-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
barcsajani
tag
válasz
spawn21 #11309 üzenetére
-ÉN- tehát akkor muszáj lenne 2x elmennem Debrecenbe?
Dátum: ma, 16:15 loller84 Felhasználó hirdetései
Sajnos igen, de mint irtam ha megyunk be a T-Mobileba, akkor allom az utikoltseged.Illetve, ha itthon lesz az auto, akkor akar ki is tudok menni erted, de ez meg nem biztos.
Vagy, nemtudom ott nalad van-e valahol T-Mobile uzlet, mert szerintem az telhesen mindegy, hogy hol fuggetlenitik, elvegre csak par kattintas az egesz. Es akkor megyek en, es viszem a papirjait.
Felhasználó letiltása
Dátum: ma, 16:19 Üzeneted:
-ÉN- mivel Romániában lakok ezért nem hiszem,maximum a másodikat úgy intézzük,hogy valahol a kettő közt megyünk mondjuk valami kisebb faluba ha van nállatok T mobil.. mennyiért is csinálja meg?
- ÉN - Dátum: ma, 16:19 Üzeneted:
sajnos azt nem értem,hogy miért nem tudom megkapni egyszerre mindenét? miért kell az adásvételi?
Dátum: ma, 16:28 loller84 Felhasználó hirdetései
Azert, mert addig nem tudom kikerni a papirjait, vinnem kell az adas vetelit.
Felhasználó letiltása
Dátum: ma, 16:29 loller84 Felhasználó hirdetései
masreszt pedig azzal igazolhato, hogy ki vette es kitol.*-----------------------*
most pedig ez volt a beszélgetésben
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 14 Pro, 128 GB, kártyafüggetlen, számlával
- Eladó iPhone 12 Pro Max 128 GB Kártyafüggetlen 100% akkumulátor
- Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3544
- GYÖNYÖRŰ iPhone Xs Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3537, 100% Akkumulátor
- Surface Laptop 5 Touch 13.5 Retina i7-1265U 10mag 4.8Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Önerő nélkül is megvásárolható .1-10 hónap BANKMENTES részletfizetés.Arena Racer szövet gamer szék
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3336
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 Gen2 - i5-1135G7 I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest