- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Kínosan környezettudatos a HMD
- Yettel topik
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
saintex72
aktív tag
Ha valaki furcsa dolgokat tapasztal az ukkuval kapcsolatban annak lehet hasznos.
Amióta megvettem a telefont azt vettem észre, hogy a merülési folyamat elég szépen folyamatosan történik, arra gondolok, hoy irreális ugrások, százalékban nincsenek benne. Kivéve (nálam) pl. ha videót néztem alacsony töltöttségnél, akkor másodpercek alatt 14 , 9, 1 %, mire töltőért nyultam kikapcsolt. Ez mindíg így volt égy fél éven keresztül. Soha nem léptem be a "szervíz" menübe, power, hangerő le kombóval. Aztán egyszer valami oknál fogva mégis beléptem. Nem csináltam semmit csak beléptem és újraindítottam. Azóta nincs ez a hirtelen merülés, eddig csak erre a belépésre gyanakodtam, most már biztos vagyok benne, hogy akkor kalibrálódott az akku helyes értékre, mert tegnap éjszaka nem raktam töltőre és lemerült. Ma reggel feltöltöttem 100%-ra, levettem 6 perc elteltével 91%. Még 5 perc 87%. Semmit nem csináltam vele, kikapcsolt kijelzőn. Újraindít, feltölt, ugyanez kétszer. 87%-on megállt a merülés mindíg. Na mondom szervíz, kezd meghalni az akksi. És akoor eszembe jutott amit az előbb leírtam. Akkor már pár óra eltelt 75%-on állt az akksi. Bekapcs, hangerő le, szervíz menü, újraindít, 89%. Feltöltöttem 100-ra és azóta normális tempóban merül újra.
Ez jó hosszú lett, de remélem valakinek hasznos lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Építő/felújító topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- PlayStation 5
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest