Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
PROHARDVER! témák
IT café témák
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
BenHans
addikt
Ma egy érdekes dolog történt. Egy link átirányított egy oldalra ahol azt írták hogy az M7 HTC készüléke vírussal fertőződött azonnal tisztítsa meg bla bla és töltsek le valamit és bekapcsolta a rezgőmotort ami úgy rezgett mintha hívnának.
Én erre csak bezártam a böngészőt(cm browser), megszűnt a rezgés és letöltöttem az avastot de az nem talált semmit.Még soha nem találkoztam hasonlóval. Szerintetek mit kell ilyenkor tenni? Csak kamu? Vagy nyomni kéne egy resetet? Fáljaim/adataim biztonságban vannak?
Lehet nagyon láma kérdés de az ilyen vírus/kém szarságok nem tudom hogy működnek droidon.
köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- iPhone topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Beköszöntött az űrinternet kora
- Borderlands 4
- Videó stream letöltése
- Battlefield 6
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- A Chrome egyeduralmára tör a ChatGPT böngészője
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- iPhone 16 Pro 128GB white titanium fehér titán független Apple 1 hét garancia
- Apple iPhone 17 Pro 512GB Kék Színben Kártya-független,12 Hónap Garancia,Bontatlan 0 Perces Készülék
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- szinte új iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Apple iPhone 15 Pro, 128Gb, független, fekete, 1 év garancia
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! DDR5 Gamer Notebook! Rog Strix G513RC / R7 6800HS / RTX 3050 / 16GB DDR5 / 512 SSD
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3670 100% Akkumulátor
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest