-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Zirowe #20964 üzenetére
S3-an pl. volt olyan nadroid backup-om, ami kb. 2 gb volt.....
MÁS:
Megmondom őszintén ezt a kitkat -et várom már.
Emlékszem, nyáron, amikor az első one-om volt, akkor eléggé sokat dobott a 4.1-ről 4.2-re váltás az egész működésen.
Én spec. a 4.4-es hivatalos sense-re portolt (vagy sense-vel együttes) romtól még ettől is folyamatosabb működést várok, mint most 4.3-an.
Most a gyári 4.3-at használom, ami itt-ott meg-meg akad...
Nem tudom nexus 4-en érdemi változást hozott-e a frissítés?
Most, hogy napi szinten nézegetem az M8-al kapcsolatos híreket, (és szinte biztosra mondható a SoC az új modellben) egyre többször próbálgatok SD800-as processzorral szerelt telefonokat.
Ha azt a nyers erőt fogja hozni az új modell, szinte biztos, hogy váltok.
Míg mondjuk az S4-nél, G2-nél engem nagyon idegesítenek az akadozások, amelyek jóval szembetűnőbbek mint itt one-on, azért egy-egy dolog megnyitásakor, vagy futtatáskor már bizony az a processzor és grafikus megjelenítő jobb paraméterei érzetben, látványban is megjelennek.Szóval véleményem szerint a hTc optimalizálása és a mindenben jobb hardveres előrelépés, igen is brutális szerkezetet fog hozni...vagyis remélem!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AliExpress tapasztalatok
- PlayStation 5
- Hogyan lehet témákat keresni a fórumban?
- Microsoft Excel topic
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Formula-1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 SUPER 12GB Be Quiet! Silent Base 601 850W
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3190
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest