- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- MIUI / HyperOS topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel 9a - a lapos munka
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Zirowe #20964 üzenetére
S3-an pl. volt olyan nadroid backup-om, ami kb. 2 gb volt.....
MÁS:
Megmondom őszintén ezt a kitkat -et várom már.
Emlékszem, nyáron, amikor az első one-om volt, akkor eléggé sokat dobott a 4.1-ről 4.2-re váltás az egész működésen.
Én spec. a 4.4-es hivatalos sense-re portolt (vagy sense-vel együttes) romtól még ettől is folyamatosabb működést várok, mint most 4.3-an.
Most a gyári 4.3-at használom, ami itt-ott meg-meg akad...
Nem tudom nexus 4-en érdemi változást hozott-e a frissítés?
Most, hogy napi szinten nézegetem az M8-al kapcsolatos híreket, (és szinte biztosra mondható a SoC az új modellben) egyre többször próbálgatok SD800-as processzorral szerelt telefonokat.
Ha azt a nyers erőt fogja hozni az új modell, szinte biztos, hogy váltok.
Míg mondjuk az S4-nél, G2-nél engem nagyon idegesítenek az akadozások, amelyek jóval szembetűnőbbek mint itt one-on, azért egy-egy dolog megnyitásakor, vagy futtatáskor már bizony az a processzor és grafikus megjelenítő jobb paraméterei érzetben, látványban is megjelennek.Szóval véleményem szerint a hTc optimalizálása és a mindenben jobb hardveres előrelépés, igen is brutális szerkezetet fog hozni...vagyis remélem!
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ismét egy minőségi készülékkel jelentkezett a HTC, az új zászlóshajó prémium anyaghasználattal, Full HD kijelzővel és Ultrapixel kameratechnológiával támad.
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független gyönyörű akku 97%!!!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 650W
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- AKCIÓ! ASUS Z170-DELUXE Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest