- Hitelesítették az S26 Ultra csalódást keltő telepét
- Új fejezet nyílik szeptemberben az iPhone történetében
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Az iPhone hajthatatlanságán gúnyolódik a Samsung
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
izsmen
tag
Sziasztok!
Ma csinalt valami erdekeset a telefonom. Autoba volt a tartoban, mikor eszrevettem,hogy feher a kepernyo...es restartol. Kezbe veszem, hogy megnezzem mi tortent. PIN kod elott elougrott egy kis folyamatjelzo, hogy Android beallitas..vagy micsoda frissites..vegig ment, es utan jott a PIN kod keres. Nem is szolt, hogy van valami frissites!
Kesobb, meg már csak fogta magat, es kikapcsolt, teljesen. Vartam vele hatha elindul megint magatol, de nem. Magamnak kellett bekapcsolnom. Soha nem csinalt meg ilyet.
De remelem nem is fogja. mert nem ezt varnam el a HTC-tol. Mindig HTC volt.
Remelem nem lesz ebbol szerviz.2014.májusi a telefon. Szolgáltatótol vett, teljesen gyari minden. Csak par alkalmazas van rajta, napokban semmit nem telepitettem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro 128GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új, bontatlan, iPhone 13 kártya-független, apple világ-garanciával
- új, bontatlan, iPhone 14 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 255XF FHD IPS 300Hz 0,5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961)
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i7 8700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S3 TG Corsair 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest