- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
dani3l
őstag
válasz
BenHans #31447 üzenetére
Tenyleg eleg korrektül nez ki a 9, bar en nem estem hanyatt töle, szerintem semi extra, csak a kötelezö. Minden esetre dicseretes, hogy vegre nem gagyi külsöbe burkolva, hala a HTC-nek. Viszont az akku nekem igy elsö blikkre eleg sovanynak tünik, de majd kiderül..
A 6 viszont tenyleg gyönyörü, nagyon egyben van, jol eltalaltak az egesz koncepciot, a hardver is ütös es ott meg az akku is eleg combos.
Csak ez a kijelzö meret...
Nekem mar a One is hatareset, bar egy ekkora kijelzöt kevesebb kavaval bele lehetne tenni egy telefonba, az meg ugy pont elmenne, de en szemely szerint ennel nagyobbat tuti nem fogok venni..
De van egy olyan erzesem, hogy rövid idön belül megjön az eszük a gyartoknak, ennel messzebb mar ugysem nagyon lehet menni, meg aztan a V3-as "pengeörület" is lecsengett egy idö utan.. Akkor majd vegre csinalnak 2 milivel vastagabb telefont normalis akkuval es el fog ferni kisebb kijezö is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 128GB Onyx Black Megkímélt állapot, 100% akku!
- Honor X6a 4/128GB, Újszer, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor X6 4/64GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bezámítás! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB W11
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550 Vision D B550 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3207
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest