Hirdetés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Dobja a némítókapcsolót a OnePlus
- Honor X8c - nem csap nagy cécót
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Mobil flották
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
- Volt egy kis félreértés a OnePlus frissítési politikáját illetően
-
Mobilarena
HTC Desire (codename: Bravo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
moonman
titán
válasz
Pszihonaranc #498 üzenetére
-
19_OsY_81
aktív tag
Mi a lejobb bongeszo erre a telora? A lenyeg, hogy elbanjon a flasshel es ne szerveren keresztuli verzio legyen.
-
Pszihonaranc
senior tag
Ha valakit érdekel egy nagyon jó minőségű angol nyelvű unboxing videó.. katt ide
-
ocean drive
csendes tag
Szervusztok!
Hogy áll a telefon word, excel, pdf file-ok kezelésével? A word, excel csak olvasás, esetleg szerkesztés? -
19_OsY_81
aktív tag
Egy erdekes dolgot vettem eszre. Ha felmentek a teloval a Wizzair oldalara, es akartok foglalni jegyet, akkor nem tudtok, mert miutan kitoltottetek a mezoket, nem tudtok raklikkelni a mehet gombra. Tudtok erre valami megoldast? Probalkoztam mar a trackballal is, de a telefon egyszeruen nem erzekeli azt a gombot a weboldalon.
Otlet?
-
luv3rboy
csendes tag
válasz
ThorsHUN #481 üzenetére
Sziasztok,
Én ma rendeltem meg a GSMline-tól mivel a GSMhome-nál ki tudja mikor lesz... nekem is 125 helyett 130ezret mondtak de nem érdekel nem tudok várni többet, akarom a kis Dezirémet!
Milyen tarifacsomagot javasoltok hozzá? 1 gigás elméletileg elég
Melyik éri meg leginkább?Előre is köszi a tanácsokat
[ Szerkesztve ]
-
Darthforce92
tag
Sziasztok, egy ilyen készülék megvételén gondolkodok. Szlovákiából 105.000Ft lenne. Azt itt leírtak alapján ha gond van vele akkor itt Mo-n is szervizelik. Az egyetlen kérdésem ami még megválaszolatlan maradt , hogy vajon valamilyen eszközzel lehet a desire-t tv-re/moncsira kötni? pl mint az evo-t csak ne mini hdmi -vel? Ha tud valaki erről infot léci írja le.
-
oalex
senior tag
"Leejtés, vízcseppek, ráülés, ilyeneket mennyire bírnak?"
Csak a te kedvedért, ezeket mind kipróbáltam rajta és semmi baja nem lett, kivéve, hogy kicsit kiugrott belőle a képernyő (a "földhöz vágás" rész után), de könnyedén vissza pattintottam. Víztől meg sem nyekken és amikor a 100+ kilómal rá ültem, az sem okozott neki gondot. Úgy hogy nagyon ajánlom.
"Úgy értem ezek működnek normálisan BUG-ok nélkül?"
Ezt is mind kipróbáltam, és jelentem, hogy minden BUG normálisan működik.
Ember!!!
Nagy ám az isten árlatkertje.
[ Szerkesztve ]
-
ThorsHUN
őstag
Az angliai keszulekekkel kapcsolatba van barmi negativum?
(Kivancsi lennek a tobbi keszulek vajh honnan szarmazik)
-
animoo
senior tag
Na jó, de ha el akarod adni, akkor azért számít annak, aki megveszi, meg hogy mennyiért...
Egyébként én nagyon szeretem a Nexust, egy hónapja van meg, de tök elégedett vagyok, mindenben megfelel, amit elvárok egy okostelótól.
Tudom, ez itt senkit nem izgat, de mégiscsak kvázi ikrek, még ha nem is egypetéjűek. Remélem, mások is így lesznek a Desire-rel!A gsmhome-nál ha megnézitek, szinte minden készülékhez ezt írják
Főleg azt, hogy magyar gari, erre ugrik a nép. Én az S200-amat vettem ott, hát arra nem is létezik olyan, hogy magyar gari, mert nincs itthon hivatalosan...Azért kérdezzetek rá a biztonság kedvéért.
[ Szerkesztve ]
-
ThorsHUN
őstag
Mondjuk most keresett meg a GSMLine, hogy 125-ert fel ev bolti garis keszuleket adnak es hat hogy 130-ert mar 24 honap gyari garis keszuleket kaphatok naluk...
Koszonom szepen akkor azt hiszem itt veget is ert a GSMLine-os erdeklodesem125-ert meg a gsmhome -nal lehet kapni 24 ho gyartoi garival.
(A gsmline-os aremelest nem igazan ertem, hiszen tudjuk, hogy a keszulek alapbol 24 honapos garival rendelkezik, valamint az euro arfolyam is pozitivan reagalt a valasztasok hatasara.
Sokan kapkodjak a Desire-okat? Nem ertem:S) -
vitomi24
tag
Hello!
En szombaton vettem 1et,es kifejezetten ajanlom.Felejtsd el amit eddig hasznaltal!!En csak Nokiaztam eddig,de mar 1 jo darabig nem fogok ujra.Volt a kezemben N900as is,nekem katasztrofa volt.Uj vezetes kene mar a Nokianak,mert ha igy haladnak mindenki lekorozik oket.
Szoval,szaladj vegyel 1et!!! -
YoungOld
tag
válasz
ThorsHUN #472 üzenetére
A szerződés a megrendeléskor jön létre, amit te írsz, az a teljesítés időpontja.
"A fogyasztók szempontjából nagy kockázatot jelent, hogy a szerződéskötéskor a fogyasztó és az eladó földrajzilag egymástól távol van, így nincs lehetőség a szerződési feltételek alapos tanulmányozására, a termék, vagy szolgáltatás megvizsgálására, és ebből következően olyan áru, vagy szolgáltatás lesz a szerződés tárgya, melynek lényeges tulajdonságai a vásárló előtt egészen a teljesítésig rejtve maradnak." (Jobbágyi Gábor, Fazekas Judit: Kötelmi jog. Szent István Társulat, Budapest, 2005)
Szerintem tehát a szerződés a webshopon történt megrendeléskor jön létre, onnantól számított 8 napig indoklás nélküli elállási joga van a vevőnek, ami független a teljesítés helyszínétől, módjától. -
EkSYS
senior tag
és más egyéb olyan "normális" funkcionalitásban nem szenved hiányt amit a hétköznapi ember a legtöbbször használ? (MMS, SMS, fényképező, ébresztőóra ilyenek)
Úgy értem ezek működnek normálisan BUG-ok nélkül?
Leejtés, vízcseppek, ráülés, ilyeneket mennyire bírnak?
)Másik amin gondolkodom az a Legend, azért mégis nem kevéssel olcsóbb)[ Szerkesztve ]
-
ThorsHUN
őstag
válasz
YoungOld #468 üzenetére
A megrendeles nem kotelez teged semmire. A szerzodeskotes a fizeteskor, illetve a vasarolt cucc atadasakor kottetik. A torveny maga azert szuletett meg hogy akkor amikor latatlanban veszed meg az arut, akkor legyen lehetoseged azt mondani, h "jaaa ez igy nez ki... akkor nem kell"
A 3 napos szemelyes atvetelkori indoklas nelkuli visszavetelre nem lattam meg torvenyt.
-
Gubro
senior tag
Na ebbe inkább nem mennék bele. Az ékezetekről: kezeli, tudsz írni, fogadni. Egyetlen ponton nem kezeli jól, az a névjegyekben keresés.
Példa: Gáspár Győzőt nem tudod keresni, mert az ékezetekre nem keres, de ha beütöd a G S P R vagy a G GY, vagy akár a P és Z betűket, akkor simán megtalálja. A néveben bárhol előforduló nem éekezetes karakterekben simán keres. -
vendingo
veterán
válasz
ThorsHUN #467 üzenetére
Én konkrétan kereskedelemben dolgozok, és a 3 napos elállás joga mindenhol van.
Max.: fehérneműboltban nem veszik vissza a dolgokat higéniai okok miatt, na meg az élelmiszereknél se veszik vissza a 10 deka párizsit szintén egészség ügyi dolgok miatt.Nem tudom, hogy mit kell ezen agyalni. A 3 munkanapos visszavétel mindenhol érvényes, a webshopok meg kötelesek kiírni az üzletszabályzatot, és abban biztos le van írva minden.
[ Szerkesztve ]
-
YoungOld
tag
válasz
ThorsHUN #462 üzenetére
A vonatkozó jogszabály itt olvasható.
Én úgy értelmezem, hogy akkor van lehetőség a 8 napos elállásra, ha a szerződéskötés (megrendelés) webshopon zajlik, és attól függetlenül érvényes, hogy az átvétel személyesen történik. De nem vagyok jogász, lehet, hogy félreértettem, de egyelőre így látom.[ Szerkesztve ]
-
Hiftu
senior tag
válasz
ThorsHUN #462 üzenetére
Korábban olvastam egy cikket a webes vásárlás utáni elállás feltételeiről.
Bármilyen extra feltételhez kötni az elállás lehetőségét aggályos a fogyasztóvédelem szerint.Tehát, ha a készülék sérülésmentes, összes alkatrésze megvan, akár nejlonszatyorban is visszavihetnéd. (Jó, lehet ez kicsit erős...)
Ez a csomagolás kibontás miatt (tehát üzemszerüen használni szeretnéd a készüléket) extra díjat felszámolni fogyasztóvédelmi kategória. -
Mappa
addikt
Ma végre sikerült végig olvasnom a tesztet
jó a cikk,teló minden az főként...így egy gyors kérdés ami egyből eszembe jutott.Ez a Desire más színben kapható lesz később vagy csak ez a barnás feeling marad...jól néz ne ki egyszínűben is,pl fekete vagy szürke
szerk.: ha esetleg volt már ez kérdés sorry de még nem olvastam hsz-et
[ Szerkesztve ]
-
erdoke
titán
Így van, a HTC-ket nem is kell a Speedshopba vinned, még ha ott vetted is, egyből fordulhatsz az E-Care Kft-hez, ami a hivatalos magyar szerviz.
(#456) EkSYS
Valószínűleg hibás szoftver futott azon a készüléken. Gyakran okoz problémát a magyarítás, de újabban talán annak a minősége is javult.
MMS, ékezet nem probléma, magyarítás hiánya szerintem egyenesen előny...[ Szerkesztve ]
-
EkSYS
senior tag
Sziasztok!
Tanácsokat, véleményeket szeretnék kérni:
Desire-t vásárlásán gondolkodom, de egy családba már korábban vettek egy Touch Pro-t vagy Pro II-t.
Sok baj volt vele, kamera ment / nem ment. MMS is hébe-hóba. Fagyogatott.
A Desire-rel vagy úgy általában generál a HTC készülékekkel előfordulhatnak még ilyen a mindennapi alapfelhasználói problémák?
Most az oké hogy mindent tud, sense, GPS, csilli-villi, de telefonálni lehet vele, nem fagy le ha beszéd közbe jön egy új hívás? Tudok vele MMS-t küldeni? HA készítek vele egy fotót azt tudom küldeni azonnal MMS-be? Ékezeteket kezeli, tudja?Várom a véleményeket!
Köszi!
b -
Gareth
csendes tag
Aha, és ezzel az univerzális kelet-európai rommal a speedshop árulná? Miért ez a legjobb rom?
Bocs a sok kérdésért, csak nem akarnék én is olyan szerencsétlenül járni...sbazsi: Nem erről van szó, csak sok fórumozó véleményét olvastam már, akik ott vásároltak és eddig talán "csak" egyikőjük számolt be ilyen durva kellemetlenségről. A hivatalos 2 éves garancialevelüket meg elfogadta az e-care, szóval nem tudom...
[ Szerkesztve ]
-
-
eos30d
aktív tag
Mire ti megveszitek én lehasználom.....
miért nem beszélünk arról hogy menyire qvajó ez a telefon. ("az okoskodó boltoknak" meg azért van sokszor köze a telefontesztekhez,mert általában náluk hamarabb megvan egy vadonatúj típus mint a speednél...a reklám se elhanyagolható
) Mindenki el tudja dönteni maga mit szeret, milyen igényei vannak egy telefonnal kapcsolatban és kész. Vagy megveszi vagy nem veszi, vagy csak vágyódik rá. Azért még egy gyártót se kell leszólni mert nem nem olyan mint a másik. Fogyasztói társadalom vagyunk. Örüljünk neki hogy ekkora a felhozatal, és évente ennyi telefont produkálnak a gyártók, lehet böngészni, szemezgetni..mire belakja az ember az egyiket jön is a másik. és azt se mondta senki hogy nem lehet otthon tartani az összes menő kütyüből egyet.
-
törölt tag
válasz
Napfénysüti #447 üzenetére
én úgy tudtam, hogy Lengyelországban van valami gyűjtőszervíz ebben a régióban. nem csak a pda-k, hanem a laptopok is oda mennek. de ettől még forgalmaz(hat)nak itthon termékeket hivatalosan.
-
törölt tag
válasz
YoungOld #441 üzenetére
a gyári garancia az olyan, amit a gyártó ad (ennek ellentéte a bolti garancia, a kétes eredetű vagy használt termékek esetében). a HTC minden telefonjára 2 év világgaranciát ad. az, hogy oda azt írják, hogy magyar garancia, csak hangzatos, mert ugyanúgy érvényes bárhol Európában, vagy az olyan országokban, ahol a HTC jelen van.
olyan nagyon nem hiszem, hogy problémád lehet a rom verziójával, mivel magyarul egyik sem tud, angolul meg mindegyik. -
zack
nagyúr
Ha ennyire bizonytalanok vagytok, vegyétek a PartNero GSM-ből, bár nem tudom náluk mennyi...ők tuti nem vágnak át. Nagyon korrekt bolt. Az utóbbi években csak tőlük vásároltam. De ha tényleg ennyire bizalmi alapon megy a HTC vásárlás, ami közel sem tesz jót a HTC hírnevének, akkor mindenképpen olyan helyről venném akikben megbízok, még ha 2-3k-val drágább is.
-
YoungOld
tag
válasz
ManUnited #438 üzenetére
Ez engem is érdekelne. A héten szeretném megvásárolni a Desire-t, és elég nagy különbség van a "használt 0 perces" és a többiek árai között. Magánszemélyként venném, nem akarnám az áfát visszaigényelni, se költségként elszámolni a telót. Viszont rendes 2 éves htc gari kell, és hogy ne buherált, mittomén milyen rom legyen rajta. Elsősorban ez utóbbi miatt aggódok. Mivel Nokia 6310i-ről fogok váltani (ahonnan ez nagy ugrás), nem igazán vagyok képben
, hogy pontosan mire is kellene a vásárláskor odafigyelnem. xxlgsm, vagy az előbb említett gsmhome játszana, az áraik miatt.
szerk: gsmhome-on azt írják: "24 hónap magyar garancia". Ezt nem tudom, hogy mi a difi a "magyar" és a "nemzetközi" / "gyári" között...
[ Szerkesztve ]
-
=Mentor=
őstag
Nagyon jó teló, de még van hová fejlődnie... A kamera bizony erősen átlagos, ennél az ősrégi N82-ben vagy Samsung R600-ban is nagyságrendekkel jobb van. Bár az elődökhöz képest fejlődött. Ürülnék ha a következő telóknál inkább a minőségre és nem a megapixel növelésére törekedne a HTC.
Megrögzött Nokia fanatikusként mondom, ha okostelefont vennék tutira a HTC mellett döntenék, de egyelőre még várok mondjuk a HTC Unbeatable-ra
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
androidnál másképpen megy, de ez gyártótól is függ. viszont ha rátesznek egy másik rom-ot, akkor nem nagyon lehet megmondani, hogy mi volt rajta eredetileg, hacsak nem imei alapján valahogy kinyomoztatja az ember. nekem is volt már fenn a Milestone-on hk-i, szingapúri, thai, európai firmware és most dél-ázsiai van. de egy teljes flashelés eltünteti elvileg a régi fw nyomait.
-
moonman
titán
az Androidos rom számozást nem ismerem, de Windows Mobile-nál a harmadik tagot kell nézni, az a régiószám, az jelzi, hogy hol hozták forgalomba.
egyém pl. 1.48.405.2 (UK) volt, a vodás (DE) 1.48.479.2. az univerzális kelet-európai rom (elvileg ez a tuti) 479.1 szokott lenni. meghát mondom, ha van bármilyen szolgáltatós jelzés, papír a dobozon, dobozban, akkor már gyanús.
ettől függetlenül a készülékek legális forrásból vannak, függetlenek és érvényes rájuk a két év htc jótállás (itthon az e-care foglalkozik vele).
-
Integra
titán
válasz
ZoliM@ster #413 üzenetére
ha az okoskodás csalást jelent, akkor nem, nem okoskodnak.
kiskaput használnak ki. ez nem illegális. ha az lenne, már rég lehúzták volna a rolót, mert az apeh kinyírta volna őket és a tulajok valszeg már izraelben kérvényeznék a menekült státuszt, miközben a cég már valami kaya ibrahim vagy josip tot nevén lenne
ettől függetlenül csak ők csinálják tudtommal, ez is tény.
ahogy az is, hogy a speedshop igenis drága bolt. viszont hivatalos htc eladó, a htc.com oldalán ott szerepelnek. és ez pozitív, hogy ilyenünk is van már.
nem kell becsinálni, nem ktc-t veszel kínából, hanem htc-t, és mindegy hogy xxlgsm vagy speedshop adja el a készüléket, ugyanazzal a jótállással kapod a készüléket. a speedshop pedig köteles átvenni javításra akkor is, ha nem náluk vetted. erről szól az eu, világ stb garancia. ha én angliában vagy németeknél veszek egy dézit, azt is ugyanúgy kötelesek átvenni javításra. ezért hivatalos htc viszonteladó és szervíz. a javítást és a garanciális feltételeket pedig ők rendezik a htc felé.
ha jól tudom. ha nem, majd kijavítanak[ Szerkesztve ]
-
moonman
titán
válasz
Pszihonaranc #425 üzenetére
most ez nem tudom, hogy poén akart-e lenni, de mutass még egy eu országot, ahol 25% az áfa.
-
Drenadar
veterán
Moderálva sajátmagam által...
[ Szerkesztve ]
-
Gareth
csendes tag
Csak mivel ezt nem feltétlenül közlik veled az üzletben, ezért a frissítési problémát már csak otthon észleled, így már utólag nem fognak akarni segíteni neked az üzletben; ha jól emlékszem a múltkori német vodás HD2 esetére...
Hogy lehet ezt ott helyben az üzletben kideríteni, mielőtt kifizetnéd?
-
sbazsi
veterán
amíg 25%-kal olcsóbban árulják ugyanazt, addig létezni fognak.
a "kiskapukat" kellene "becsukni"#422: egyébként engem az érdekelne, hogy Ausztriában a hivatalos (tehát a htc oldalán szereplő) disztribútor hogy tudja majd' 20eft-tal olcsóbban adni? mert ez nem az áfa, az biztos. 150/1,25 *1,2=144.
#424: nem mondom, hogy nem kéne, de a kiskapukat akkor is be kéne csukni, lásd 422-re válasz.
[ Szerkesztve ]
-
moonman
titán
válasz
végülis semmi, de érdemes rákérdezni a készülék eredetére. általában két év gyártói garanciával adják, ezzel nincs gond, de a HD2-vel is voltak frissítési problémák a múltkor (német Vodafone-os rom ment csak rájuk hivatalosan). amúgy a készülékekkel általában semmi gond.
#419: amíg 25%-kal olcsóbban árulják ugyanazt, addig létezni fognak.
[ Szerkesztve ]
-
eos30d
aktív tag
Ezeken a fórumokon csak a speedshopot lehet preferálni. A többiről csak priviben...
csak ők az istenek! 150ezerért..... A nexus árát meg se említsük.
-
Gubro
senior tag
válasz
Ez szerinted nem okokskodás?
-
sbazsi
veterán
válasz
és mit várhatunk egy okoskodós cégtől garancia ügyében...
-
moonman
titán
válasz
ZoliM@ster #411 üzenetére
különbözeti adózás, 0 Ft. áfa, 0 perces "használt", ahogy tetszik.
[ Szerkesztve ]
-
ZoliM@ster
aktív tag
Esetleg valaki nem tudja,hogy az mgsm.hu-nál miért olcsóbb több mint 20k-val mint a Speedshopban?
-
Bog
HÁZIGAZDA
válasz
koxminator #405 üzenetére
Szórul szóra ezt akartam írni. Húzzon át a TFT vs. AMOLED másik topikban villámgyorsan, vagy elkezdem kiszórni a népet. A nagyon okos Ulkesh-sel fogom kezdeni, akit pedig mindenki oly nagyon szeret.
-
törölt tag
nem tudom te milyen filmeket nézel, de nagyon sok filmben vannak sötét jelenetek. de elég ha részei a képernyőnek sötétek. péládul Darth Vader, vagy Neo...
amúgy meg egy mobil kijelzőjénél rendkívül nagy előny, ha bármilyen szögből láthatod, ezért érdemes az IPS panel többletküöltségét megfizetni
én is imádnám, ha a mellettem állók az én telefonom képernyőjét olvasgatnák. üzleti környezetben meg egyenesen hátrány az ilyesmi...
[ Szerkesztve ]
-
ZoliM@ster
aktív tag
Nem lehetne ennek az AMOLEDES szájkaratének új témát nyitni és nem teleokádni ezzel egy adott készülékhez készített teszt topikját?Elnézést,ha valakit megsértek ezzel,de gyakorlatilag a telefonról véleményt,hozzászólást,hírt bármit szinte lehetetlen megtalálni ebben a témában már...
-
koxminator
senior tag
már nem azért, de nem akartok egy új topikot létrehozni, ahol nyugodt szívvel acsarkodhattok az amoled, a led, tft, ips panelekre? kezdem rohadtul unni, hogy nem arról szól a topik, ami a címében van, hanem kinek mi tetszik és mi nem. nézegessétek becsukott szemmel és akkor kurvára egyforma lesz. kösz.
-
Ulkesh
őstag
válasz
Quasi_modo #401 üzenetére
"Nem akartam beleszólni, de csak meg kell kérdeznem: láttál már AMOLED-es kijelzőt működés közben?"
Igen, és attól, hogy az adott színeket túlvezérli még nem lesz jobb, csak jobban eladható.
Bocsi, de engem zavar, ha nem azt látom a kijelzőn, ami a valóság.
"Nem mellesleg bármilyen kijelzőn lehet túlszaturált szineket előállítani és ugyanúgy lehet a szaturációt korrigálni. Szoftveres hangolás kérdése."
Hát persze
Megnézem, miként kalibrálsz be egy AMOLED kijelzőt, mikor a szerencsétlen a normál színtér felét ha le tudja fedni. Egy normál szürkeárnyalatos színátmenetet sem képes megjeleníteni csíkozódás nélkül. (Igazából szürkét sem, mert típustól függően vagy kékes, vagy bordó árnyalata lesz.) -
renato
aktív tag
lehet itt panelezni meg nem, de akárhonnan nézem a felhasználók 95%-ának sokkal jobban bejön az amoled. innentől kezdve nincs nagyon egy súlycsoportban a kettő. amolednél a fekete meg totál fekete, beszarás a film "látvány-élménye" sötétben.
de felfogtuk, az iphone már megint csodát fog művelni.
sajnos én nem hiszek már senkinek, nemrég még a 3GS is amoledes pletykákkal volt övezve.
nah mindegy, kinek a pap kinek nem, de a többségnél gondolom nem kérdés ez sem...[ Szerkesztve ]
-
Quasi_modo
nagyúr
Nagyjából annyival jobb az AMOLED képe egy normális TFT-hez képest, mint a túlsózott leves a normál fűszerezettségűhöz viszonyítva
Nem akartam beleszólni, de csak meg kell kérdeznem: láttál már AMOLED-es kijelzőt működés közben?
Nem mellesleg bármilyen kijelzőn lehet túlszaturált szineket előállítani és ugyanúgy lehet a szaturációt korrigálni. Szoftveres hangolás kérdése.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Bravo fejlesztői néven futó készülék végül a Desire, azaz Vágy nevet kapta a keresztségben.
- Hardcore café
- The First Descendant (PC, PS4, PS5, XO, XSX)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Leszámol a fekete képernyős hibákkal a GeForce driver gyorsjavítása
- PlayStation 5
- Könyvajánló
- A beágyazott rendszerek területére is jön az új EPYC generáció
- Microsoft Excel topic
- További aktív témák...
- iPhone 11 Pro 256GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 97%/p4115
- iPhone 11 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4113
- iPhone SE 2020 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4112
- 1 db Samsung Galaxy A55 A556 5G 128GB GARANCIA
- iPhone 13 128GB Független Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4111