este en is csinalok screenshotot.
dr. Kind: azert a teszteles, mikor folyamatosan nyomkoraszod nem normal uzemi hasznalat. Probalj ki egy desiret, ugyanilyen teszthasznalat mellett, garantalom, annal se kapsz jobb eredmenyt.[ Szerkesztve ]
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
-
K0vasz
aktív tag
Én az akksinál azt nem értem, h hogyhogy csak ekkora fért bele? Ha pl. az Xperia Raybe (3.3", 9 mm vastag) belefért egy 1500 mAh-s akksi, akkor ebbe a tepsibe FIZIKAILAG miért nem ment bele egy kb. kétszer ekkora?
Az SIII meg gondolom még azért nem jelent meg, mert az lesz a londoni olimpia "főszponzora" vagy mi, és majd közvetlenül előtte akarják piacra dobni
-
tildy
nagyúr
O, dehogynem tudta
Dr. Kind, lehet tudni , hany napig tesztelted? Csak mert mindenki vakon elhiszi a 10 orat , amit irsz, kozben meg akinek ilyen telefonja van,az meg bambul bamban , hogy mi van? Csak mert a 32 ora az nagyon nem 10[ Szerkesztve ]
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
kolosanyi
veterán
Hát ez a cucc se változtatja meg a véleményem... Nem jönnek be a HTC telefonok na. Ez van, nem tetszhet mindenkinek ugyanaz.
-
tibi683
tag
válasz d.salvatore #149 üzenetére
Egyetértek
-
d.salvatore
tag
Nekem kifejezetten nm tetszik. Jó vas meg minden, de ingyen is csak eladásra kéne (ez a véleményem, nem kell megkövezni, nem trollkodás)
[ Szerkesztve ]
Apple iPhone 5S White 64GB - iOS 7.1.2
-
Robertoq
őstag
Persze mint minden "hír" az SIII kapcsolatban ez se biztos, de elméletileg már 10 milliót előrendeltek
-
tibi683
tag
Inkább fejlesztenének már normális akkumulátorokat hiába a sok mag ha 10 óra alatt lemerül!!
-
Nem minden munka van asztal mögött. Az enyém sem, de még tölteni sem tudom munka közben csak ha veszek külső akkut.
Na meg suliban sem minden asztalon van fejenként 1 konnektor.
[ Szerkesztve ]
-
cudarz
tag
Nem ertem mi a bajotok a 10-12 oraval. Tegyuk fel reggel 8-kor leveszed a toltorol, mesz meloba/suliba, este 8-kor mar siman otthon vagy. Raadasul ez gyakori hasznalat mellett van, tehat normal hasznalat mellett meg tovabb is birhatja.
Plusz meloban amugy is az asztalon van a telo mert barmikor kellhet, kozben radugsz egy toltot, maris minden ok.Jo ez, nem kell parazni.
-
tildy
nagyúr
válasz daniel909 #126 üzenetére
Nem hasznalok nem agybadugos fulest. Kiesik a fulembol.Este azert kiptobalom. Ezt adjak hozza: [link]
-
fury71
aktív tag
válasz RaveForce #25 üzenetére
Várjunk azért azzal a pünkösdi királysággal, mert az SIII meg sem jelent. Még csak legendák övezik a samu telefonját, szinte semmit nem lehet tudni róla. Főleg nem azt mikor jelenik meg pontosan. A One X már itt van, kézbe vehető, tesztelhető, megvehető stb. az SIII még sehol.
Persze biztos nagyot fog ütni az SIII, de az is lehet hogy nem és ha nagy bukta lesz a samu?
Akkor mégis marad ez a csúcs teló?[ Szerkesztve ]
Az élet valójában egyszerű, csak mi ragaszkodunk hozzá, hogy bonyolulttá tegyük.
-
Zirowe
nagyúr
Egyszerre hány érintést tud érzékelni a kijelző?
Az otg funkcióhoz elég a sima otg kábel, vagy olyan kell, ami közben tudja tölteni is a készüléket?
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
Ez a felhasználói szokások közti különbség. A mai telefonok nagy része átlagban 5-6óra böngészést bírnak full akkuról folyamatosan. Ha valaki nekiesik simán lemeríti bármelyiket fél nap alatt és akkor még rájön a zene, film, telefonálás.
-
petymeg
addikt
Szeretem a htc-t, különleges és nem éppen tömegtermékeket gyárt.
Én htc dhd-ről most váltottam xperia s-re, a tesztet olvasva úgy érzem elkapkodtam és várni kellett volna. (bár a Sony-t is jobbnak hozta ki a mobilaréna teszt, mint amit én tapasztalok)
Szerintem pár hét és lesz a t-nél is.Idézet az akkuról:
"Többször előfordult, hogy az estét sem várta meg, már 10-12 óra használat után enni kért, ami felettébb bosszantó tud lenni."Ez nem annyira rossz. A Sony-m ennyit se bír.
Mocskos idők, szeretned kéne, A jövő itt van és sose lesz vége! Mocskos idők a sarokba bújva! A jövő itt van, kezdjük újra!
-
Wictor
őstag
A francba... Pedig az Xperia S olyan jónak tűnt... Eddig.
-
fi:zi'k
nagyúr
Pofás ketyere, az biztos.
Viszont az üzemidő gyalázatos, ahogy már sokan írták. Személy szerint ráadásul egy ekkora tepsit nem tudnék elképzelni mindennapi használatban telefonként. Annak már időnként a 4" is sok..96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
Gabi 8906
senior tag
válasz daniel909 #126 üzenetére
X10-em előtt DHD-m volt. Amit én linkeltem az tényleg egy sz@r. Nem is használtam, és felháborítónak találtam hogy még mindig ilyen vackokat osztogatnak a prémium kategóriában is. Az általad linkelt füles jól néz ki, és nem is olyan drága.(Néztem nemrégiben, amikor még DHD-m volt.) Alap tartozéknak kellene lennie egy ilyen fullos HTC-hez. Pláne hogy az alján ott virít a Beats felirat.
Most látom a javításodat. Az a füles ami 1:40-nél van, egy ugyan olyan vacaknak néz ki mint amit én linkeltem. Még a csatlakozója se aranyozott. Ahogy fogod forgatni a csatlakozót az aljzatban, úgy fog recsegni a hang. (Szégyent hoz a Beats feliratra.)
[ Szerkesztve ]
Motorola Razr 40 Ultra+Lenovo Thinkplus-GM2 Pro+Sony SRS XG500
-
janes1976
őstag
A hozzáértőket kérdezném, hogy ha nekem egyik alapfeltétel, hogy jó sok magyar alkalmazás legyen a telómra, akkor melyik oprendszert válasszam?
-
FragMaster
addikt
válasz Gabi 8906 #123 üzenetére
Xda-n ahogy láttam nem ilyen a formája, legalább is a fülbe dugós rész nem ennyire kiugró és lapos a vezeték kialakítása. Passz, hogy pontosan melyik modell lehet.
Misály: szintén xda-ra hagyatkozom, a hátlapon a kameránál nem bronz a berakás, hanem...hogy fogalmazzak, különböző fény hatására máshogy csillogó élőben inkább fekete
Cingáriusz: Amoled miatt kinek hogy jön be. Imádom a feketéit meg a betekintési szögeit, de a színek meg a beégés lehetősége ellenszenves. IPS-nél legalább nincs ilyen, jók a betekintési szögei is is max a fekete mélysége jelenthet kompromisszumot.
[ Szerkesztve ]
"FragMaster felhasználónak 11 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!": http://goo.gl/vYc6Ml
-
tildy
nagyúr
-
őstag
HA kijön a Galaxy S3 AMOLED-el, jobb kamerával és mondjuk 50%-al jobb üzemidővel akkor kb. addig volt a ONE X jó vas.
-
dr. Kind
aktív tag
válasz pingwin011 #117 üzenetére
beállítások -> alkalmazások, itt kiválasztod, amelyiket el szeretnéd rejteni, és katt a letiltás gombra.
-
daniel909
addikt
válasz Gabi 8906 #123 üzenetére
szerintem ezt adják mellé, ha van egy kis eszük. Komolyan az általad linkelt fülesnél, még a kínai 500 forintos HAMA is jobban szól.Tévedtem, mert ezt adják mellé @1:40. E sem tűnik nagy számnak...
@Tildy: és hogy szól? elmegy átlag, átlag, vagy jól?
[ Szerkesztve ]
YoTube csatornám (nem csak tech) https://www.youtube.com/channel/UCuHjE5-zXaFdto2QQaNW5HQ
-
Angel1981
veterán
Ez igen, elismerésem a HTC-nek!
-
Gabi 8906
senior tag
Remélhetőleg ez az ár csak amiatt lett ilyen magas, mert még a Beats füles is bele volt számolva. Ha egy ilyen HTC fülest adnak hozzá akkor elmennek a sunyiba.
Motorola Razr 40 Ultra+Lenovo Thinkplus-GM2 Pro+Sony SRS XG500
-
tildy
nagyúr
válasz callmeakos #50 üzenetére
Nekem a legfobb bajom mas keszulekekkel a smartdial hianya volt
xkisszoltanx: mint irtam, jobb uzemideje van , mint a desirenek. Az kulonosen ajanlott plecsnit kapott. Mivel akinek viszont van, az nem csak teszteli, hanem hasznalja is napi szinten, nem tudok egyeterteni a cikkben leirt akkuidovel.
Nem tudom , milyen markaju fules van hozza, de nem agybadugos, a reszemrol az kuka. Ahogyan az iphone 4s fulese is hsznalhatatlan szamomra. Kiesik a fulembol, na.
[ Szerkesztve ]
-
Misály
addikt
válasz gretzky77 #73 üzenetére
Detto, bh-503-t hasznaltam mar az 5800-on is, minimalisan erezheto hogy jobban merul a keszulek.
A keszulek hata ritka ronda ezzel a bronz berakassal. Uzemido nulla, de legalabb nem cserelhetsz akkut. A kamera tovabbra is otvar. Nem ertem az ajanlott plecsnit az uj SGS le fogja radirozni...
[ Szerkesztve ]
-
mizu
aktív tag
Elég retek teljesítmény ez az üzemidőt nézve. Polikarbonát ide vagy oda, ajánlott plecsnit a hardver gyorsaság és külalak miatt nem adtam volna. Maximum "tetszett". Arra leszek kíváncsi, hogy meddig gyúrnak a mobilóriások a gyorsaságra és mikor koncentrálnak már az üzemidő javítására. Továbbra is a RAZR Maxx van az első helyen a szép/gyors/hosszú üzemidő mezőnyben.
▫️ PH! FAN ▫️
-
bok92
addikt
Nem lett rossz, de lesz jobb...
-
Szelley
senior tag
válasz FragMaster #116 üzenetére
+1 lusta voltam utánanézni de azért valljuk be, one s-nél is elég kellemetlen lehet ez a dolog
-
pingwin011
aktív tag
"A kavalkád elsőre zavarónak hathat, ám az Ice Cream Sandwich egyik újításának köszönhetően pár mozdulattal elrejthetjük a nem használt szoftvereket, ezzel egy csapásra rendet téve a káoszban"
Ezt hogy? Mert lenne pár szoftver, ami csak foglalja a helyet nekem a menüben. Köszönöm!
-
janes1976
őstag
Meg az akksi.
Szelley: ezt a cikket én is olvastam. Durva.
FragMaster: megnyugodtam.
"Sajnos már nem Beats fülhallgató jár a készülékhez, helyette egy HTC gyártmányú fülest kapunk majd."
Nem értem őket, miért ennél a készüléknél váltottak. Túl tökéletes lett volna? A 180kba nem fér bele? Mer ez így spórolásnak tűnik.
Nekem eddig mindig Samsung telefonom volt, de lehet hogy ez most megszűnik.
[ Szerkesztve ]
-
SzlobiG
félisten
Igencsak jó lett lehet a Diamond után újra lesz HTC a kezembe? Mindenesetre mindenképp megvárom az S3-at hogy mit mutatnak, lesz dolguk ha ezt űberelni akarják egyedül a kamera ami továbbra is gyenge pontja a HTC-nek.
(#114) janes1976 Na igen az kimaradt.
[ Szerkesztve ]
-
Lotusomega
senior tag
180k és műanyag, fos kamera, ráadásul még a fülest is kispórolják belőle? A fél nap alatt lemerülő akkuról nem is szólva..Hát, így látatlanban is inkább az SGS3!
-
joey04
titán
Legjobb droidos készülék lett, de ez várható is volt. Viszont a kényelmetlenségen kívül itt a következő érv, hogy miért lenne jobb emberi méretű kijelző. Tovább bírná a gép. Egy max 4"-os kijelző kellene bele. De így is tarol.
-
Szelley
senior tag
Nem tudom a One X-nél is ugyanez-e az eljárás, de ez elég érdekes..
@Dunbar: Ha tokot vesz az illető nem tökmind1 hogy alatta műanyag, alu vagy üvegből van a készülék?![ Szerkesztve ]
-
DemonDani
addikt
"A hátlap alatt egy 1800 mAh kapacitású akku található, ami papíron egyáltalán nem gyenge,"
nem gyenge 1800 mAh?? jó hogy nem kiemelkedően jónak lett becézva
NEM FIZETETT REKLÁM! >>armegoszto.hu<< Folyamatosan friss akciók.
-
Dunbar
senior tag
válasz DarkChild #102 üzenetére
Én nézegettem a Lumiát/ N9-et. Jó, de nem voltam elájulva. Amikor Omnia 7-et fogtam/ láttam először az sokkal nagyobb hatással volt rám. Használatban viszont rossz az O7 féle fém, pl. egy Need For Speed közben nagyon csúszkálós lesz, nem stabil a fogása. Olyan burkolat kéne, ami nagyon ellenálló, nem karcolódik, nem törik, minőségi a tapintása és jól is néz ki.
A vékonyítás azért is nem felesleges, mert így legalább olyan tokot választhat az ember, ami megfelel neki és nem lesz kellemetlenül vastag a cucc.Akkuval meg lehet, hogy tényleg érdemes lenne az első frissítéseket megvárni, 4S, Lumia 800-ban is voltak ilyen bakik.
-
janes1976
őstag
Nem tudom miről beszéltek, az iphone 4s is csak ajánlottat kapott.
Én mindig túlárazottnak találtam és találom a HTC telefonjait (nem is engedhetem meg magamnak), nem tudom miért van ez az érzés bennem (lehet mert nincs ennyi zsém). A Különösen a Samsunghoz képest érzem ezt. Ha egymás mellé teszel egy Samsung telót meg egy HTC-t, de nyilván nagyjából azonosat hardveresen, a Samsung jóval olcsóbb. Ez miért van? Viszont ez a teló nagyon meggyőző és nemcsak a teszt miatt. Ha az akksit szofverileg lehet orvosolni lásd nokia, akkor engem meggyőzött.
[ Szerkesztve ]
-
Azért nézz meg egy Polikarbonátot(Lumia800, One X) vagy egy Desire hátlapot tapintásra és utána egy SGS1-et ami sokaknak recsegett, csillogós kopogós ujjlenyomatgyűjtős műanyag volt. Közel sem ugyanaz az anyagminőség. Az SGS2 hátlapján kívüli rész meg karcolódik például.
(#105) Szelley: bírom az ilyen okos megmondó embereket akik nem látnak ki a szemüveg mögül. Itt fórumban is vannak akik panaszkodnak rá, kollégáim egy része is ilyen készülékkel bír. Persze én huzamosabb ideig nem használtam, de ennek meg vannak az okai.
[ Szerkesztve ]
-
embe
nagyúr
Tetszik. Nem kicsit, nagyon!
A tesztfotók közül az tetszik amelyik a polcokról, és azok tartalmáról készült. Nincs túlterhelve az a polc? Grátiszba elfogadom a rajta lévő cuccokat, csak hogy segítsek nektek ne kelljen ott pakolgatni.
Onkyo TX-L20D, 4K Dolby Vision, streamer, HDMI, USB, phono, fehér 2.1-es erősítő eladó
-
DarkChild
senior tag
Nokia Lumia 800-at használtam nemrég - ha a One X-nek épp olyan a burkolata, mint annak, akkor semmi baj nem lesz vele, mert szerintem tökéletes tapintású, jó minőségűnek hat.
(A fém burkolat általában megizzasztja az ember kezét, de ez nem.) -
Kismaci
tag
A tegnapi Mobilarena TV-ben is a kicsikét tesztelték, mutatták be.
Kiderült, hogy 1.26-os szoftver van rajta - tehát xxar az akksi idő. Azt olvastam a pdafanclub-on a felhasználóktól, hogy a szoftver frissítés segített rajta sokat.Egyébként... folyamatos játékkal-nyomkodással úgy le tudom meríteni a Leo-t is, hogy ihaj. Pedig annak nem olyan a kijelzője...
No meg ami feldühített, az a 6/10-es ár-érték arány. Drága Dr Kind, úgy mégis... mivel ez nem alma, ezért ennyi?! Ódákat zengsz róla, hogy milyen szuper, közben meg ennyire értékeled? Nem lenne baj, ha nem az lenne, hogy majd az iPhone 5 tesztjében a cca. 210k-s induló árra minimum eggyel jobb pontot adsz majd. Mert az iPhone, az iPhone... komolyan.
Szóval jó teszt, de ennyire azért nem kellett volna az árát lehúzni.
Ha HTC, akkor jajdedrága, ha meg Samu, akkor meg nem sok ugyanez az ár?! 177 induló ár egy ilyen csúcskészüléknél nem sok - én a megjelenés után két hónappal vettem a Leo-t KEDVEZMÉNNYEL 169-170-ért. Akkor az volt a flagship. Most meg a One X.Egy szó mint száz, a csúcskészülékeknél miért kell hasra esni egy 180k-s árcímkétől?! Igen, tényleg rengeteg, na de azért, ha végiggondoljuk, akkor az iPhone 4s még mindig bőven 190 felett van hivatalosan...
Ronda és fiiiinom!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest