-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
barcsajani
tag
válasz
spawn21 #11309 üzenetére
-ÉN- tehát akkor muszáj lenne 2x elmennem Debrecenbe?
Dátum: ma, 16:15 loller84 Felhasználó hirdetései
Sajnos igen, de mint irtam ha megyunk be a T-Mobileba, akkor allom az utikoltseged.Illetve, ha itthon lesz az auto, akkor akar ki is tudok menni erted, de ez meg nem biztos.
Vagy, nemtudom ott nalad van-e valahol T-Mobile uzlet, mert szerintem az telhesen mindegy, hogy hol fuggetlenitik, elvegre csak par kattintas az egesz. Es akkor megyek en, es viszem a papirjait.
Felhasználó letiltása
Dátum: ma, 16:19 Üzeneted:
-ÉN- mivel Romániában lakok ezért nem hiszem,maximum a másodikat úgy intézzük,hogy valahol a kettő közt megyünk mondjuk valami kisebb faluba ha van nállatok T mobil.. mennyiért is csinálja meg?
- ÉN - Dátum: ma, 16:19 Üzeneted:
sajnos azt nem értem,hogy miért nem tudom megkapni egyszerre mindenét? miért kell az adásvételi?
Dátum: ma, 16:28 loller84 Felhasználó hirdetései
Azert, mert addig nem tudom kikerni a papirjait, vinnem kell az adas vetelit.
Felhasználó letiltása
Dátum: ma, 16:29 loller84 Felhasználó hirdetései
masreszt pedig azzal igazolhato, hogy ki vette es kitol.*-----------------------*
most pedig ez volt a beszélgetésben
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu-Nothing Phone 3a Pro Grey Glyph stílus, 3 optikai zoom 12/256 GB -3 hónap garancia
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 3800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN T7 FSP 650W
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest