Hirdetés
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- MIUI / HyperOS topik
- Garmin Fenix 8 AMOLED - a csúcshódítás költséges
- Sony Xperia 1 VI - egyből hat
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
Új hozzászólás Aktív témák
-
LouiS22
veterán
válasz hurrikan #11771 üzenetére
Ez egy régesrégi és idegesítő bug, egyébként a Facebook oldalán van a bibi (adatvédelmi izé). Két lehetőséged van:
1. google, photo unlocker (Chainfire írta), ez belepiszkál a telefon contacts2.db-jébe és innentől kezdve látszani fognak a hiányzó fotók (plusz 3rd party appok is megjelenítik a fotót). Root kell hozzá.
2. szerintem ez az elegánsabb: HaxSync nevű app (hátrány: fizetős, de azt az 1 dollárt ki lehet bírni). Ő pedig azt tudja, hogy High Resben szedi le a képeket a Facebookról (ami valljuk be, szintén jobban néz ki, mint a pixelháború). Elég jól működik automatán is, persze lesz olyan kontakt, ahol manuálisan kell majd linkelned. Én ezt használom most, eddig minden szép és jó. Úgy állítottam be, hogy naponta egyszer nézzen rá a listára, hogy van-e valahol frissítés és csak wifin+töltőre dugva csinálja ezt. Így még felesleges erőforrást sem pazarol.
Sőt, van egy harmadik alternatíva is: Friendcaster nevű kliens, ami szintén képes a high res fotók mentésére.
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest