-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yoshileon
csendes tag
Tetszett az OTA frissítés, épp étteremben voltunk, és mobilneten hagytam, hogy tegye a dolgát. Mire végeztünk, a telefon is lefrissült, 5%ot merült csak az akku, szóval minden jól ment.
Mostanáig.
Kezd megzakkanni a telefonom. A programok érdekesen frissítenek, de ami most igazán zavar, hogy az üzenetek app megbolondult. egy órája kaptam egy sms-t, és azóta két-három percenként folyamatosan újra megkapom. Ugyanaz az üzenet, még az idő is ugyanaz (21:20).
Először azthittem a bank kattant meg, és küldözgeti folyamatosan az üzeneteket, de a dolog a sim kártya eltávolítását követően is folytatódott.
Természetesen próbáltam kényszerített leállítást, telefon ujraindítást, de az sms csak jön és jön, leállíthatatlan.
Mégvalami ami szorosan kapcsolódik, az üzenetek programon belül időnként ez a felirat jelenik meg:
Sorry, service is currently not available. Please remove and relaunch.Mi tévő legyek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Bitcoin topic
- World of Warships
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Jövedelem
- Óra topik
- További aktív témák...
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" i7-1265U 16GB 256GB magyarbill 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest